Yani gerçekten bütün bu kainatı yaratan yaratıcının şu resim gibi şeylerden etkileneceğini mi düşünüyorsun , ya da insanları ona göre yargılayacağını felan mı sanıyorsun? Gerçekten komik :)
Sözlerim sana değil , bunu yapan her kimse beni ilgilendirmez senide diğer insanlarıda ilgilendirmemesi gerekir bence. LGBT Müslümanlarda var farklı görüşte olan insanlarda var. Ben ne ilahım ne hakim bana ne eğer inandığın kudretli Tanrı rahatsız oluyorsa durumdan zaten müdahele eder boş yere geriliyorsunuz :)))
olmamış... hiç birşeye saygınız Yok ALLAH'ın saygınız olsun be o Kabe'nin üzerine melek kondu be yapayım ALLAH'aşkına ya bak Allah aşkına diyorum.. bir daha lütfen böyle şeyler göstermeyin
ama insanlar o renklerin eşcinsellik temsil ettiğini savunuyorlar gökkuşağının bile Allah'ın eşcinsellği savunduğu yazıyorlar allah eşcinsellği tasvip etseydi Lut kavminde azgın halka taş yağdırtmazdı
Canım bunu Allah söylüyor ayrıca peygamber gelmediğinden Allah tarafından başka bir Toplu ceza gelmez bu kesindir o yüzden kabiri beklemeliyiz ya da biz ceza veririz olur biter
Valla eşcinselim ama boktan başka bir şey yapmıyor pislikler. Hele şu pazar günki yürüyüşte atılan sloganlar felan... Topunun canı cehenneme bunların..
Sonra kalkip müslüman lar neden ataistlerle konuşurken sinirleniyo diyorlar. Terbiyesiz lige bir baskasinin dinine görüşüne saygisizliga ne gerek var inanmyosan inanmyosun kim senin inanman için zorluyo ki?
Bu kadarı gerçekten saygısızlık gerçekten. Kimsenin başkasının değerine, dinine hakaret etmek gibi bir hakkı yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçmalamışlar kabeyle ne alakası var ki iyice sapıttılar ya bazılarıda anıtkabiri bu renklere boyamışlar sonuçta atatürkün çocukları kabeye bunu yapanlar
En İyi Cevaplar