Ee var mı bilgisi olan aramızda?
Çarpılcaz mübarek günde rabbim sen affet
Ufff cin kim yhaa
Bacım yapma gece gece
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

cinler aşık olurlar kadın cin erkeğe erkek cin kadına olursa insanın kısmeti kapanır, Musallat olan cinlere cin denmez şeytan deinir çünkü onlar kafir cinlerdir, ömürleri 1500 sene civarındadır, hiç musalalt yaşamadım çok kötü bir durum olabilir yani dünyayı size dar ederler aşırı derece (yaşayanlardan duyduğum bilgilere göre) Ayrı bir bilgi verem cinlerden korkamayın korkunuzu hissederler ve cinler insanalrdan daha kalabalık. hatta şçyle bir olay yaşanmıştır bir alimin kalp gözü açılır ve cinlerin alamini görür der ki 'iğne atacak yer bulamazsın' dinlediğim sohbetlere göre cinler çok yalancıymış ve metafizik aleminde yaşadıkları için fiziksel olarak üstünlükerli var yani bir yere aniden gidebilme camı kırmadan geçebilme gibi, Cinlerin babasının ismi Cann'dır onlarda sorumlu varlıklar yani hiristiyanlık, müslümanlık, yahuduk onlaradada vardır mahkemeleri vardır, kadıları var, Onlarda öldükten sonra hesaba çekliecektir. Zâriyât suresi / 56. Aytinde, Allah c. c
Ben, cinleri de, insanları da, yalnızca bana ibadet etsinler diye yarattım.
korunma yöntemelri vardır, örnek verecek olursak ayetel kürsi, felak, nas sureleri
Valla büyü yapmışlar. Önceden inanmazdım yani öyle de demeyelim de işte pek oralı olmazdım. Ne zaman düze çıkacak gibi olsam hop hayatımın 2 3 senesi ölümüne acı. Zaten 2 senede intihara hazır ve nazırsın. Neyse bu son olayda anladım ki kardeş benim hayat düze çıkmaz. Ama cinleri suçlamıyorum. Zira onların mahvetmediklerini insanlar mahvetti hop temizinden intihara hazırsın. Şimdi evliliği düşünüyorum. Valla bak lan ölücez delire delire acılar içinde eee o zaman onların elinden olsun. Aşkla ölürüz insan nefretinden iyidir bence. Gaddarlar bir geceden ağır çıktım. 2 3 gün su içebilecek kadar bile aklım yoktu. Ama ne bileyim yine de daha saf daha güzel geldiler. Saçma da benim hayatım daha saçma olunca. Otomatikman normal oluyor. Bence bazı hayatlar için mantıklı...
İnsanlar gibi yasayip yer icer evlenir olur ama daha fazlasini burada aktaramam sadece onlarin nasil olduklarini merak etme cunku kendini gosterceklerinden korkarsin bir zaman sonra o korkunla beslenip musallat olurlar
Ben korkmam asla
:D sen öğrendin mi
Çok duygusal oldu
Beni evlenmek için zorladı ama kavga ettik ve her gece beni uyandırıp rahatsız ediyor. Neden sordun ki bunu? Korktum şimdi bak :'( :'( Yatamıcam :'( :'( :(
Neyyy harbi mi ya
:/ hadi ordan be dalga geçiyon benle dimi
Bende yaşadım ama biz kavga etmiyoduk
Cevap
14Cevap
aşık olmalarını bırak insanlarla cinselliği bile yaşıyorlar, onlara zor yok...
bir nas bir felak
Allahın ayetleriyle nasıl konuşuyosun işe yarar mı diyo şuna bak
Zaten bu durumda olan çok kişi biliyorum ve yaşayanların neler yaşadıklarını merak ettim ayrıca ne demek istediğini de gayet iyi biliyorum
insanlara aşık olabiliyorlar hatta onların içine girip onlarla birlikte yaşıyorlar diye okumuştum biryerde
Evim sensin
İnanmayın şöyle malca şeylere hiçbirşey yapamazlar :P
Doktor bey sana gessinlerr amiiin
:(((
Kalbimi kırdım doktor civanım
Sen daktırsın tabi edecen
var ben gördüm davet yapmayıda biliyorum hatta birtanesinin ismi nabukadnezar
O ne be
cinin ismi
Kafirdir o
Gordugumu anlatsam altina kacirirsin.
Asla
yok çok şükür de olmazlar herhalde sanmıyorum
İnşallah beyim
Bacım yapma gece gece
Simdi korkacak millet ne yaptin 😱
:/ korkmanızı istiyormm
bunlarlami 😂😂😂😂
Evet alla alla ne dışlıyon beni
tamam bisi demedim.
gece yatağına bile gelirler sen ne diyon...
GECE GECE
Psikopatlar anasını satayım :D
Evet aşık olabilirler.
Ne güzel.
Çarpılcaz mübarek günde rabbim sen affet
Ben bilmez
B dedim ahsha
İşsiz tayfa 😊
:) daimaa
💪💪💪💪
Evet olurlar.
Biliyorum