böyle anlaşılmıyorki birde eğilerek poz vermişsin senin sorunun ne tam olarak neresinden şikayetçisin?
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
buyuklugunden ve biraz yana kaymis ondan :/ kayma yoktu ama basket topu yedim burnuma 4 yil once bide o cikti , bide gulunce mesela genis baya buyuk oluo rahatsiz oluorum gulemiorum bile :/
bilmiyom fotoğraftan pek birşey anlamadım ama öyle çok dikkatli bakman lazım heralde yana kaydığını görmek içn. ayrıca gülünce büyük olmasının sebebi burnun uzunmu yoksa burnunun ucumu büyük geniş?
uzunlukta var , ucuda buyuk genis , bide egri biraz ama cok belli olmuo egriligi dikkatli bakmayinca , cok karisik bisey ya cidden burun komple babaya cekmis
benimkide kemerli ucu eğri falan değil ama bende cok kompleks yaparım ama seninkinde pek birşey yok gibi gözüküyor eğriyse kötüdür ama eğri değilse fazla kafana takma diyeceğim o çünkü yandan fotoğrafı daha net gösterir birşey olup olmadığını böyle sıkıntı yok gbi gözüküyor
hmmmmm :/ ucu dusuk bide benim burnun baya bir problemi var :/ tek care yaptirmak ama iste korku var , hayatimda hic ameliyat falan olmadim kolumu basimi kirmadim oyuzden ilk olacak tirsiyorum
valla 2 sene once enistem yaptirdi , fatih dagdelen'e , 1000 euro ya yaptirmisti galiba , yas 18 diye biliyorum bende fatih dagdelen giderim heralde bu sene bakalim adam direk cakar zaten buyuk problem var burnunda der deseliycek burnumu ne hallere dustum yaa 😂
1000 euro derken türkiyedemi bu adam güvenilir biriyse fiyatı iyiymiş :D ama nasıol yaptığı da önemli kimileri bir ameliyat yaptırıyo 10 kere tekrar gidiyo ameliyat olmak için veya nefes problemi yaşıyo falan birde cok yapmacık yapanlar var 100 metre uzaktan estetik diye bağırıyo burun :D
Senin burnunun onlara söz konusu estetikli olması sana kalmış bir şey. . Böyle görünmesnden iyidir bence ya. Farkedlmez en azından. . Burun takıntıları hariç. .)
burun buyuk oldugu icin pek dikkat cekmesin diye yapiyordum oyle aliskanlin kaldi , burnu yaptirinca rahatlarim buzmeye gerek kalmaz , yoksa bende sevmiorum dudak buzmek falan
En İyi Cevaplar