Çok mu odunum, sevgimi belli edemiyorum

konuşurken gözlerinin içine bakmamı istedi bakıyodum ne görüyosun dedi bişey demedim..iyice bak ne görüyosun dedi uykun mu geliyo senin gözlerin kızarmış dedim :/ seni ne kadar sevdiğimi göremiyomusun dedi..yanıma geldiğinde elimi tutuyo avucumun içini öpüyo kurban olurum ben sana diyo o öyle diyince bişy demedn duruyorum öylece..aslına bakarsanız o kadar seviyorum ki onu ama ifade edemiyorum :/ onunla buluşunca gözlerinin içine bile bakamıyorum utanıyorum böyle içimden sıkı sıkı sarılmak geliyo onun yanında kendmi güvende hissediyorum ama sevgimi fazla ifade edemiyorum keşke kalbimi açıp gösterebilseydim..e sevgimi belli edemeynce bazen benim sevdiğim kadr sevmiyosun diyo üzülüyorum nasıl anlatabilirm ki sevgimi? onun sevgisnden eminm ailesyle tanıştırdı özel sürprizler yapıyodu her zaman beni görmek için hiç bilmediği şehre kadar geliyo..buluşacağımız gün uyku tutmuyo erkenden kalkıyorum hazırlanıyorum heyecandan titrediğim bile oluyo gözlerine bakamıyorum çokkk seviyorum ama belli edemiyorum yanındayken aşkım bile diyemiyom :(( ben niye böyleyim ya mesajlasırken rahatım yanında ondan utanıyorum..bunu nasıl yeneblrm sevgmi nasıl ifade edecem?
Çok mu odunum, sevgimi belli edemiyorum