Bir sanatçıyı şehrimde konser vermesi için bir organizasyon yapmak istiyorum. nereden başlamalıyım sizce? Organizasyon işi nasıl yapılır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Öncelikle sanatçıyı nerede ağırlayacağın, nerede organizasyonu yapacağın net bir şekilde kağıt üstünde belirtilecek. Masrafları hesaplayıp tahmini tutarı belgeleyeceksin. Kendi paran varsa bile, sanatçının güvenini kazanmak için , o sanatçının hitap ettiği kesime göre bir-iki sponsor firmayla anlaşıcaksın.
Gerisi sanatçıyı ikna etmek, seyirciyi toplamak.
Menajerini bul yeterli miktarla artık uçmuş popçular şarkıcılar dışında herkes gelir.
Ancak konser verilecek mekan ve sponsor da önemli.
kesinlikle ve menajer teli bulmakta zor değildir. Ancak organize etmenden ziyade organiztörlerle görüşmen iyi olur.
ses ışık izin mekan kıl yün kolay işler değil. Ha konser vermesini istediğin adama göe değişir tabi bunlar...
Menajerine sorarsan seni yönlendirir. Nasıl bir ortam olacağı, kaç kişi olacağı vs gibi olayları konuşman lazım.
Sponsorlar kimler olacak bunları da ayarlaman gerekiyor.
Bilemedim belki bu konuyla ilgili organizasyon şirketleri vardır
Cevap
6Cevap
Eger butcem bar diyorsan be ugrasmayi severim diyorsan kolay bunu hayko kolpa ve duman konseri organize etmis biri olarak soyluyorum ofii
Mekani ayarla sonra menajerle gorus gerisi gelir
Hiç anlamadığım bir konu
İsleri organize ederek
Menajer ve mekan önemli en önemlisi ise para
cok unlu bırıyse ayagına kadar gelmz
Bilmiyorum
paran varsa olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar