Pff ama azgın mı bu?

Şimdi mevzu şu, sevgilim var ama yok gibi. Yani biriyle konuşuyorum cok samimiyiz arada birbirimizi kıskanıyoruz falan sevgili gibiyiz işte. Gece ben dedimki, "mesela şimdi gökyüzüne, yıldızlara baksak ya da salıncakta sallansak falan çok romantik olurdu" dedim. Oda hayır ne salıncağı öyle romantiklik olmaz hem ben kusarım dedi. Bende cok odunsun dedim falan filan tartışır gibi olduk. Oda ben romantik değilim, biraz odunluğum var yani öküz ayı olmayı severim dedi. Neyse işte sonra ben bitane vururum görürsün gününü dedim, oda ama ben o elini ısırırım ayrıca yanağın da gider onu da ısırırım dedi. Bende elim cok serttir dedim, oda olsun ben yumuşatırım elini dedi. Sonra biraz romantik olmaya başladı, romantik olmak kolay ama ben sevmiyorum romantik olmayı dedi. Neyse işte bende gece yüksek bir yere çıksak bir manzara falan izlesek hoş olurdu dedim. Oda evet güzel olurdu dedi. Başkası bu lafı dese yani yüksek bir yere çıkalım falan dese çok başka şeyler söylerdim ama sana söylemem dedi. (Yani erotik şeyleri kastetti). Bende kızdım ama canım şaka yapıyorum hemen kızma dedi. Normalde iyi biridir, 3yıldır tanıyorum kendisini okuldan. Bu azgın biri mi, ben mi cok cocuksuyum yoksa bu bana mı değer vermiyo anlamıyorum. Yani iki insan arasında bunlar normal mi? Hemde bizim aramızda.
Pff ama azgın mı bu?