www.etraf.com.tr/.../...videosu-yayildi-h8329.html
Ecem hotoğlu hakkında düşüncelriniz _?
www.etraf.com.tr/.../...videosu-yayildi-h8329.html
Bence bazi konular hemen kapatilmali ustune gidilmemeli. Fazla kurcalanmamali. Bir sey yapmistir ve kendini ilgilendirir. Ben de dine onem veren bir insanim eger insanlar gercekten dinini sevse namus bekciligi yapip insanlarin kalbini kirmaz. Tamam senin inancina gore yanlistir her insan yanlis yapabilir yani madem dindarsin kazanmaya calissana onu , onun gibileri. Kimse buyuk konusmasin hersey gelebilir basa kimseyide kinamasin.
ne diyosun oglum sen ben kıza bişey mi dedim
la yine hortlayacak bu ecem soruları yapma hıaaa :D
İnsanlar hep konuşur başka işleri yoktur zaten.. bir hata yapmış sa yapmıştır kendi özgürlüğüdür belkide doğal olarak karşılıyor biz doğal karşılamasakta kendi tercihi kendi hayatı bize bişi söylemek yargılamak düşmez
Saanki tecavuze ugramis gbi savunan asalaklar var bu kizi bide
çok haklısın tabi ama yapmıss bile bunu nete yüklememeleri gerekirdi
Cevap
9Cevap
Ya bir şey olmuş işte neden kızla ilgili böyle şeyler söylüyosunuz, o onun günahı size anca b*k yemek düşer. Zaten kız üzülüyor neden sizde daha çok üzüyorsunuz. O daha çocuk ya çocuk yazık günah değil mi?
aynı şeyi ısıtıp ısıtıp sunmanın anlamı yok. 14 yaşında bir kızdan bahsediyoruz
Sosyal medyanın beraberinde getirdiği, insanların ünlü olma çabalarının bir sonucu...
Simdi kiniyorsunuz ya hepinizin basina gelicek. Bu dunyada kinadiginiz bir seyi basiniza gelmeden olmeyeceksiniz unutmayin
nesine üzülüyorsunuz anlamadım kendi isteğiyle kameraya çekilmiş kendi isteğiyle yatağa girmiş.:D:D:D:D:
Az önce gördüm kız yüz nakli mi yaptırmış l*n o. o
O video hala elimde var ama bu kız tam bir kevasee kim ne derse desin...
kavase ne demek birde o video bulundurma suc değil mi
kız kendi vermiş yani kadın diyelim , acınacak kadın değil , he de ge ç.
O sonuçta kızın da olabilirdi biraz empati kur. Gündem etmeyin şunları
Gündeme getirmeye gerek yok
hadi yaptın diyelim ne kameraya çekiyon hıyar ya
O videoyu merak ettim ya Simdi
Kim o?
öldü diye duymuştum
Yorumsuz...
Üzülüyorum o kiza
üzücü..
tanımıom
o kim tanımıyorum
Gereksiz qnq