Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayatta büyük bir imtihanın içindeyiz; kadınımızla erkeğimizle imtihandayız. İmtihanımızın en önemli özelliği, alternatifler arasından bir alternatifi seçip onunla imtihan olmak gibi bir lüksümüzün olmayışıdır. Siz, dağ başını düşünmüşsünüz ama emin olun orada da aynı şey sizi öyle bulur ki, neye uğradığınızı şaşırırsınız.
Düşündüklerinize aynen katılıyorum desem abartmış olmam. Sizin de kabul edeceğiniz bir iki farkı tescil edebilirim. Ondan sonra da hep beraber Allah’a sığınacağız.
a- İlk insandan itibaren ortada bir kadın erkek kovalamacası vardır. Bunu biliyoruz. Bu kovalamacada da erkek kovalayan kadın da kovalanandır. Böyle özetlememde bir sakınca yoktur zannederim. Şu yaşadığımız zamanda ise insanlığın bugüne kadar görmediği bir gariplikle karşılaştık. O da şudur: Düne kadar erkek kadını kovalıyordu. Bugün ise kadın erkeğe ‘peşimden gel’ diyor. Mevcut durumu bu şekilde özetleyebiliyorum. Burada hemen aklımıza, müstehcen kadınların sokaklardaki afişleri, plajlardaki görüntüleri gelecektir. Müsaade ederseniz ben o noktayı geçmek istiyorum. Evet, onların durumu bu anlamı çağrıştırıyor ama bizim sorunumuz çok daha derinlere dayanmaktadır.34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakın, her şey nasıl uçurumun derinleşmesine doğru hizmet etmektedir, çok şey göreceksiniz.
Zannederim bizim sorunumuz, kendi kızının iffetine bir zarar geldikten sonra ancak ‘zamanın pek kötüleştiğini’ idrak eden, sersem idraklerden kurtulmadan çözülmeyecektir. Gelin lütfen meseleyi bu açıdan da ele alın.
b- Erkeklerin, kadın zafiyetlerinin savunulabilecek hiçbir tarafı yoktur. Hata hatadır elbette. Bunu tartışmaya bile gerek yoktur.
Mevcut durumumuzda ise erkeklerin, bunca ağır taciz altında caddelerde yürürken, iş yerlerinde rızık mücadelesi yaparken, nikâhlı hanımlarının onları, karşı tarafa doğru ittiğini söylemek sizce bir abartı olur mu? Müslüman bir erkek, zaten kaypak bir zeminde yürürken bile bile ikinci bir bağı kendi boynuna neden bağlasın? Bekar mü’minleri bir kenara koyalım. Evli mü’minlerin derdi nedir? Siz de zaten evli erkeklerin, ikinci kadın arayışındaki çelişkiyi öne çıkarıyorsunuz. Ben de o çelişkiye dikkat çekiyorum zaten.
Şöyle bir değerlendirme yapalım: Müslüman erkekler, evlendikleri hanımlarından tatmin olmayınca ikinci bir hanım arayışı içine girmektedirler. Bunu, susadıkça tuzlu su içen birine benzetmek istiyorum. İnsan, susuzluğunu gidermek için su içmekte ne kadar anlamsız bir iş yapıyorsa, birinci eşinden soğuyunca ikincisine sığınan da aynısı hatta daha da garibini yapmaktadır. Bu bir tezattır ama vakidir. Ne yazık ki, önü alınamayacak bir hızla yükselmektedir bu tezata ilgi.
Cevap sahibi+1 yılTekrar ve tekrar tekit etmek isterim ki, erkeklerin çılgınlıkları, haramları şüpheli yollarla helalleştirme hamleleri, aklamak istediğim husus değildir. Erkeklere saldırmanın bu sorunu çözemeyeceğini belirtmek istiyorum. Nitekim çok dikkat edilmesi gereken bir nokta olarak şunu gözlerimizle görüyoruz: Kadınları çırpındıkça, şu bu akıma takıldıkça erkeklerin kayması da artmaktadır.
Netice olarak şunu söylemek istiyoruz:
Evet, sözünü ettiğiniz durum bir vakıadır, haram olanının kabul edilirliği asla yoktur. Helalini inkâr etmenin de mü’mince anlaşılırlığı yoktur.
Sorun, erkeklerin arayışından kaynaklanıyordur, buna itiraz edemeyiz. Kadınların da bunu kışkırttığını bildiğimiz hâlde neden sadece erkekleri mahkeme ediyoruz? İslam’ın kadın erkek bir arada durmasın, ayrı ayrı oturun talimatına çarpık gözlerle bakarken iyi ama erkek, eşinden daha bakımlı bir kadın görüp peşine takılınca neden suç erkekte oluyor tek başına? Hiç mi hırsınız suçu yoktur?
Cevap sahibi+1 yılKadınların bazısı
ETLERİNİ
sergilemeye devam ettikçe
erkeklerin
AÇ KÖPEK
olanlarının eziyetinden kurtulamayacaklar !
Kadınlar edepli giyinsin. Erkeklerde nefsine hakim olsun.- +1 yıl
Dediklerinin çoğuna katılıyorum hepsini okudum yalnız bunu bir kovalamacaya benzetmiyorum zira kadınların bedenleri nasıl erkekler için cekiciyse erkeklerinde kadınlar için öyledir İkiside zaman içerisinde birbirini kovalayabilir. Ayrıca zaman içerisinde her zaman erkekler kadınları kovalamamistir. Bunun en açık ornegi Osmanlı zamanında padişahların haremlerinin olmasidir. Hangi padişahı kadın peşinde koşarken gorebilmisizdir ki. bunun dışında dediklerine katılıyorum kadınlar tahrik ettiği surece erkekler en azından çoğu ac kopek gibi bunları kovalayacaktir :(
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöyle bir durum var genelleme yapılmamalı evet erkeklerin bir çoğu sapık olabiliyor ama unutmamalı ki kızlardan bir çoğu da onlara imkan veriyor böyle olunca da her kıza abazalık yapan erkekler oluyo arada masumlar kaynıyo tek sorun bu ve ben çok rastlıyorum öyle zihniyetli erkeklere ama yanlış kapıya çarptıklarını anlıyorlar sonra da efendi olmaya çalışıyorlar benim hiç işim olmaz benden uzak oldukları sürece kimseye bulaşmam. Genelleme yaparken bir daha düşünün siz şimdi erkeklerden için genelleme yapınca ne oldu erkeklerde genelleme yaptı bu yanlış işte
30 Yorumla
Adem'den ötürü demeyeceğim... Biz de Adem gibiyiz. Nefsimizin esiriyiz ne kadar güçlü olsak da. Yaşama ve sahip olma ihtimali ve açlık.. Nasıl ki denizde boğulurken ya da korktuğunda her tarafa saldırırsın ve kendin olmaktan çıkarsın.. Sapıklık, sapkınlık normal hale getiriliyor çünkü ticareti çok büyük artık. Çok büyük bir pazar kuruldu bunun üstüne. Erkekler, nefisleri zayıf olduğu sürece sapık damgası yemekten kurtulamayacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet cinselliğe aç aç kültür din falan etkisi var tabi millet kendini tuta tuta bir oldu
örneğin rusyada mı sapık daha cok turkıyede mı turkıyede tabiki rusyadakilerin gözleri doymus artık boyle seylere dediğim giibi 2 sey bu hale getirdi kültür ve din00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Bütün erkekler sapık deyildir fakat bir çoğunluğu öyle evet kızlarda öyle ama hepsinden bahsetmiyorum tabi sosyal medyada sapıklar daha çok geziniyor örneğin bir erkek masum bir insandan nude istiyor (tabikide kimseden istemeye hakkı yok) bunun aynısını yapan bir kızda oluyor tabi ayrımcılık yapmıyorum şu an içimizde bile sapıklar olabilir hele ki türkiyede çok yaygın birşey yorumlarda ismini unuttuğum bir şahıs erkekler gözlerini kadınlarda namusunu korusun gibi birşey yazmıştı fakat aynısını yazmadı yanlış anlaşılmasın 1. Cinsiyet din ırk farketmezsizin herkez iatediğini giyer 2. bu bizi ilgilendirmez. Hani dersinizki ben rahatsız oluyorum kardrşim alt tarafı bakmıyacaksın evet bazı konularda bazı erkekler yanlış anlaşılıyor onlarıda anlıyorum evet ama kızlar bu dönemlerde oldukça tedirgin biliyorsunuzdur kadına şiddet taciz çok sık ve bende dahil birçok kadın tereddüt içinde biraz anlayışlı olun lütfen benim açıklamak istediğim şey (ben birşey yapmadım deyip durmayın herkez cinsiyet farketmeksizin) gözünü haramdan sakınacak elbetki çevremizdeki insanları gözleriz ama taciz edecek gibi bakıyorsunuz ve çok rahatsız edici oluyor sadece çok fazla hayvan gibi gözlemeyin insanları çok bakınca amacınız öyle olmasa bile yanlış anlaşılırsınız şahsen bende rahatsız olurum kim rahatsız olmasınki? (bu konuda anlatılacak çok şey var ki ben anlatırken unutuyorum)
00 Yorumla- Diğer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılNiye oyle dedin bilmiyorum ama sizinde bizden asa kalir yaniniz yok patronunu ayartanlar terfi almak icin muduruyle yatanlar kirik notlarini duzeltmek icin hocalarina verenler kiz meslek liselerinde zivanadan cikip beden ogretmenleriyle kiristiranlar yine kolay yoldan para kazanmak icin eskortluk yapanlar siz bayanlar degilmisinoz :)) actirma bbenim. azimi daha birsuru sey sayabilirim. ozeline ikitane kendini bilmez sapikca mesaj yazdi diye karalayamazsin insalari en azindan beni :p
00 Yorumla Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. siz kızlar neden bu kadar sapıksınız? detay istemiyorm sorum net? kızlar sade erkekler uçuk diye bir kavrammı var da ben bilmiyorum. kızlarda erkekler kadar erkeklerde kızlar kadar düşünüp istediğini yapabilme hakkına sahip bu ülkede bu yüzdende herkes istediğini yapabiliyor. benim tanıdığım çok çılgınca istekleri olan kızlarda var erkeklerde.
10 YorumlaDiğer konusunda 712 cevap paylaştı. Alakası yok bir kız olarak bende bile az buçuk abazalık var yani :D
82 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
aynen neden böylesiniz ya beyniniz bacaklarınızın arasından biraz uzaklaşssa keşke varsa yoksa elizabeth kime sürtünsem kimmin göğüsüne baksam kime değdirsem yapmaın l*n böyle şeyler en genel lafla söylüyorum. Yok mu sizin ananız bacınız!
20 Yorumla
+1 yılher çorap seven sapık değildir kızlar, bunuda bir kenara yazın.
bir zahmet biraz modadan giyimden anlayın odun olmayın.
sözüm herkes için değil ilgili kişiler anladı zaten00 YorumlaSorunda ağır genelleme var. Her cinsin sapığı da vardır düzgünü de. Sana hep sapık erkekler denk geldiyse o senin kabahatin canım kusura bakma.
10 YorumlaKızların da hiç sapıkları yok mu? Hem ayrıca bu karakter meselesi cinsiyet değil. Sen sanki meleksin dört dörtlüksün, şuna bak ya hasta mıdır nedir
10 YorumlaBiz erkek arkadaşlarimizla aşkım yavrum diye konuşmuyoz hem kızlar hem cinslerini bizden daha iyi süzüyo. Her yerine bakıyonuz :)
00 YorumlaKızlardan da abaza kişiler gördüm , genelleme yapmayın iki taraftan da sapık çıkıyor , ben sapık değilimmm
00 Yorumla
+1 yılsapık değiliz azgınız
sen varya sen ve senin gibiler içinizde ne fırtınalar esiyor ama gün yüzüne çıkartmıyorsunuz bence sen sapıksın bunu sana söyleyeyim biz ihtirasımızı dışımızda yaşıyoruz sen içinde yaşıyorsun şimid çekilebilirsin10 Yorumla
+1 yılEvet oyleler ama hepsi degildir ya o kadarda degildir
40 Yorumla- Diğer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılDoğamızda olan bir isteği artırmak için sizin tarafınızdan yapılmayan kalmıyor olunca sapıklar abazalar
00 Yorumla Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. erkekler sapık değil nerede karakteri sütü bozuk varsa onlar la iç içesiniz. sorunu burdan başlayarak aramak lazım.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayı seven bir bayan daha. Bir bitmediniz...
https://youtu.be/6akANtvlM3g00 YorumlaHer cinsel içerikli söz ya da hareket sapıklık demek değildir. Sapıklığı tam öğrenerek konuşursak daha iyi olur.
00 YorumlaKız erkek herkesin içinde olan dürtüler ama erkekler bu takım şeyleri kızlardan çok belli, ettikleri için onaları sapık sanıyosun
10 YorumlaBen sapık değilim. :) Ama biraz normal bizimde sapık olmamız 3 4 günde içimizi dökmemiz gerek. :D
00 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. İçimizde kontrol etmeye çalıştığımız bir deliyle yaşıyoruz.
00 YorumlaKızların yüzünden acmayin her tarafinizi kiz Nasılım yazıyor sutyen külot la foto koymuş kızlar çok mu masum ;)
42 YorumlaAyakta alkışlıyorum
+1 benden
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yerine göre sapıklaşıyorum yani ne var bunda? Çoğu insanın içinde sapıklık vardır. Bazıları belli eder, bazıları ise içinde gizler :D
10 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. kızlarda aynı merak etme sadece dışarı yansıtmıyorlar
00 Yorumlabiz kadınlar neden suçu erkekte arıyoruz ki biz kızlarda da suç var bence ee tabi sen kısacık eteği şortu giyersen tabi erkekte sapıklaşır yani.
21 YorumlaNefse hakim olamama. Iki beyin olunca kontrol etmek zor oluyo. Erkekler kabul etmesede bu böyle. Beyni yok fikri var diyor ya cem yilmaz aynen öyle
00 Yorumla
+1 yılşu video çok güzel cevaptır sana :D
https://www.youtube.com/watch?v=5p6H-JQstmw00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi beyinleriyle değil o küçük şeylerinin beyniyle hareket eden erkekler sapıktır ama hepsi değil
23 Yorumla- +1 yıl
o küçük şeylerini niye ağzına alıyon..!
Cevap sahibi+1 yılböyle bişey olduğunu nerden biliyorsun insanları tanımadan yargılamak kötü birşey ayrıca ben genelleme yapmadım farkındaysan neden üzerine alınıp atar yapıyorsun ki yarası olan gocunur @ASİveMAVİ82
- +1 yıl
cümlenin açıklamasını yaptım niye kudurdun
Milyonlarca doğmayı bekleyen bebeğin baskisiyla yasamayi dene.
00 Yorumla
+1 yılOlmam kendimden 10 yas kucuklede olmam en fazla.3 4 yas olucak
00 Yorumla
+1 yılSapik yapan siz sizsiniz acik sacik giyinip oranizi buranizi acarsaniz bizdede volkan patlamasi yasanir tabi
21 Yorumla
+1 yılBirbirimizi zikmiyoruz birileri azdırıyo ki böyleyiz. Ayrıca 24 saat seks düşünüp konuşabilirim bu durumdan da hiç şikayetçi değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde niye bu kadar s*keni tercih ediyorsunuz seven yerine
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGizli kullanıcı bayanlar bizi tahrik ettiğinden olabilir mi
00 Yorumla okadar hormon patlaması sende olsun...
milyarlarca hücre coşsun...
görürüm:))12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda erkeklerden fazla hormon patlaması yaşanıyor yalnız. Kadınlar daha çok zevk alır seks sırasında. Ama siz daha azgınsınız
Günümüzü iyi takip et kızlar erkeklerden daha sapık emin ol sadece daha gizliler farkında değilsin
10 Yorumla
+1 yılKızların sapık olmalarıyla doğru orantılı.
Genelleme yapmayın.10 Yorumlaoldu anasını satayım günah keçisi erkek yine erkek sapık erkek çapkın aldatır döver kadın sütten çıkmış akkaşık onlar iffetli aile kızları hepsi böyle feminist feminist takılma genelleme de yapma
00 Yorumlasana kalkan bişeler olduğu için her erkek sapık olmaz... erkeklerde insan onlarında nefsi var... kızlar da insan onlarında nefsi var... sen hiç sapıklaşmıyonmu gizliden
00 Yorumla
+1 yılHemen anlatıyım bizim belli sapık bir erkek kesimi bütün kızların götünü kaldırdıı belli bir süre sonra kızlardan yüz bulamamaya başladılar ve sapıttılar
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ben bunu hiç duymamış olayım, sen de söylememiş ol.☺
00 Yorumlaaşk olsun ne sapıklığımı gördün de beni genellemeye katıyorsun? Tesüf ederim
00 Yorumla
+1 yılbazıları o şeklde kodlanmış.
diğer türlüsüne denk gelmedm henüz02 Yorumla- +1 yıl
beklemiyorum. ki sanal değil gerçek hayatta da öyle.
cinsellik kategosini takipte etmiyorum bakmıyorum da beni ilgilendirmez herkes kendnden sorumlu.
Ne demiş Machiavelli... e sara mia colpa se cosi e?
Yani böyle yaratıldıysam suç bende mi :D00 Yorumlayaradana sığınıp koydum mu tokatı asfattan jiletle kazırlar seni.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak gerek ama ben daha hic sapik olmayan erkege rastlamadm
00 YorumlaSoru başlığı yanlış. "Bazı erkekler niye bu kadar sapık?" olacaktı.
00 YorumlaHer erkek bir değildir sapik olanlarda var olmayanlarda var
00 Yorumla
+1 yılcinsel konular kategorisine gir bakalım kızlar orada ne yapıyormuş
00 Yorumla
+1 yılKızlarında aşağı kalır yanı yok
126 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum bro
- +1 yıl
bro ney *
- +1 yıl
@umutvarmı86 Brother = Kardeş
Kısaltılmışı bro asdasd :D - +1 yıl
ne o mk keko gibi
- +1 yıl
@umutvarmı86 :D :D
+1 yılşu tür soruları gizli sormasanız da bizde engelleme hakkımızı kullansak ne güzel olur..
00 Yorumla- Diğer konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılsizin gibi abaza kızlar olduktan sonra erkekler sapık olıur
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapılamaz da. Kızlar da rahat durmuyor yani kimse masum değil
00 YorumlaBazı erkekler desen daha iyi olur butun hepsi oyle değil..
00 Yorumlasiz bayanlarr neden istediğinizi saklıyorsanız ondan :P
00 Yorumla
+1 yılMesele karakterli olmak ve karaktersizlik meselesidir. Cinsiyet ayrımı asla yapılmamalıdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcevap basit salgınanan hormonlarımız daha çok kadınlardan daha çabuk ereksiyon oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılBabanda mı sapık
161 YorumlaErkeklerin genelinde var sapiklik 😋😋😋
00 YorumlaSiz kızlar daha sapıksınız
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiye siz kizlerin hic mi sucu yok mu?
00 Yorumla sapığım sapıksın sapıklar pis sapıklar sizi
20 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne