ayrica kastim kapak sozleri felan degil, şiir tarzinda fakat bu resme uyabilecek.
Bu profil resmimi paylastigimda yazabilecegim sozler?
ayrica kastim kapak sozleri felan degil, şiir tarzinda fakat bu resme uyabilecek.
Bu tarz foto altına yorum yazma olayları zaten başlı başına ergence.. Birine ya da birilerine mesaj vermek gibi saçma işler bunlar.. Kimle ne derdiniz varsa yüzüne söyleyin.. Eski sevgiliye mi? Senin ben mk deyin.. Kahpe arkadaşlara mı? Alayınızın geçmişini zikeyim deyin.. Ama saçmalamayın :) :)
Ya zaten kapak sozleri degil kastim, şiir tarzinda
o da bir mesaja anlama girer :)) gerek yok :)
''içim kan ağlıyor ama bakın hiç çaktırmıyorum değilmi'' diyebilirsin :D
sonra efendime sölüyüm neyse 1tane ücretsiz sonraki her 2 söz için 10 dollar ama size benden 5 dollar 10 söz için indirimli tarifelerimizde yararlanabilirsiniz aylık aboneliklerimizde var aslksdngdfng :ÇD
Çok profesyonel değil fotoğrafın. Bir şey yazmasan da olur.
Cevap
9Cevap
Hatam varsa yargıla paşam
Yollar gidişime oğlanlar duruşuma
Bizden hızlısı mezarda
😂😂😂😂😂😂😂😂
tedbirsiz hacete giden domala domala taş ararmış yaz :D
küme düşsede hayallerim, şampiyonluğa oynar gülüşlerim :D :D
'Atların kişnemesi yalan benim gülüşümün yanında' Allah senden de çok çok merci,.
Boynum tutulduğunda ben :)
Pp altina siir yazmak kendi basina ergence zaten.
Ben sana nasil olur diye sormadim tatlim, bir faydan yoksa xper icin bunu yazmasanda olurdu.
Ayy merak etme senin gibi sutu sogumamis cocuklar gibi oturup aglayacak degilim:))
Sanirim turkceyi anlamakta zorluk cekiyosun , ki soruma boyle alakasiz cevaplarla geliyosun.
18 alti cocuklarin isi yok burada guzelim simdi uzayabilirsin :))
Su KS camiası daha tatmin edemedi mi ego nu
Sanirim okuma problemin var.
Yararin dokunmuyosa NEDEN yaziyorsun kardesim.
Ayrica ego ile alakasi yok, ben burada gercekten bir soru soruyorum.
Kimseden de guzelsin vb. Diye bisey beklemiyorum, sadece sorumun cevabini ariyordum ama maalesef sizin gibilerin dusuncesi hep boyle fesatca.
iyi gunler simdi size...
c'est la vie...
size en güzel hakartim bu olsun :)
Çok tatlı sın olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar