Arkadaslar lütfen Yadirgamayin çok pişmanım 😞😞?

Arkadaşlar lütfen Yadirgamayin çok pişmanım 😞 Ben 19 yaşındayım. Annem ve babam ben bebekken ayrılmışlar. Babamı hiç görmedim. Sadece bir fotoğrafta gördüm o kadar. annem şu an birisi ile evli üvey babamla yaşıyoruz. bir tane üvey kız kardeşim var. annem beni ordan burdan topladığı para ile büyütmüş 😞 küçükken besigim bile yokmuş 😞 annem okuma mi çok istiyor. ama ben hep okuldan kaçıyorum sınıfta kalacaktım ama bir şekilde kurtuldum. onu çok üzüyorum 😢. bugün odada otururken yanına geldi hiç bir iş yapmıyorsun kızım bari yatağını düzle dedi Bende tamam duzlerim dedim başımdan gitsin diye.10-15 dk. sonra yine geldi hani duzlememissin neden yalan söylüyorsun dedi bende ışte sinirlendim bağırdım çağırdım yani kısaca yere yatırıp dovdum onu😢😢 o da ışte gözleri doldu kardeşimi de aldı gitti 😢 şimdi ne yapabilirim arkadaşlar? Gönlünü nasıl alabilirim? Zaten oruçlu olduğundan bana gücü yetmedi ben tutmuyorum..çok kötü dovdum tekme falan attım vicdan azabı çekiyorum nerdeyse intihar edicem arkadaşlar lütfen bana yardım edin 😞😢
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben sizden yardım istiyorum neden üzerime geliyorsunuz 😢 ben buraya bana hakaret edin diye değil bana yol gösterin diye soru açtım neden beni yadirgayacaginiza yardımcı olmuyorsunuz 😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. sizi denemek istedim acaba böyle muhtaç birilerine nasıl davranıyorsunuz diye.. malesef hepiniz yadirgiyorsunuz.. ama önce bir karşıdaki tarafın yerine koyun kendinizi.. ve öyle cevap verin.. çok şükür başıma öyle bişey gelmedi yine de herkese teşekkür ederim 😊iyi günler 😊
Arkadaslar lütfen Yadirgamayin çok pişmanım 😞😞?