Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 2 defa oldum teki pradomme du ondan o ksdar zevk alamadim cunku para sıkıntıydi 2. Yasadigim ise bir arkadasimdi asil zevki ondan aldim baslarda sadece ayaklarini yalatanbir kizken nasil boyle gaddar olabiliyordu anlam verememistim ama bu beni asiri istekli yspiyodu.1 keresinde sirf istedigi sigarayi unutum diye bana dogru sigarayi bulana kadar teker teker eve getirmemi soylemisti ve her sigara icin 20 kirbac cezasi vardi sozunu unutugum icin ise 50 neyseki 5 sigarada dogruyu bulduydum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişik bir ilişkim vardı hiç ona kölem demedim sadece hizmetimi yaptımı ayaklarımı yıkadı yemek yaptı masaj yaptı kadınlık yaptı dizimin dibinde oturdu ne dersem onu yaptı bdsm güzeldir
011 Yorumla
Soran+1 yılBen kasinlik yapmaktan hoslanirim insanlari mutlu etmekten masaj yapmayi da severim yemek yapmayi da ayak da yikarim sevdigim insanlarin dinlenmesini mutlu olmasini istrrim ama oyle kolelik gibi emirlerden ve kabaliktan hoslanmam kibar olsun
Soran+1 yılNeyim ben simdi. tatli dil benim icin cok onemli
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işte sevgiyi göstermeli ben gösteririm ilgilenirim ve saygı duyarım karşımdakine bu önemli
Cevap sahibi+1 yılkölelik değil bu aslında severek yaptığın birşey sen bağlı olmak istiyorsun
Soran+1 yılHosuna gidiyor muydu bu durum yoksa onu nazarinda elinde olmadan basit mi goruyordun, her an ulasilabilir
Cevap sahibi+1 yılHayir kesinlikle basit gormedim hic cok degerlidir gözumde cogu insan istismar eder ama bence bu cok guzel birsey surekli senin mutlu olmani ve rahat olmani dileyen birisinin olmadi
Soran+1 yılMadem o kadar guzeldo neden bitti iliskiniz
Cevap sahibi+1 yılmesafe... ben bıraktım kendisini onuda oyalamak istemedim ama artık ciddi bir ilişki olsun istiyorum evlilikle süslemek istiyorum
Soran+1 yılEvlilik teklf etseydin neydi engel olan
Cevap sahibi+1 yılo zaman öyle bir durumum yoktu ve mesafeler gerçekten sıkıntı oluyor
Cevap sahibi+1 yılanlaşamadık işte
+1 yılBu köle olma ya da sahip arama fantazisi de neyin nesi? biri bana anlatsın Allah aşkına. Bu nasıl bir saçmalık hatta sapkınlık? Mazoşist misiniz?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılBir fetişistim fakat bir tecrübem olmadı sanırım bunu kaldırabilecek bir kadın yok
130 Yorumla
Soran+1 yılAyak mi, nasl fark ettin bu durumu
- +1 yıl
Kendimi bildiğim bileli bu şekilde zevklerim. Evet bir ayak fetişistiyim fakat bu bir sapıklık değil hayranlık nazarımda. Kimi dolgun göğüslerden, kimi kalçalardan hoşlanır, ben ise kadınların ayaklarından. Bunun nedenine gelecek olursak sanırım kadınlar gözümde bizden daha üstün. Bir kadına teslim olmak iyi bir his olsa gerek, zira düşüncesi dahi insanı etkiler nitelikte.
Soran+1 yılKadiin koleler icon de erkek ustun ama. kadinin guzelligi onemli mi yani sahiben olacak kisinin ya da fizigi. onun sevgilisi olsa kizar misin
- +1 yıl
Hayır bir sorun olmaz sonuçta sonun geleceği olmayacağım kölesi olacağım ve bu bağlamda sonun özel hayatı beni ilgilendirmez. Ayrıca güzellik unsuruda hiç bir önem taşımıyor nazarımda. Elbette kendisi teklif ederse arkadaşım olur. Ayrıca şunu unutmamak gerek fetişist bir kişi normal bir erkekten daha farklı zevklere sahiptir ve karşısındakine onun daha önce karşılaşmadığı şekilde zevk verebilir.
Soran+1 yılBirine asik oldun ama bu tarz seylerden hoslanmiyor ne yaparsin? Yoksal cinsel yonden notr musun
- +1 yıl
En vahşi hayvanlar bile bu işe duygularını karıştırıyor. Yani elbette onun zevkleri benim için önemlidir. Zira bunlardan hoşlanmasını sağlamak benim elimde, bu şekilde düşünürüm. Fakat cinsellikte sınır olmadığına inanan biriyim. " hadi şunu yapalım hadi bunu yapalım" dan ziyade olayı akışına bırakırım. Bir bakıma Nötr olduğum söylenebilir. Karşımdaki kişinin istekleri bir tık öndedir elbette. ufak bir açıklama daha önce sevgilim olmadığı için bilemiyorum sadece düşüncelerim bunlar
Soran+1 yılAseksuel insanlar kendini tatmin eder mi mast mesela? Ya da gece bosalmalari. kizlara ya da erkeklere bakis acin nedir
- +1 yıl
Aseksüel değilim sadece Türkiye'deki klişeleşmiş ve alışılagelmiş cinselliğin dışına çıkan tüm unsurlara kötü gözle bakıldığından sanırım uygun birini bulamamam sonucu tecrübemin olmaması. Mast. veya gece boşalamaları hakkında şunu söyleyebilirim. Mast. yapmıyorum diyen nadir kişiler haricinde yalandır zira vücut bu hormonu üretiyor ve bir şekilde baskın bir istek oluşuyor. Fakat bunun sıklığı konusunda çok sık yapılması gerçek cinsellikte alınan zevki azaltır. Bu kişiler hakkında görüşüm ise, doğal bir şey. Gece boşalmaları ise cinselliği çok isteyen fakat ulaşamayanların genelde yaşadığı bir şeydir nazarımda. Lakin şöyle bir durum var ben de yaşamadım fakat gece boşalması durumu bende hiç olmadı
Soran+1 yılGece bosalmasi ssn kendine mudahale etmedigin durumlarda olusur. notrum dedin erkek ya sa kiz fark etmez mi demek oluyor bu
- +1 yıl
Hayır erkek ya da kız farketmez demek istemedim. İlle de benim zevklerim demem ve sabit fantezilere bağlı değilimdir demek istedim. Yani karşımdaki kişinin isteği benim için önemlidir. Gece boşalması durumu istemsiz olan bir durumdur, zaten bilinçaltı da istemsizce çalışmazmı
Soran+1 yılEger vucudunu bosalmaya ihtiyac duyan bir vaziyete getirmezsen mudahale etmis olursun. yani kadinlara ilgi duyuyorsun sevgili olabilirsin ya da evlilige karsi degilsin oyle mi? Ayaklari guzel olmayan biriyle evlenir miydin ne tarz ayaklar goz zevkine hitap ediyor ince gemis uzun kisa ojeli uzun tirnakli tarakli
- +1 yıl
Ayakları ile dominantlığını harmanlayabilmesi benim için kafi. Elbette evliliğe karşı değilim ve evet kadınlara ilgi duyuyorum. Normal bir erkeğim tek farkım kadınların ayaklarına karşı da hayranlık duymam. Ayakların nasıl olduğunun bir önemi yok aslında fakat tabiki bir sınırı var. Göz zevkime hitap eden ayağı tanımalamam çok zor. Fakat dediğim gibi alışılagelmiş cinselliğin dışına çıkan çoğu unsur kadınlar tarafından gereksiz ve sapıkça görülmekte bu nedenle birini bulabileceğimi sanmıyorum. Bu konu hakkında şaun yaptığımız gibi fikir alışverişinde bulunacak birini bulmak dahi çok zor.
Soran+1 yılAyak bu pek hijenik gelmiyor. fetisler her ne kadar sapkinlik derecsinde degil deyip inkar etseler de ayak yalamak da bir sapkinlik olarak gorulur ve fetisler de bundan buyuk haz duyar
- +1 yıl
Elbette öyledir bunu inkar eden zaten toplumdan utanan kişilerdir. Ben kararlarımdan ve huylarımdan utanmıyorum LGBT ne kadar kabul ediliyorsa buda bu şekilde kabul edilmeli diye düşünenlerdenim. Kaldıki biraz absürt olsa dahi bir fetiştin en sevdiği şeydir Facesitting olayı... Kısacası sadece ayak değildir olay. Peki bir soru da ben sorayım sen bu şekilde mi görüyorsun bu olayı
Soran+1 yılAyaklarim terliyor ve soguk oluyor biraz. bu yuzden ayaklarima ilgi duyan biriyle olmak istemezdim diyeyim.
- +1 yıl
Bu ayaklarını kötü bulduğun için :) Emin ol ayaklarını seven biri için o ter tabiri caizse onun suyu niteliğinde olacaktır. Peki merak ediyorum kölemi olmak isterdin kölen olunmasınımı isterdin?
Soran+1 yılOlacaksa karsilikli olsun
- +1 yıl
En doğrusu zaten odur Nötr'üm diye boşuna demedim. Güzel düşünce :)
Soran+1 yılAma kole tabiri bana oldukca itici geliyor. Duygusal yonden yaklasiyorum birbirimize ait olalim sadece beni gorsun sevsin istiyorum ve bu sevgiden dogacak olan birbirini mutlu etme istegi. tum olay bu.
- +1 yıl
Köle olmak sandığın gibi tapınmak değildir. Köle olmak bağlılıktır zaten, teslim olmaktır. Mecaz anlamlı kullanılır. Cinsellikte köle olmak ise sadece o an kadınına kendini bırakmaktır yahut erkeğine. Lafı açılmışken tanımladığın gibi düşünen birini bulamadığım için sevgilim olmadıya :)
Soran+1 yılKole fotograflarinda genelde kadin topuklu ayakkabisiyla erkegin kafasina basar elinde de kirbac falan. bunlardan bahsediyorum asiri itici. karsimdaki hayvan degil ki kiyamam oyle seyler yapmaya
- +1 yıl
hayır bahsettiğim şey o değil o BDSM'ye gireri sadism bir nevi benim bahsettiğim kadınına hayranlıktır sadıklıktır
Soran+1 yılPeki o zaman sadik olmak iyidir
- +1 yıl
Bir kişi olsun nefesim olsun
- +1 yıl
Peki neden kölelik ile iligli bir soru sordun?
Soran+1 yılNefesin mi olsun yoksa sevgilisi olsa sorun olmaz gelecegi degilim mi, kendinle tezatlastin. bir kole uzunca bir mesaj atti merak ettim boyle insanlarin dusuncelerini
- +1 yıl
Nefesim olması demek onunla aldığım nefes bana mutluluk verir onunla geçirdiğim vakit keyifli geçer rahat bir nefes alırım onun yanında. Bu ille geleceği olacağım anlamına gelmezki :)
Soran+1 yılHer sey tamam da bu tuhaf, bir kizin sadece emir vermesi icin kolesi olman kimle olmus olmamis onem vermemen. duygu yok yani burada.
- +1 yıl
Bu sadece cinsel bir ilişki için söylenen bir şey.
Soran+1 yılOk,
+1 yılkölem oldu.. fetişzm bdsm renkli bir hayattır.. dozunda ve karşılıklı güven çerçevesinde olursa keyifli eğlencelidir bence..
05 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapiyordunuz? Bdsm kisaca nedir
- +1 yıl
ben daha çok kişisel hizmetim için slave kullanmayı seviyorum. evin düzeninde evde olduğum zaman hizmetimin yapılmasından tut.. alışverişime kadar.. hayatın her noktasında iş verebilirim.. bir sınır olmaz çok bunda.. bdsm de kimi slave karakterler aciz durumda kalmak fiziksel acı görmek işkence görmek vs gibi zevklere sahip oluyor.. belirli bir dozda uygulanırsa evet yoksa pek fazla tercihim değildir..
Soran+1 yılBen kadinlik yapmaktan hoslanirim mutlu etmekten masaj yapmayi da severim yemek yapmayi da ayak da yikarim sevdigim insanlarin dinlenmesini mutlu olmasini istrrim ama oyle kolelik gibi emirlerden ve kabaliktan hoslanmam kibar olsun tatli dil onemli benim icin nazik olduktn sonra onu mutlu etmek icin her seyi yapabilirim ben neyim :)
- +1 yıl
slave in tercih ve istek şansı yoktur.. sahip nasıl öngörüyorsa onu yaşarsın ve o mumameleyi yaşarsın. bu tür ilişkilerde ago tatmini ve baskın olma durumu vardır.. bu yüzden sertlik önplanda oluyor... senin durumun biraz benim anlayışıma uyuyor.. sertlik taraftı değilim.. dozunda uygulanması gerek bana göre.. ideal bir eş ev kadını durumu gibi daha çok sanırım..
- 1 ay
Tatlım kadınlığıni yemeklerini ve seni tanımayı isterdim düşünceli birisi ile yaşamak huzur ve mutluluk demektir
ben olmak için çabalıyorum ama bu ülkede anlatmak inanın çok zor :(
02 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisinda ara madem, hic oldu mu sahibin
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an cok feanayım birisi yapsın beni kölesi olayım penisim 13 cm ince tam ķole yim
00 Yorumlaneden bir insana köle olayım ki ne saçma
00 Yorumla
+1 yılNefsimin kölesiyim kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzeel :)
Eğitim & Kariyer konusunda 633 cevap paylaştı. Köle degil her an yanımda olcak birini istiyom. dd
00 YorumlaValla kole olmam da olana hayir demem :)
14 Yorumla
+1 yılAy yok gerek yok oyle seylere.
00 Yorumla
+1 yılOlmadım. Olsun da istemem. Olmam da.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. bana gelmez o işler ya..
00 Yorumla
+1 yılALLAH IN kölesiyim
40 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Hayor istemem gerek yok öylr şeylere
00 Yorumla
+1 yılkölelik kalktı yahu yıllar önce
00 Yorumla
+1 yılHayır kölem olmadı köle de olmadım :D
00 Yorumla
+1 yılArkadasım Özgürlük Varken Neden Köle Olalım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok ama kölesi olmak isterdim peki sen?
010 Yorumla
Soran+1 yılSahibenin sevgilisinin olmasina karsi misin?
Cevap sahibi+1 yıldeğilim
Soran+1 yılOnu kiskanmazsn yani. cinsel yonden notr musun
Cevap sahibi+1 yılcinsel yönden aseksüelim onu kıskanmam fakat tek kölesi ben olmak kaydıyla
Cevap sahibi+1 yılswitch karakterliyim ama
Soran+1 yılSwitch karakterli nedir? Hicbir sekilde kendini tatmin etmiyor musun gece bosalmalari da mi olmuyor
Cevap sahibi+1 yıltatmin etmiyorum bdsm yi 8 yıldır biliyorum. Switch karakter karşılıklı kölelik demek.
Soran+1 yılHic isyek yok yani ne kadina ne erkege. Seninki bic kalkmiyor oyle mi. bu durumda hic evlenmemeyi ya da sevgili yapmamayi dusunuyorsun ilerde olabilecek aile baskisindan cekiniyor musun
Cevap sahibi+1 yılben sadece bdsm yi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılbdsm ayak fetişzminden ibaret değil
+1 yıloruç tutarken köle olmaz hür olur
00 Yorumla
+1 yılspartacus mu sandın memleketi yaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadım ama olmak isterim
09 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin erkegin itaatlerinenuymak istiyosun yani sana sert davranmasini belki de kufretmesini istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen ile istiorum
Soran+1 yılErkek her istediginde masaj yemek yapcan ayak yikican yani bence erkekler ister boyle biri
Cevap sahibi+1 yılAynen bende geyşa ruhu var yemek yapmak masaj ayak yıkmak bayiliyorum
Soran+1 yılBen de severim ama kabaliktan da hoslanmiyorum kibar olmali
- +1 yıl
neden olmak istersin peki
- 1 yıl
Beni ekler misin ciddi düşünürsen tanışmak isterim 😊
+1 yılHayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistedim ama malesef sahibe yok
08 Yorumla
Soran+1 yılSahibenin sevgilisinin olmasina karsi misin
Cevap sahibi+1 yılhayır
Soran+1 yılCinsel yonden hangi taraftasin notr musun
Cevap sahibi+1 yılsahibemin isteğine göre
Soran+1 yılSahibeni kiskanmaz misin svgilisinden
Cevap sahibi+1 yılsahibem hiç olmadı ama kıskanırım heralde
Soran+1 yılSabiben bir erkek de olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılyok
Eğitim & Kariyer konusunda 19,2b cevap paylaştı. Kölem var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapiyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılköleliğe hayır
10 Yorumla kölem oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılNelerbyapiyordu neler yaptirdin ve nereden tanistiniz
- Eğitim & Kariyer konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılolmadım;olmadı
00 Yorumla
+1 yılHayır tabisi 😒
00 Yorumla
+1 yılKölem var.
00 YorumlaHayır
00 Yorumlaçok kölem olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapiyorlar nerden buluyorsun onlari
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yıltuhaf soru ya. w
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallaha kul köleyim.
10 Yorumla
+1 yılseni köle ederim
00 Yorumla
+1 yılOlsada yesek :
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBdsm mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBdsm tam olarak nedir bir aciklasana
Cevap sahibi+1 yılrızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı cinsel tercih ve kişisel ilişki türüdür. Hakimiyet teslimiyet ilişkisi
Soran+1 yılTecavuz fantezisi olanlar da bdsm eraklilari diyebilirz sanirim. Senin tercihin nedir
Cevap sahibi+1 yılGüzel oyun diyebilirim :) açıktan yazmim şimdi istersen özelden sor
Cevap sahibi+1 yılEskiden vardı. Şimdi de olsa mikemmel olurdu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat