Bugün Avcılar'da işim var sabahtan. Oraya ilk gidişim sayılır.
Taksim'e nasıl varırım oradan? Taksim yolu nasıldır? Çekilir mi?
Taksim'e nasıl varırım oradan? Taksim yolu nasıldır? Çekilir mi?
En mantıklısı metrobüse binip mecidiyeköy ve oradan taksim yapmak.
Ama alternatif olarak avcılardan çift katlılara binip direkte gidebilirsin taksime.
Diğer bir seçenek ise avcılardan bakırköye falan geçip oradan taksim otobüslerine binebilirsin.
En son seçenek taksiye atlayıp taksim dersen eğer o seni götürür ama fazla yazar taksi. En mantıklısı dediğim gibi metrobüs sonrada mecidiyeköyden taksim. Öğrenci olduğunu hesap edersek avcılardan taksime 1.45tl.'ye gitmiş olursun:)
tam emin olmamakla beraber, kuzenin evinden metrobüs mecidiyeköy oradan metro taksim
Cevap
17Cevap
Metrobüslen mecidiyeköyde inip metroyla taksime gecebilirsin en hızlısı ve en temizi :) yoksa yollarda cürümessin eziyet olur snn icin kıyamam :P :)
Metrobüs ile Avcılar'dan Mecidiyeköy. Oradan da metro ile Taksim. En hızlı ulaşım şekli bu sanırım. Tabii Zincirlikuyu metrobüse gidip oradan da 559c ve 25t gibi imkanların da var ama onlar uzun iş. Trafik olasılığı mevcut..
E-5'den devam ediyorsun ordan vatan caddesinden atatürk köprüsüne akıyorsun ordan hop taksime atlıyorsun. yandex'den de trafiği kontrol ediyorsun sabah. aralardan kaçabilirsen kaçıyorsun kaçamazsan çekeceksin başka yolu yok.
birtek adres kalmisti burda sorulmadik tamamdir kapattik gidiyoruz artik :)
Av'a çıkarken taksi'ye atlarsan taksime ulaşabilirsin avcılardan
sen elini kaldır sağa doğru önünde duran ilk kamyona bin götürür seni
ahaa yalanladım seni helikopterle git sana böylesi yakısır
Kampüsün ordan at arabası geçiyor istanbul kartın varsa binebilirsin
metrobüse bin mecidiyeköye git oradan metroya bin
hususi arabamla bırakayım sizi?
Bende gelim
sen gelme ulan ayı
vesayıtla olcağına şüphem bir an bile olmadı.
avcılardan yeni bosnaya git ordan otobüsle taksim.
Puf okurken üşendim yoruldum o derece zor
Metrobüs-mecidiyeköy-metro-taksim
taksiyle gidebilirsin
bak ben seni motorla götüreyim bide öyle dene :D
Ayyyy hiç çekilmez :(
taksiyle.
Yürüyerek .
bn anltm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar