benim karşıma çıkmıştı ( hatta biraz korktum açıkçası ) beni eziklemeye, bana güçlü görünmeye çalıştı ama o kadar acınası bir durumdaydı ki :/
onlara bakış açınızı merak ediyorum sadece..
onlara bakış açınızı merak ediyorum sadece..
Askerde etmiştim oda fuhuş baskınında kadına kelepce takacaktım takmamıştım zararı dokunmaz diye 1 saat aynı arabada hastaneye elisa testine götürürken muhabbetımız olmuştu.
Sonuç : Günlük 300 lira ama senden para almam yeminle demişti.
Ps 2 : Elisa testi temizdi
Ps 3 : Bulgaristanlıydı
Ps 4 : taş gibi hatundu ama zina haram
Ps:5 : Ps 4 de ciddiydim
ettim. sizin görmdiğiniz çok şeyi yaşadığı ve gördüğü kesin. beni ağlatan kadınlar. saygı duyarım. bir erkek için para ve yat belki ama o kadınlar o kadar kıymetli ki? niye mi? sadece gir çık değil onlar bir can. ve Allah yardımcıları olsun. onlar olmasın T. C. devltinde tecavüz taciz o kadar artar ki? ben onların her şeyine saygı duyuyorum.
ne oldum değil ne olacağım de. ben hep ne olacağım diyorum sonum.
Sevmedigin birinin sana dokunmasi bir kadin icin iskencedir. Daha dogrusu duygulari olan her canli icin. Kadinlar duygusal dusundukleri icin sevdikleri ya da begendikleri kimseleri ister. Ben zevk aldiklarini kesinlikle dusunmuyorum.. o isi kimse sevdigi icinde yapmaz istisnalar haric. Allah yardim etsin..
Eskortluk yapan bir arkadaşım vardi. Mecburdu. O insanları kendinden aşağıda görenlere acıyorum bende. Bu dünyada insanın başına herşey gelebilir. Kimseyi kinamamak lazim. Tecavüzcü diye küfür yok ama o... diye var. Çünkü bedenini satmak birinin bedenine izinsiz dokunmaktan daha kötü değil mi?
Onların haline çok üzülüyorum
Cevap
39Cevap
Evet bilmeyerek.. Çok sık dini sorular sorgular içerisindeydi, Ben günahkar biriyim Okusam kabul olurmu şimdi vs gibi sorular, Hayattan vazgeçmiş isyanlar vs vs.. Çok çok uzun sohbetler ardından itiraf etti bilmiyordum ve çok şey öğrettim çok şükür Allah' a. O benim duacım ben de kendi gururumla hatırladım şimdi.. Sonradan düzelmesine vesile olduğum kimselerden biri..
Bir ara uzun uzun muhabbet etmiştim ben. Türk olduğumu söylememiştim. Arap Emirlikleri vatandaşıyım demiştim. Kıbrısta yaşandı bu hadise. Profesyonel arapça ve ingilizce biliyorum. Kendisi de faslıydı.
İyiden iyiye anlattı. Nasıl geldiğini neden gidemediğini bir bir anlattı. Tüylerim ürpermişti.
bir gün aksarayda ingilizzce kursuma gidiodum önüme biri atladı baktım 40 yaşında bir hatun o yaşlarda iyi de görünüodu. Rusmuş. Dedi illa bna yardım et televizyonu cöpe atcaz. Korktum tabi ama nese cıktım kapının önğndeydi tv yi kucakladm aşşa koydum. Dedi gel kahve ısmarlıyım. Nese oturdum içtim yabancıymış öyle nöle derken bn anladm bunun uruspu oldugunu. Kahvemi içtim vın kaçtım :d aids bulaşır die kahvede n 1 hafta mala bagladm megerse bulaşmıomuş :)
estağfurullah onların daha çok değeri vardır benim için kaypakların yanında... Hiç değilse aslını inkar etmiyorlar. Kıvırmıyorlar işim bu diyorlar ben buyum diyorlar.
Diğerleri gibi arkadan yedim pişmanım eşim kabul edermi sevgilimle yattım şu olur mu diye yusuf yusuf etmiyorlar. Neysem oyum diyorlar.
Daha sonradan ogrendigim bir bayan vardi annem yasinda bir adamla evlenmisti ve o hayattan kurtulmustu yalniz o kadinin kizi ds o. Oglu da serefsizin önde gideni o yuzden onlar ne kadar cok guclu gorunseler de dibine kadar aciorm onlar icin
Etmiştim ama gerçekten ön yargılı davranıyoruz fahişelere. Onlar türkiyeye düzgün çalışmak için geliyor ama dolandırılıp pasaportları alınıyor.
Çok kötü yüz
Kısmen evet.
Benzer durumla Kıbrıs'ta karşılaştım. Hayatını ve nasıl o yola düştüğünü ısrarlarıma rağmen anlatmak zorunda kaldı. Allah var gözlerim doldu ve sövmekle geçiştirdim.
Ben asla o isi para ile bedenini satan biriyle yapmadim!
Yapmamda!
Kimse severek isteyerek yapmiyordur.
Ben biraz vicdani boyutuna bakiyorum işin😏
etmedim etmekte istemem boş boş ne konuşacamki ayy yok şöle girdi bana ayy yok böle soktular onumu dinlicem Allah aşkına yaw...
Ani , yasayan, hayati bitirmiş gun sayan insanlar cogu.
Saygim var herseye. .
Evet sohbet ettim aslinda belli bir sure beraber yasiyor gibiydik sanki
Ewet nette tanismistik fotoraflarini cekmistim sonra arkadas olduk iliskiye girdigimizde para almiyodu
Aynı evin içinde bir gece kalmak zorunda kaldım pek konuşmadık az
Kuzenim bardan getirmiş kız sarhoşmuş falan peşine takılmış. Buda eve götürememiş babası falan kızar diye yolda da bırakıp gidememiş annemden rica etti bir gece kalsın diye öyle oldu yani
O çok fena varya aboooo :D hahha her pokunu biliyorum nerdeyse
Yok çok severim onu kıyamam 😂😂
😂😂😂😂
hiç bir kadın babası yaşındaki herifler dahil o işi zevk için yapmaz, hayat onları dik durmaya mecbur bırakmış :(
Mahşer günü allah bunu soracaktır hiç şüpheler olmasın tövbe edersen allah affeder
Herk3sin hayati kendine mukemmel gelir.
Karsimdaki eziklik hissederse uste cikmaya calisir
Sohbet ettim bana hayatını anlattı yasam tarzlarindan falan kendisi rusdu türkçesi baya iyiydi
Evet ettim hatta bir kaç saat muhabbet ettim bir bank ta otururken sigara istedi verdim öyle
Hem de cok... hepsinin ayrı bir hikayesi var o yola dusunceye kadar
konuşmadım konuşmakta istemem insan olduklarını düşünmüyorum bile
evet. çok hoş bir kadındı.
biraz zevzekce sözler söylüyordu ama iyi kadındı.
Bence gayet guclu ya da tamamen bosvermis insanlar. Universitede bu konu uzerine makale yazmistim.
görüşüyorum :) hayattan gayet menmunlar :) hiç bişeyi takmıyorlar :) beklentileri yok ama iyi kafa dengi bir arkadaşım var o :)
zor durumdalar maddi sıkıntıdan dolayı bu işi yapıorlar
Aslında etmek isterim sadece bir kereliğine sadece konuşmak yani
hayır ama konusmak isterdim normal arkadas olmak isterdim
Bilmiyorum etmişimdir belki.
burada sorularda konustum
Ne desem bos
Etse bile yardım ederdim ona
evet ve gayette hoş bayanlardı
Evet bu sitede var. onunla biraz muhabbetim oldu.
evet dılencılerden daha kotu durumdalar
Benimde hep ilgimi cekmistir
o* diyince alınıyorlar
Hemde çok :))
Seninde öyle sanırım
Fahise iste konusmam.
hayır
Hayır 😐
Ettim sayılır
Etmedim
sitede bile var
Çok ettim :))