Yerli votkalara olan bakış açısını merak ediyorum. Hangisi tercihiniz ?Neden?
Votka 1967
İstanblue
Bazooka
Svarovsky
Binboa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
binboa. en iyi yerli içki olduğunu çoğunluk söylüyor. yüksek alkol oranıyla bir de hızlı içersen nasıl kafa yaptığını anlamak güç değil sanırım. etkilerini geç gösterdiği için su gibi tüketirsin ama sonra öyle bir çarpıyor ki.. bünye alışkın değilse sabaha kadar kusturur.
Binboa 37.5 alkol oranı var istanblue,bazooka ve svarovsky de 37,5. Bir tek 1967 votka 40drece alkol oranında. Binboa tat olarak gayet güzel ama haklısın.
Kaçak diyorsun ama hacım :) tapdk diye bir kurum var sonucta. Yerli votka bunlar.
e şıkkı... hatta biraz daha spesifik binboa satsuma
link
Dünyanın en iyi aromalı votkası seçildi bu :D
Bilecik Rulz!
Arasından en güzeli damak tadıma uyan binboa birde güzel karışım yaptığında daha güzel oluyor tabi ki...
Absolut tek geçerim ama.
Binboa aromalılar mı sade mi peki?
Evet hatırlıyorum. Güzel karışım tarifleri vardı. Ama spesifik olarak aromayı merak ettim ben :))
Limon seviyorsan Limoncello tavsiye ederim.
Votkanın baş ağrısı da harbi çekilmez :))
Sinirliysak binboa alayim. Ha bana kalsa smirnoff north harici votka icmem de israr ettiniz madem yani.
smirnoff north ne güzel içkidir layyyn :) ayrıca likör kategorisinde o votka değil beybi <3
Votka olarak üretiliyor lakin kategorisi likör. Neyse seni kırmam kahlo bilirsin <3
Anlatayım :) Şimdi öncelikle standart(35-40derece) alkol oranında değil. Aroması çok şekerli bir karışım olmuş votkanın o acımtırak tadı yok. Bir karışımda kullanmaya kalksan ilave bir karışıma gerek yok :) ama en önemli nedeni alkol oranı %20... çok düşük vodka için. Zaten araştırma sonuçlarında da likör kategorisinde değerlendiriliyor.
Usa standartları? :D La bari bi Ukrayna bi Rus standartlarına bakaydın Visky'den mi bahsediyoruz :)
Kaldı ki Smirnoff yamulmuyorsam Ukrayna votkası, İngiliz firması Diageo satın aldı.
Dedim ya 35- 40 arasındadır.
Sen North'a takıldın anladım ben :) Türkiye dışında o zaten votka kategorisinde ama Türkiye standartlarında likör kategorisine almak gerekiyor. En başta da söylemiştim zaten votka olarak üretiliyor.
Kahlo delirtme beni vodka değil mi diyorum la ben :@
smirnoff'un zibilyon tane flavored votkası var hiçbirinin alkol oranı %20 değil. Git finalndia'ya falan da bak bulamazsın %20
Ulen bilinçli tüketiciyle uğraşmak ne zormuş. Lan içki sektöründeyim ben :D
Bilincsizlesene kadar icen biriyle ugrasiyorsun. Arti kadin, arti pms donemi. Arti yazana inaniyor. Alkol oranina bakmadan tatlandirilmis vokta yaziyorsa vokta diyor. Baska sey demiyor. Diyorki bunlar telif melif ugrasmislardir bir suru deneydi, ottu moktu yapilmistir. Votka deme hakki verilmistir. Votka diyor. Gidiyor kendine bir smirnoff north aliyor. "may piresissss." nidalari esliginde gozlerini gollum gibi yaparak iciyor.
Cevap
10Cevap
elimizde bu vardı :( link
üşenmedin hiç demi :D
kişisine göre değişir yorumlarım :D
eyv bro :)
hareketlere bak. bende patronun odasındaki kabe taplosunu mu capslesem :(
ben iş yerinden caps verirsem ağlarsınız gençler :)))
git burdan :(
ayaklar ? :((
Hiç yerli içmedim ama Istanblue ve Binboa'nın iyi odluğunu biliyorum.
İstisna olarak 1967 içiyordum eskiden -bildiğin bebekken- kıyas yapmaya başlayınca Absolut'e kaymaya başladım ondan sonra hep yabancı devam ettim.
Elimizde iki yerli vodka olsa Binboa alırım muhtemelen.
İstanblue leş bi votka birader sen yapma bari :) yüzde 40 pazar payı var Türkiye'de bu İstanblue güzel diye biliyorum düşüncesi yüzünden :)) Binboaya lafım yok ama.
vodkayı üni de çok tüketirdim, hatta redbull olmadan içmezdim. elektriği kirayı ödemediğimiz oldu vodka sevdasından. Ev arkadaşıyla günde bir 70liğimiz var idi. sonra bıraktım vodkayı. meyhane masası bilgelerinden değerli abilerin dayıların tavsiyeleri etkili oldu.Şu an tam bir cinkoliğim, bacardi-seviciyim
Belkide reklamlardan dolayı öyle düşünüyorumdur. Diyorum ya hiç içmedim.
Ayrıca ben tüm alkollü içecekleri sek içiyorum. Onun da etkisi olabilir. =)
Çünkü birisi sek daha iyiken, diğeri aromalı çok çok daha güzel olabiliyor.
Stolichnaya güzeldir, Smirnoff yoklukta içilir, ama Siberian Express tektir ! İçimi yumuşacık ama express gibi çarpar !
Yerli Votkalari hic sevmem.. Ictinmi güzel Votka iceceksin.
Hiç içmedim her ne kadar binboanın güzel olduğu söylensede rus votkaları ayrı bir tad
Votka sevmem. Yerli votka hiç sevmem.
trip yha
b. İstanblue içimini seviyorum...
istanbule karpuzlu + burnn = ...
bazooka. İstanblue'de iyi ama acı geliyo bana :D
binboa.
sen içki mi içiyorsun?
ebet <3 şubatta 22 olcams
Aralık 12 değil miydi senin doğum günün? Yani yarın?
hayır :@
Salaksın hediye alacaktım :D
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSs o hediyeyi istiyom koca kafa.
Kaybettin şansını
''yine de insan bi acaba diyor''
bir yalan daha söyleme bana spa. Neden biliyor musun? Çünkü inanırım :((((88
emo
operim dudişten
muk <3
asdfasfa :D:W:W:S:D:D
B şıkkı ...
hepsi aynı
binboa satsuma diyruk.
tescilli votka içerim diyursun
markanın köpeğiyim<3
benim rakip firma la o :@@
burda da mı çalışıyon lan? fşldskif bahaneye bak, ksde piyasa araştırması yapıyo fsdlkfnsdalfkmsgçkm
aynen nielsen den sonra en güvendiğim KS :D
ne gadan da kurnazsın :D
<3 öyleyim elbet
Votka 1967
B.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar