maNga vs Mor ve Ötesi? Bu ikili arasında çok kalıyorum ama maNga'nın şehr-i hüzün albümü aklıma gelince maNga'nın çok daha iyi olduğunu düşünüyorum sizce hangisi? maNga :
Mor ve Ötesi:
Mor ve Ötesi:
Şehr-i Hüzün çok iyi albüm gerçekten de. İki grubu da severek dinlerim.
şehr-i hüzün baştan sona hiç atlamadan dinleyebildiğim tek albüm ne yazık ki ışıkları söndürseler bile öyle değil :/
O albüm olmamış ya, ben de sevemedim maalesef.. :/ en fazla 2-3 şarkısını beğendim..
aynen öyle ışıkları söndürseler bile birde hint kumaşı diğerlerini pek sevmedim :/
Ben albümü hatırlamıyorum bile düşün.. :D
Aynen ama inşallah yeni albüm de şehri-hüzün gibi bomba olur🌹
Ikisi de kaliteli gruplar
dediğim gibi şehr-i hüzün albümü için bir adım önde geliyor benim için yoksa mor ve ötesi cidden harika bir grup :D
O baya guzel, ve eic icin tesekkurler :))
İkisi de çok iyi ama maNga çok daha alternatif ve farklı müzik yapıyor ve seninde dediğin gibi şehri-hüzün gerçekten muhteşem birbirinden farklı müziklerin mixi gibi🎈
Zevk renk meselesi. Ben Mangayı daha çok seviyorum.
Cevap
4Cevap
bir mor ve ötesi olamaz
neden peki? :D sana sormamın tek sebebi çoğu kisinin maNga demiş olması
mor ve ötesini çok severim ama maNga nın 1 adım daha üstte olduğunu düşünüyorum ama renkler ve fikirler tartışılmazmış :D mor ve ötesinide çok beğeniyorum o ayrı konu hele o cambaz şarkısına bayılıyorum
bir kadın çizeceksin dırıdırıdırı onun gibi bırakıp gitmeyecek dırııı saklayıp göreceksin Kİ SENDEN BAŞKA kimseler sevemeyecekkkkkkkkkkkkkkkk
maNga'yı tanıdığım şarkı ^_^
maNga Tabiki hiç düşünmene gerek yok
Bencede mor ve ötesi. .
neden peki? :D
manga :D eskiden hayranıydım
Benim hayranlığım 2009'a dayanıyor aslında ama sonra babam yasakladı kavga etti falan ama şimdi yine maNga fanıyım🤘🏻uslanmıyorum ki bir türlü✌🏻️
heeyyy elvisle bob varken ne dinliyorsun sen =D
mor ve ötesi seviyorum ben
Manga daha iyi.
Her türlü manga
Manga.
manga manga
Mor ve Otesi
neden peki? :D sana sormamın tek sebebi çoğu kisinin maNga demiş olması
Sevdiğim bir grup 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar