Şimdi mevzu şu, sevgilim var ama yok gibi. Yani biriyle konuşuyorum cok samimiyiz arada birbirimizi kıskanıyoruz falan sevgili gibiyiz işte. Gece ben dedimki, "mesela şimdi gökyüzüne, yıldızlara baksak ya da salıncakta sallansak falan çok romantik olurdu" dedim. Oda hayır ne salıncağı öyle romantiklik olmaz hem ben kusarım dedi. Bende cok odunsun dedim falan filan tartışır gibi olduk. Oda ben romantik değilim, biraz odunluğum var yani öküz ayı olmayı severim dedi. Neyse işte sonra ben bitane vururum görürsün gününü dedim, oda ama ben o elini ısırırım ayrıca yanağın da gider onu da ısırırım dedi. Bende elim cok serttir dedim, oda olsun ben yumuşatırım elini dedi. Sonra biraz romantik olmaya başladı, romantik olmak kolay ama ben sevmiyorum romantik olmayı dedi. Neyse işte bende gece yüksek bir yere çıksak bir manzara falan izlesek hoş olurdu dedim. Oda evet güzel olurdu dedi. Başkası bu lafı dese yani yüksek bir yere çıkalım falan dese çok başka şeyler söylerdim ama sana söylemem dedi. (Yani erotik şeyleri kastetti). Bende kızdım ama canım şaka yapıyorum hemen kızma dedi. Normalde iyi biridir, 3yıldır tanıyorum kendisini okuldan. Bu azgın biri mi, ben mi cok cocuksuyum yoksa bu bana mı değer vermiyo anlamıyorum. Yani iki insan arasında bunlar normal mi? Hemde bizim aramızda.
Cevabın nedir?
+1 yılSapık değil bence sıcak kanlı ben de aynısını yapıyorum. Ama karşıma şaka olduğunu belli ediyorum belli edemediysem sürekli özür dilerim sıcak kanlı gibi geldi bana sapık olsada yağmaz sana senden bence hoşlanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum haklı olabilirsin, zaten tanıyorum okuldan, pek sapık gibi durmuyo ama düsündürdü yinede
- +1 yıl
Takılma sevdiğindendir
+1 yılSenle evlenmek istiyorum demiş ama eşeğe cilve yap demisler tutmuş tekme atmış misali becerememiş 😀
00 Yorumla
Ne garip fantezi ormana piknik yapmaya gidelim desende çocuk pis bir manayı kastetse anlarım da yüksek biyer ne be kardeşim 😆
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza la bu.
yüksek yere çıkmak nasıl o anlamda bir çağrışım yaptı anlayamadım hala düşünüyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
+1 yılNe kadar tatli tatli yazmissin usenmeden :D evt galiba biraz cocuksusun
11 Yorumla
Soran+1 yılAma yani tam sevgili olmadığımız icin ben şey ettim
+1 yılHicbisey anlamadim. cok sacma bir muhabbetiniz varmis:D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya aslında cok güzel ama ben anlatırken şey ettim tam açıklayamadım😂
+1 yılBence %100 şansını deniyor. Anlattığın kadarıyla belli ki nabzını yokluyor. ;-)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nabzını yokluyor? Anlamadım
- +1 yıl
Tam kesin bir yargı olmasa da; bence cinsellik yönünden ne kadar böyle bir birlikteliğe onay verip vermeyeceğini deniyor olabilir. Çünkü belli konuşmalarınızda bu yaklaşımı yineliyor. Ayrıca; belki böyle bir talebi sana ilettiğinde cevabının ne olacağını önceden kestirmeye çalışıyor olabilir. En iyi ihtimal ile iyi niyetli bir şekilde samimi konuşmayı seviyordur. Düşük de olsa böyle bir ihtimal de var tabii.
Soran+1 yılYani birkaç gün önce sana güveniyorum ve güvendiğim kişilerle açık konuşurum sıkılmam demisti.
- +1 yıl
Cinsellik her insan için yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaçtır. Anatomik olarak böyle bir birlikteliğe ihtiyaç duyan bir kişinin karşılıklı olarak bir birliktelik yaşadığı insanla bu tarz konular konuşması tabii ki yanlış değil. Fakat; bunu mizahsal olarak üstü kapalı olarak yapıyor olması ve açıklama olarak da güven etkenini kullanması bana göre çok fazla şüpheli. Açık ve dobra konuşmak tabii ki bir karakter özelliğidir ama bunun güvenle ilgisi olduğunu sanmam. Tabii yine de benim ki sadece bir varsayım.
Soran+1 yılYani fazla şüpheli derken? Ne düşünüyo olabilir?
- +1 yıl
Bence cinsel birlikteliği ön planda tutuyor.
Sen çocukçusun kızlığını bozmasan bile sevişmebilirsin biraz avrupayı örnek alın
00 Yorumla
+1 yılsende neden hep sakat şelerin hayalini kuruon ki hayallerinde saçmaymış snnde :D
09 Yorumla
Soran+1 yılYa gece yıldızlara bakmak salıncakta sallanmak saçma mı?
- +1 yıl
yüksek yere çıksak manzara falan :D bide gece yani herifin tavan yapmış bilion uyumayan şeler var cem yılmaz bile dio :D
Soran+1 yılEvet işte ben yüksek yere çıksak diyince de patlattı o lafını.
- +1 yıl
bişe olmaz ya sevgilin değil mi olur böle şeler takılma sadece nerde durcağını bilin
Soran+1 yılSevgilim değil tam olarak, ama sevgili gibi konuşuyoruz uzun zamandır
- +1 yıl
sevgilin olmuş bile boşver çıkma teklifi mi edionuz bide :D
Soran+1 yılHe ya valla cıkma teklifi bekliyorum ben😂
- +1 yıl
evlendirdim sizi hadi boşverin takma kafaya oldu bitti :D
Soran+1 yılEyvallah saolasın😂😂
+1 yılHepimizde azgınlık var kız erkek fark etmiyo o anki psikolojiye göre değişiyor bunu anlamak zor
00 Yorumla
+1 yılYüksek yere çıkmakla nası erotik şeyler söylenirki garip millet...
Abaza değil heralde00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen çocuksu değil, direkt bebesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var ama daha sevgili bile deiiliz
+1 yılKafa bulmuş senle ciddiye almiyor
00 Yorumla
+1 yılÖzetleyebilirmi birisi
00 Yorumlamevzu şimdi şu kısmından sonrasını okumadım :D
00 Yorumlao kadar yazdın kaldıracaklar şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kaldırmadılar
+1 yılKonu neydi?
Oops, a a a a po t'pelqen <300 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVersen nefessiz götürür seni