Gelin açıklıyorum, Doğu Türkistan nasıl bağımsız olur?

Arkadaşlar fazla uzatmayacağım, solcu araştırmacı, hümanist, akılcı düşünen bireyim ayrıca kumuş biriyim. bir çok askeri teknik bilgiye sahibim.

yapılması gerekenler;

1-Çok acımasız hitler gibi göz korkutucu katliamlar yapmayız. Peki ama neden? Saygı ve itaat ettirmek, korkutmak için bu madde çok önemli...
2-Nükleer reaktörlerine saldırılar düzenlemek? peki ama neden ve nasıl düzenleriz?
nükleer reaktör etrafı cehenneme çevirir, elektrik kesintisine yol açar. peki ama nasıl yok ederiz?
kalabalık bir grup ile gidilip havan topları ve roketatarlar ile saldırılmalı, neden havan topu çunkü havan topunu hiçbir füze savunma sistemi durduramaz. emin olun etrafını kuşatınca birşeyi kalmaz. tabiiki önlem alınmadan diğer şehirlerdekilerde aynı anda bombalanmalı.

3-Hava alanları, hava limanları bombalanmalı.

4-pekin ve guangzou, shandong gibi şehirlere saldırılar düzenlenmeli, unutmayın ki kurunun yanında yaşda yanar, mesela ayda 10 kez intahar saldırısı yapılmalı.

5-Askeri üslere saldırılar yapılmalı.

6-gerekirse tapınakları, okullar hastahaneler ve en önemliside fabrikalar bombalanmalı, niçin?çunkü üretim hacmi yüksek bir ülke.

en önemliside iyi bir şekilde örgütlenmeliler.

not:nükleer reaktörü çok iyi koruyorlar diyeceksiniz, internetten bir Guangdong - 1 ve Guangdong - 2 nükleer santrallerine bir bakın pek iyi korunmadığını göreceksiniz.

benim 1 canım fazladan olsa çekinmeden gerilla liderliğinide üstlenirdim emin olun.
Gelin açıklıyorum, Doğu Türkistan nasıl bağımsız olur?