Kuzenim mal resmen mal?

Yav gençliğimi yedi abim Gil yüzünden papazdim babamla onların sırrını saklamak için yalan söylemek zorunda kalmıştım cancagizm güvenir bana (taslamayin ulan) neyse babama ilk defa yalan söylemiştim öğrendi aramış limoniydi konuya geçelim bu gerizekalı kuzenim erkek kendisi bizim evde kimseye yokken takıldığı kızlardan birini getirmiş ramazan ramazan babamgilde yazliktalar o günde babam gelmiş beni kontrole işte ihtiyacım vs. var mı diye sonra bu dangoz ile kızı görmüş fesat düşünmeyin bizim evdeler ya kim demiş babam hayvan amca bizimkinin arkadaşı demiş uydurmus babam kızar tanımadığı insanların evine gelmesine huzursuz olur neyse eve geldim babam bana baktı arkadaşın gitti kızım deyince babamla bakısiyoruz aradan kuzenim" salak kuzenim diyerek atladı lafa hani arkadaşın Varya vs.. cümleler kurdu bende ayak uydurmaya çalıştım sonra babam çok zeki bir adamdır ya da ben çok belli ediyorum yalan soyleyemiyorum babam çaktı zaten i ağır konuştu be zorunda gitti millet yüzünden ne hale geldim şey dedi "elif sen niye yalan söyledin bana hı söyle kızım ben aptalmiyim anlamiyormuyum güvenimi sarsmistin artık oda yok "dedi gitti arkadaşlar çok pişmanim ama kuzenimi abimgilin olayı var bide abimgili ölsem satmam ama babamdan oldum nasıl davranmaliyim bide şey dedi "zaten soyleyemiyorsun zorlama ufacık bişey gibi geliyor ama sen elifsin böyle yetiştirmedim sizi kendimi sorguluyorum dedi yaaa offf çocukça gelebilir ama benim annem yok babam yetiştirdi iki abim ve beni yalandan nefret eder babam hataliyim haklı adam küçük gibi görünüyor ama değil
Kuzenim mal resmen mal?