Yav gençliğimi yedi abim Gil yüzünden papazdim babamla onların sırrını saklamak için yalan söylemek zorunda kalmıştım cancagizm güvenir bana (taslamayin ulan) neyse babama ilk defa yalan söylemiştim öğrendi aramış limoniydi konuya geçelim bu gerizekalı kuzenim erkek kendisi bizim evde kimseye yokken takıldığı kızlardan birini getirmiş ramazan ramazan babamgilde yazliktalar o günde babam gelmiş beni kontrole işte ihtiyacım vs. var mı diye sonra bu dangoz ile kızı görmüş fesat düşünmeyin bizim evdeler ya kim demiş babam hayvan amca bizimkinin arkadaşı demiş uydurmus babam kızar tanımadığı insanların evine gelmesine huzursuz olur neyse eve geldim babam bana baktı arkadaşın gitti kızım deyince babamla bakısiyoruz aradan kuzenim" salak kuzenim diyerek atladı lafa hani arkadaşın Varya vs.. cümleler kurdu bende ayak uydurmaya çalıştım sonra babam çok zeki bir adamdır ya da ben çok belli ediyorum yalan soyleyemiyorum babam çaktı zaten i ağır konuştu be zorunda gitti millet yüzünden ne hale geldim şey dedi "elif sen niye yalan söyledin bana hı söyle kızım ben aptalmiyim anlamiyormuyum güvenimi sarsmistin artık oda yok "dedi gitti arkadaşlar çok pişmanim ama kuzenimi abimgilin olayı var bide abimgili ölsem satmam ama babamdan oldum nasıl davranmaliyim bide şey dedi "zaten soyleyemiyorsun zorlama ufacık bişey gibi geliyor ama sen elifsin böyle yetiştirmedim sizi kendimi sorguluyorum dedi yaaa offf çocukça gelebilir ama benim annem yok babam yetiştirdi iki abim ve beni yalandan nefret eder babam hataliyim haklı adam küçük gibi görünüyor ama değil
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?