Yav hiçmi arabasını vuran yok? ben vurdum kasko var araba daha sıfır ne yapmam gerektiğini anlatsın bir Müslüman evladı

arabayı başka bir arabayla çarpıştırmadıysan fotolarını kaskona gönder. hallederler. yok araca vurmuşsan iki tarafta kaza tutanağına olayı anlatıp çizip imzalayacaklar. sigorta poliçeleri fotolar kimlikler ve ruhsat ehliyet fotokopileri iki tarafın sigortasına tamirci aracılığıyla ulaştırılacak. gereğini tamirci yapar.
o resimdeki den bahsediyorsan hiç bir şey yapma nazarlık olarak dursun ya da bir boyacıya git ufak birşeyler yapsın kasko sigorta falan uğraşma hiç.
Ya off benim icim yandi be. Az biraz dikkat!
Cevap
9Cevap
sigorta kasko poliçendeki numarayı ya da sigortacını ara
vurdum diyince bende tampon aşağı indi farlar pert sandım. manyakmısın l*n bunu 1de işletecenmi? git sanayide iyi 1 usta 2-3 saatte halletsin
Tutanak falan tutuyorsun, fotoğraf falan kim haklı kim değil olayları var işte sonrası kasko da galiba.
kaza raporu tuttur tutturduysan servuse gotur eksper gelip inceleceyecek inceledikten sonra usta yapar tabi bu dediklerim alkollu degilsen gecerli
valla bilmiyorum kanka ben vurduğumda sanayiye götürüyorum yarım saatte hallediyorum
oho hemen götür sanayide bir kaportacıya yarın
kanka değişmesi gereke bilir ama iyi ustaysa çekebilirler orasını
kaskoyu bozmaya degmez. git sanayide 200 e falan hallederler
Bisey yapma kucuk bisey onun icin kaskoyu deldirme
Arabanın markası ve modeli nedir cimcime?
Pederin haberi varmı?
Kızar mı ankaradaysan yardımcı oluyum cimcime
Hangi Şehirdesin?
Geçmiş Olsun. Yarın Kasko Firmasını Ara Seni Yönlendirecekler Rahat Ol Kaskon Delinecek Zira 1 Şey Olmaz..
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar