Hayatınızda benim gibi pislik bir insan tanıdınız mı? Nasıl kurtulacağım ?

bir sürü elbisem var fakat hep aynı elbiseleri giyerim. senede bir yıkatırım. aynı elbiselerle yatağa girer çıkarım. çorabı çıkarmam. üşenirim öyle uyurum. hiç parfüm kullanmam hep sigara alkol kokarım. yemek hiç yapmam hep dışardan söyler çöpünü etrafa atarım. tozdan kirden pasdan hiç rahatsız olmam. dişlerimi hiç fırçalamam. leş gibi kokarım kışın 2 ayda bir yazın ayda bir banyo yaparım. sabah yüzümü yıkamadan üniversiteye giderim. arkadaşım çok çünkü babam çok zengin para için etrafımdalar ben öleceğim pislikden yardım ne yapayım ?
Güncellemeler
+1 yıl
bana yardım edin nasıl kurtulacağım bu dertden :(
Güncellemeler
+1 yıl
beni hor görmeyin ne olur. el bebek gül bebek büyütüldüm her zaman elbiselerim yıkanır önüme konurdu. her işim yapılırdı. evden ayrılıp başka eve geçmek istedim. şimdi hal,m berbat babama söylemeye korkuyorum. para geliyor her istediğimde. ama halimi bilmiyor işten güçten bana bir kere bakmadı. hep aklı şirkette lütfen kınamayın.
Güncellemeler
+1 yıl
hep ailem :(( evden çıkmadım. yatağım elbisem her gün düzeltildi. kahvaltım yemeğim her gün önümde oldu. hiç çalışmadım hep yattım. tek suçlu var ailem. elbise katlamsını bilmem. yumurta kırmasını bilmem kardeşim söyle suçlu ben miyim :( yargılamayın beni.
Hayatınızda benim gibi pislik bir insan tanıdınız mı? Nasıl kurtulacağım ?