neden bacak ve kol kıllarını alır sporcular? bende almak istiyorumda ailem kızıyor ya kıldan nefret ediyorum.

hyr murray e dikkatli bak kıl var. sadece yabancılarda kıl çok az oluyor ve mesela nadalda ten rengi belli ki güneşte koyulaşmış iice kılları da kısadır ve uyumludur renkle. ayrıca bunlar milyonların önüne çıkıyor almaları normal. ve snein yaşın da küçük biraz büyüünce kendi başına karar verirsn.
bu arada son resim monfilse ait olabilir ya da başka bir siyahiye siyahiler zaten çoğu kılsızdır.
monfils değil philipp kohlschreiber olabilir
mesela federer niye almıyor olayı da var :)
bilmiyorm bacaktan tanımak da zor tabi. sen yükledigne göre belki bilirsn
federerde bacak kılı yok denecek kadar az :D
ama var alınmadıgı açıkca görülüyor. yabancılar dedim ya kıllı olmuyor çok. en kıllıları federer işte :)
benim olay şu aslında ya ben çok koyu bir nadal hayranıyım nerdeyse ailemle eşdeğerde benim için herşeyimin ona benzemesini istiyorum resimde gördüğün ayakkabı 375 tl sırf o giyiyor diye gidip alıcam tenis kursunda giyecem kafasındaki saç bandını aramak için gitmediğim yer kalmadı ama onuda bulamadım mağazalarda bulsaydım alıcaktım bu senede üniversiteye gireceğim tenis antrenörlüğü okumak istiyorum eğer girersem sonra tutmayın beni.
oo umaırm girersin. nadal benim için de bitane. seni anlıyorum ama taklit etmek birilerni çok da iyi bişey degldir. yine de keyfini çıkar tabi ama çok sıkma dert etme kendine. en önemlisi senin için onların nasıl başarılı oldugunu ögrenmek anlamak olacak.
bir arkadasimdan ruzgar hizini kesmesin diye olarak duymustum dalga gecmeyin ben onun yalancisiyim :D
vicuttaki kıllar bulunduğu bölgeye giden vitamin mineral enerji vs leri tükettiğinden dolayı genelde aldırmayı tercih ediyorlar birde uğraştıkları sporla alakalı olarak tüy dökülmesi gözlenebiliyor
Kıllarını aldırmıyorlar.
Kullanılan masaj kremleri ile yağları zamanla kılları yok ediyor.
Cevap
6Cevap
Hepsi kılları aldırıyorlar, sonra ortada panda gibi dolasan erkeklerimiz de millete kezban diyerek tatmin oluyorlar.
sorma ya şu adamların vücuda bak bide bizim kıllı kroların millete laf atarlar bide allahın kroları :D
yalniz seksi fotograflari secmissin, ikinciye bayildim.
ikinci ne ula birincisi king :D
Bildiğim kadarıyla hızlı hareket etmek için alıyorlar görüntü için değil ondan eminim
Çünkü kıl kas ile beslenir. Bu yüzden çoğu sporcu almak zorundadır.
kıl kas gelişimini engller alırlar, ayrıca kılı besleyen yağdır. Yağ kasa dönüşünce dökülür
kol kıllarımı almam ama bacak kıllarımı alırım
kaslı oldukları için
Alıyorlar
çünkü alıyolar
aldıkları icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar