Diğer Kaç gündür takip ediyorum Dünya'nın en yakışıklı erkeği diye bir Sürü bence Paylaşımı gördüm fakat neden bunların Arasında nick Bateman yok? BahtiyarArdin Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nick Bateman keske kardesım olsaymış burdan nick batemana selamlar Kaç gündür takip ediyorum Dünya'nın en yakışıklı erkeği diye bir Sürü bence Paylaşımı gördüm fakat neden bunların Arasında nick Bateman yok? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
trueorfalsee Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aynen ya aynen bende hep bu soruyu sorarim bence paylasan kisilere kanadanin en yakisiklisi bence 0 0 Yorumla
Anastassia Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yüreğime indi yapmayın olup olmayacak yerde, ayağımı kesiyor pislik 😢😢😢 1 0 Yorumla
emrebtk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yakışıklı olmadıgı içindir :) 0 2 Yorumla BahtiyarArdin +1 yıl Eminmisin :D Yorumla emrebtk +1 yıl reus daha yakışıklı :D Yorumla
UcamazsinTombis Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Bence de o yazılanlardan daha yakışıklıymış :d 0 1 Yorumla BahtiyarArdin +1 yıl Yakışıklı az kalır Yorumla
ivan35 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu adamı görmekten biktik artık 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar