1 yıllık evliyim görücü usulü evlendik eşim Mersinde ben ise Muş ta yapılmakta olan bir baraj da kaynakciyim.3 ayda bir izne gidebiliyoruz.23 yaşındayım burada 20 yaşında biriyle tanıştım evli olduğumu biliyor ama bosanmami istiyor. hafta sonlari onun evinde kalıyorum beraber kaliyoruz esimide seviyorum sevgilimide seviyorum ama ikisindende vazgecemiyorum not: kötü yorumlarınızı kendinize saklayin ne yapmalıyım dostlar bir akıl verin ikisinede aşığım napicam?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bana bak kardeşim. Klasik bir cümle sana: ikincisini seç. Neden dersen, ilkini sevseydin ikincisine bakmazdın. İkisinede aşığım diyorsun ya; değilsin. Kandırma kendini. Eşinin olduğu yerde aynısını sana yaptığını düşün. Ama o sana güveniyor en üzücüsüde bu. Eve ekmek getir diye bilmem nereye çalışmaya gitmene göz yumuyor. Hiç vicdanın sızlamıyor mu? He aşk dediğin şey var ya, o aşk değil. Sen eşini hakkıyla sevemedin diye, beklemesini bilemedin, nefsine sahip çıkamadın diye aşk kavramını kirletemezsin. Bir laf var iki kişi seven iki defa ölürmüş. Kendini gerçekten kandırma. Adam ol, ve duygusal bakma. Bunun hesabı sorulmaz mı zannediyorsun? Kim zorladı evlenmeye? Kafana silah mı dayadılar? Peki o kadın nasıl yediriyor kendine ikinci kadın olmayı. Boşan diyordur, e peki siz boşanınca onun yuvası olacak mı zannediyor? Adalet diye birşey duymadınız mı siz? Yuva yıkanın yuvası olur mu zannediyorsun? Şimdi aşk meşk diye önünü görmüyorsunda evli adama "aşık" olan eskortun gün gelir başka evlilere aşık olur, olamaz mı? Stratejik düşün, akıllı ol. Aşk nefsine hakim olabilen yiğitlerin işidir. net
163 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben napicam kardeşim ikincisinden ayrılmak istediğimi söyledim esine söylerim diyor eşimi birakamam şu an 2 aylık hamile napicam?
- +1 yıl
Sana şu an ne olduğu benim umrumda değil. Bak "aşık" olduğun kadın hemen göstermiş "aşkını". Git eşine herşeyi kendin anlat. Ama uygun bir dil ile ve gerçekten pişman olup git yanına. Eğer çocuğun senden utansın istemiyorsan bundan dersini çıkar ve evine dön ama dersen ki ben böyle yaşamak istiyorum, her çalışmaya gittiğim yerde bir "aşk" bulurum kendime, ne gecen gündüze ne çıkar ne dertlerin deva bulur, hayırsız bereketsiz bir ömürle başbaşa kalırsın, bir dene istiyorsan.
- +1 yıl
o söylemeden sen git eşine söyle hem vicdan olarak rahatlarsın hemde diğerinden öğrenince oluşacak tehlike ortadan kalkar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisiniz ve sevgilinizi kalbinize gömmeniz gerekiyor. ben öyle yaptım.
https://www.youtube.com/watch?v=L6l3Xqnr8FY
bu da ne güzel anlatıyor66 Yorumla
Soran+1 yıl:( olmuyor ikisindende vazgecemiyorum :( :(
Cevap sahibi+1 yılolmak zorunda ben zorda olsa sonunda unuttum. eşimin babasının desteği sayesinde .
- +1 yıl
merak ettm eşinin babası nasıl destek oldu bu mevzu da?
- +1 yıl
hani biz marjinaldik mk
Cevap sahibi+1 yılkarışık bir hikaye. kime anlatsam inanmıyor aslında :) benim özgüvensizliğim vardı. ailemden kimse bana güvenmiyordu sağolsun o çıkageldi bana herşeyde güvendi ve yardımcı oldu. sorunlarımı anlatınca herkes gülüp geçerken o dinledi destek çıktı. sonra aramızda bir bağ oluştu beni oğluyla tanıştırdı sonrası belli işte.
ben onun sayesinde güvenimi tekrar kazandım onun sayesinde herşeyin üstünden geldim. onun sayesinde insanları tekrar sevebildim.
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana bide sormak istiyorum esin böyle bir durumda olsa sen ne yapardin esin hem seninle bende bir sevgilisi olsa hafta sonları onunla beraber yaşasa sen ne hissederdim? Bak birader 1 kalpte 2 kişi olmaz ya esin ya sevgilin birini seçmen lazım ben severek evlendim evlendikten sonra sorunlar basladi 7 sene ayrı kaldım ve belki biraz tuaf gelicek ama 3sene kardeş gibi yaşadık bu süre zarfında onu asla aldatmadim ben bu kadar assalik biri olmadım olmamda su an ayriyim hayatıma birini soka bilirim ama gene de sokmuyorum resmi olarak bosanmadan
00 Yorumla
Vazgeçtiğin senin için her zaman daha tatlı kalacak zira aşklar imkansızlıkları ölçüsünde büyüktürler. Kolay değil ama yanlıştan dön derim. Yanlışın neresinden dönsen kardır derler! Sonrasında mutlaka eşini yanına almanın bir yolunu bul. Çünkü o yanında olsaydı bütün bunlar başına gelmezdi. Sırf bu bile onun senin için ne kadar koruyucu ve kuvvet verici olduğunu anlatmaya yeter. Kazandığın bütün parayı kiraya vermen gerekse bile eşinin dizinin dibinde ol!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
44Cevap
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen hemcinslerimi cidden anlamıyorum bir kadın kendini nasıl bu kadar aşağılık yapar ki evli bir erkek olduğunu bile bile bedenini neden bu kadar ucuza satabiliyor?
55 Yorumla
Soran+1 yılAşık bana bende ona aşığım biz buna aşk diyoruz
- +1 yıl
Sizin gibi insanlar midemi bulandırıyorsunuz. Adiliğin ucuzluğun adını aşk koyuyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden aşk ayağa düştü.
Soran+1 yılYa hehe sen kiskandin belli
- +1 yıl
Ay zeka fışkırıyor trol olduğun belli oldu ergenus.
- +1 yıl
Benim resmim o bilen biliyor zaten.
Ya güzel ülkemde söyle sakat bir düşünce var. Ben einsteinim. Karsimdakiler mağara adamı. ya da dışarıda bir sürü yenecek piliç var. Peki senin evindeki. He o Hz. MERYEMIN bir tık altı. En azılı hırsız bile yanında dürüst adam arıyor. Varsa yoksa benim dünyam benim mutluluğum. Peki karşıdaki. Eee ne yapayım ben böyleyim. O nada üzülüyorum falan filan. Buradaki arkadaşa çok üzüldüm. Zavallıcik karısı hamile diğer kadın ayrılırsan anlatırım diyor. İKİ Mazeret daha eklersen 4 hanıma tamamlarsin kardeş. Unutma kırdığın yerden kirilacaksin. Erkek olmak sana istediğini yapma hakkı vermez. Umarim sınavın karın olmaz.
00 YorumlaNe diye kul hakkına girdiniz? tamam hatalar bize mahsus.. Allah ta kimseye hata yaptırtmasın ama bakın dinimizde zina çok büyük günahtır. Kaldıki zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın deniliyor.. demekki yaklaşınca yapma ihtimalimiz artıyot değilmi.. eşinize yazık değilmi?
Sizce burada en çok kimin hakko yeniyor?
Eşinşzede bu hakkı tanırmıydınız? Tabiiki hayır o zaman sizde hatanızdan dönün ya da bir karar verin.. zaten eşiniz bunu hak etmiyor! Allah yardımcınız olsun ne diyelim..00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıldost deme l*n bana. böyle dost mu olur. pisliksin. insallah karında seni aldatıyordur
121 Yorumla
+1 yılKötü yorum istemiyorsunda yaptığın ne?
Eşinde dost tutmuş olsa Mersin'de ne hissedersin acaba!!!52 Yorumla- +1 yıl
Evet herkes ben değil daha bir adamın elini tutmadım gelecekteki eşime saygımdan sen gibi şeref yoksunlarıyla bir olamam ç*kun kopsun e mi!
- +1 yıl
Valla helal olsun, bu zamanda zor bulunan insanlardansınız. İnşallah sizi hak eden biri ile hayatınızı birleştirirsiniz.
+1 yıleşine yazık etme kadın evlenmiş senle aldatma ilerde vicdan azabı çekersin. Sevglinle görüşmeyi kes. Sevgilini seçicek olursan hemen eşinden boşan dahada uzatma.
11 Yorumla
Soran+1 yılİkisinin arasında kaldım kardes bir ara sevgilim den ayrıldım olmadı yapamadım tekrar barıştık
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın ask anlayısın farklı esının hıcbırseyden haberı yok sen beklıyor bır tarafta... Diğer tarafta herseyden haberdar olan namuslu sevgılı modeli bırakın bu ıslerı ya arada kalmısmıs aklınızı basınıza alın kımsenın kımseye bunu yapmaya hakkı yok boyle askın ben...
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama eşime her ay para yolluyorum kimseye muhtaç etmiyorum arayip soruyorum sevgilimide çok seviyorum bir yandan
Cevap sahibi+1 yılben senın esını sevdıgıne ınanmıyorum esını seven adam hayatına kımseyı almazdı dıyelım kı bı hata yaptın bunu devam ettırmezdın sen vıcdanını rahatlatıyosun su an sadece ama buyuk gunah ıslıyosun Allah ıslah etsin...
Soran+1 yılEşim 2 aylık hamile ayrilamam ikincisinden ayrılmak istediğimi söyledim ayrılır san eşine herseyi anlatırım beni bırakma diyor napicam peki :(
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sevgilin boşanmanı istiyorsa bence kötü bir insan o. Kafadan benden puan kaybetti. Eşine ilgi duymuyorsan ve bu hatunla çok mutluysan evliliğini tekrar gözden geçirmende fayda var.. Yok değilse eşinle yola devam etmelisin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılhayatının kadınına yalan söyleme derim ve eşine saygından vazgeç sevgilinden bence. sevgilin seni evliyken bile kabul ediyorsa mutlaka daha önce de benzer ilişkiler yaşamıştır
00 Yorumla sakın ama sakın ayrılma eşinden. bunu yaparsan cook pişman olursun. beraber olduğun kişi, senin eşinden boşanmanı istiyorsa zaten pek iyi niyetli sayılmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyor nikahina al karindan daha iyi es olurum sana diyor
Soran+1 yılHerseyi anlatıyorum hen mutfakta hem yatakta ondan daha iyiyim diyor gercektende öyle
+1 yılbence sen o iki kadınıda hak etmiyorsun
ikisindende ayrıl30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldanacım.. anladığın dilden yazalım ozaman.. ağır çeliğe rutil kaynak yaparsan tutmaz, bazik elektrot la işleyeceksin ki sağlam olsun.. gaz altı kaynağını kullanıyorsan azot oranını ayarlaayamıyorsun bak köpürme yapıyor... oğlum sevgilin seni aldatıyor sen hafta sonları kalıyorsun , haftanın diğer 5 günüde ne yapıyor acaba.. muştaki barajda çalışanları bir araştır bence.. küçük pipini mersine saklasaydın keşke..
32 Yorumla
Soran+1 yılRahat ol ;)
Cevap sahibi+1 yıltabi sevgiliyi hamile bıraktın tehtit ediyor seni dimi.. sende g.. kurtarmak istiyorsun ama çıkar yolun yok.. karından boşan san yemez.. ikinci kişiyi karın yapsan 3 5 ay sonra başka bir evliye dolanırsa diye şüpheyle yaşayacaksın..
eğer zevk yönünden karından daha fazlasını sana verdiyse, bu karının günahı değil biliyorsun dimi ömründe kocasıyla ilkdefa birlikte olmak, belliki sevgilin tecrübeli , işi biliyor acaba nerden öğrenmiş :D sen rahat ol biz rahatız..
+1 yılİradesizsin sen, gerçekten. Sevgilini de aldatırsın bu duruma çare aramana gerek yok :) hayatın boyunca tekrar edecek. Eşini de sevdigini sanmıyorum senin muhtemelen bir şeylerden çekiniyorsun. Yazık vallaha garip adamsın, pardon adam demişim
00 Yorumla- Diğer konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYaptigin erkeklige sigmaz karınla niye evlendin o zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi karaktersizlerin yüzünden bu memleket bu hale geldi adam ol adam !
42 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptim eşime para yolluyorum kimseye muhtaç etmiyorum daha napim
Cevap sahibi+1 yılUlan adi sadece para yollamak mı kadın sana sadık olup evinden bile annensiz dışarı çıkmıyo sen onun hakkını öyle mi veriyosun Allah'ım bizi o hallere düşürmesin en yakın zamanda tövbe et bırak hak diye bişey var Allah kimsenin basşına vermesin
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılcok yanlis bir yola girmissin kardesim... hic bir sey icin gec degilken... helalin varken haram dan vazgec heleki ramazan ayindayiz... tavsiyem budur sana
10 Yorumla
+1 yılyanlış anlama ama eşinde aynısını yapıyodur emin ol boşanın siz
52 Yorumla- +1 yıl
hatta varsa facesi werde bizde faydalanak mk :D
- +1 yıl
sende yoksun azmıştır off yanıyodur onun bize ihtiyacı war kamiLLL :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yaşında evlenirsen olacağı bu ddaha tatmin olmamış egoların var. aldatınca kendini ulaşılmaz çekici vazgeçilmez filan sanıyorsundur :))) ama değilsin. Aldatan Aldanır. aynı duyguları sende tadıcaksın birgün bekle ve gör :)))
10 YorumlaYaptigin cok buyuk gunah yanlis yapiyorsun hatandan bir an once geri don yoksa sonun husran
10 Yorumla
+1 yılEşini aldatmışsın yeteri kadar onu kaybetmeyi göze almışsın bence boşanman en hayırlısı olur ama sonradan pisman olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılİkisinide seviyorum diye bişey olabilir mi ya? insan kaç kişiyi sevebilir? bence bu eşinden ayrı kaldığından abazalık tavan o yüzden sevgiliyide elde tutuyosun. ama çıkar bu senden dostum. bence vazgeç o metres ayağından
01 Yorumla
Soran+1 yılBir ara vazgeçtim yapamadım baglandim ben ona artık
+1 yılSen kadınlara aşıksın o yakınlığa ama birisine değil
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikisinide çok seviyorum eşit seviyorum ama ikisinin arasında tercih yapamıyorum
- +1 yıl
Birinin günahına birinin hakkına giriyosun
sadece bir yıl olmuş evleneli ne adam karasızsın bence senin için evlenmen erken olmuş 25 te düşünseydin - +1 yıl
Ne kadar*
Soran+1 yılAilem evlendirdi yoksa ben sevgililerimle mutluydum
- +1 yıl
Seni böyle adam ediceklerini düşünmüş
Soran+1 yılYa bak beni kinayip durma
+1 yılNası bir sapıksın sen ya, acaba cehennemde cayır cayır yanarkende böyle konuşabilecek misin. adamların Allahtan da korkuları yok. İğrenç fantezi dünyalarını gelip burada anlatıyolar ahlak yoksunu!!
00 Yorumla
+1 yılEşin aynı durumda olsa hoşuna gider miydi? Hem kocama hem sevgilime aşığım durumları? İğrençsin. Karısı sevsen zaten sevgiliye ihtiyaç duymazdın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem boşanirim emin ol
- +1 yıl
Seven insan başkasına ihtiyaç duymaz. Umaruım eşinde seni sevip başkasıyla aldatıyordur.
+1 yılAynısını eşinin sana yaptığını düşün.
65 Yorumla- +1 yıl
zaten yapıyo eşide
Soran+1 yılEşim bana çok sadık eminimki yapmaz ;)
- +1 yıl
O da senin arkandan kocam bana coççok sadık diyordur belki?
- +1 yıl
eminim eşinde eşim bana çok sadık yapmaz diyodur :D
- +1 yıl
we eminim eşin illaki annenlerden ayrı dışarı çıkıyodur :)
karaktersizliğin için bizden onay mı istiyorsun? umarım karında seni boynuzluyordur o zaman hak yerini bulmuş olur
00 Yorumla
+1 yılya abi aldat eyvallahta sevgilin sana boşan diyorsa sen harbi kılıbıkların allahısın
30 YorumlaDiğer konusunda 989 cevap paylaştı. Mümkünse sen aşık olma. Aşktan soğuttun bizi.
72 Yorumla
Soran+1 yılKiskandin galiba sevgilimi?
+1 yılEşinin yanında kaynakcı olma ihtimali sana hiç bir şey düşündürmüyor mu?
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. genelde karmaşık aşk ilişkileri herkesi mutsuz eden sonuçlar doğurur bir tercih yapman zaruri bunu ne kadar geciktirirsen o kadar dibe batarsın
00 YorumlaEvdeki Eşine acıyorum.
senide eshefle kınıyorum
Lanetliyebilirim de.12 Yorumla
Soran+1 yılbir lanetlesene büyücü efendi
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl bir şerefsizsin?
90 Yorumla çüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş 7 sülalene çüş şerefsiiiiiiiiiz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfake ise hiç komik değil gerçek ise rezillik diz boyu.
20 Yorumlaikisini de bırakmalısın yepyeni bir sayfa açmalısın onu da b*k etme tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisinden vazgeçeceksin şerefsizligin lüzumu yok
141 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarına yazık günah, o bekar dediğin kız sana veriyorsa herkese veriyordur anlıyacağın. tabiki eşin
00 Yorumla
+1 yılKarında bulsun gitsin onun evinde kalsın nasıl olurdu
00 Yorumla
+1 yılişini bırak Mersine olman gereken yere geri dön
karın seni oralara sürtmek için mi yolladı?00 Yorumla- Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılKarına ihanet etme
O sana aynını yapsa cinayet islerdin00 Yorumla
+1 yılaşk tek kullanımlıktır bence sen 2sinden birine aşık değilsin tamamen heves aklını başına al ve eşine dön
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden ayrıl onu hak etmiyorsun. Sevgilin gibi orospular paklar seni
40 YorumlaEşin bunu haketmiyor biliyorsun demi? O yüzden diğer kızla konuş seni unutucam de evliyim eşim bunu haketmiyor de.
Unutmak zorundasın.00 Yorumla
+1 yılinsan ulaşamadığı herşeyin delisi ulaştığı herşeyin nankörüdür..
11 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur
Eşine de aynı hakkı tanıyorsan sorun yok bence
72 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum fazlasıyla
Diğer konusunda 911 cevap paylaştı. Nasil iyi yorum bekliysun ki kotu yorumlarinizi kndinizs saklayin diyosun Allah akil fikir versin
14 Yorumla
Soran+1 yılNapim seviyorum sevmek sucmu
Soran+1 yılSorumluluklarimi yerine getiriyorum kimse ye muhtaç etmiyorum her ay maaşı alınca gönderiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinden ayrıl, tövbe et ve bidaha yapma , yazık orda eşin ve çocuğun var l*n şerefsiz. Bu kadar mı düştünüz yaa.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkürkçü dükkanına geri dön kardeşim... vakti zamanında benim de başımdan geçti... inan ki eşi, çocukları ve yuvası gibi yok...
00 Yorumla- Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılbirini sec ve diğerini bırak kimseyi üzme buna kendinde dahilsin
00 Yorumla
+1 yılböyle insan olamaz ki abi hem evlisin hem sevgilin var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuva yukanın yuvası olmaz derim başkada sana özellikle birşey demiyorum o zaten evli olupda seninle birlikte olan kadının durumu ortada :)
00 Yorumla
+1 yılSenin canın dayak mı istiyor ne sankim.
43 Yorumla
Soran+1 yılBana vuracak adam daha dogmadi rahat ol
- +1 yıl
Sana Allah vurmuş be hemde sopayla
- +1 yıl
Adam olan adama vurur zaten :)
Sen adam mısın?
Görücü usulu ile evliliğide aldatmanın bahanesi yaptınız bravo 😄😄
10 YorumlaEn kötüsü de bu zaten. Evlendigin insan atacak kadar kötü tutacak kadar iyi değilse bunu yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok karaktersiniz yaa herseye saygı duyabilirim ama aldatmaya aslaaa !!!
00 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. eşinin öğrenmesiyle umudu ile... sevgiler
50 YorumlaAfedersiniz ama iki ucu boklu değnek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka ikisinede vur durmak yok dewam ikisinide tut elinde :)
00 YorumlaSen ve senin gibiler yuzunden evlenmek korkutuyor
41 Yorumla- +1 yıl
Aman bacım erkeklerin hepsi böyle değil sakin ol
Neden böyle şeyler yapıyorsunuz l*n
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!