Biri bana dedi ve biryerde okudum ama inanmadim siz ne diyorsunuz?
Gay mi yani simdi ünlü tarkan?
Gay mi yani simdi ünlü tarkan?
Öyle deniliyor.
Bir arkadaşımda bana öyle dedi ve Fatih Ürek çıkıp bir açıklama yaptı "Bir çok ünlü gay ve bunun tedavisi yok" demişti üstü kapalı Tarkan'da diye ima etti sadece fakat net bir şey söylemekten kaçındı.
Üzgünüm ama bende biseks olduğunu düşünüyorum :/
Niye tüh dedin ki :)
Deme öyle o onun cinsel tercihi ve özel hayatı saygı duyup ona sahip çıkmamız gerek insan sonunun ne olacağını bilemez düşmez kalkmaz sadece O'dur dünya bu gibi starlarını baş tacı ederken bizim insanların bu konuyla onu dışlaması gerçekten bizim "İnsanlık" tanımımıza uymaz ve asla yakışmaz Tarkan bir megastardır ve bizler için çok değerli bir yere sahiptir :)
Cinselliğe aşırı doymuş insanların kaçış noktası budur çünkü her zevki yaşarlar ve bir de bunu denemek isterler ve ardından devamı gelir maalesef bende anlam veremiyorum fakat bu cinsel tercihlerine duyduğum saygısızlık veyahut o kişiyi sırf o nedenle yargıladığım anlamına gelmez.
Kimse kusursuz değildir herkesin bir hatası vardır muhakkak o kişileri de öyle kabul edip sevmek gerekir :)
Çünkü cinsel yönelimin ve tercihin doğru yönde açık kapı bırakmıyorsun düşüncelerin net ve belli "Neden olmasın" diye düşünmüyorsun bile işte bu da seni gerçek bir "erkek" kılıyor..
Rica ederim emin ol bunlar var olan gerçeklerdir :)
olsa bile nolur. adam dünyanin heryerinde dinleniyor. gay olsa ne degisir ki. bence degil. sadece cok bakimli okadar
Ünlü tarkan demesen bizim mahallenin bakkali tarkan sanicaktim
Haha :D buna benzer cevap vercektm tam
Cevap
1Cevap
değildir behh... yok ya değildir.. ııhh.. yok yok sanmıyorum.. öyle mi? ıyyyy kuzu kuzu dyişinden belliydii pis herif
Değil kendisi söylemişti. Ama ben bisex olduğunu düşünüyorum. :d
Değildir yaaa adam özel hayatını gizli yaşiyor diye diyorlar
Biseksüel
bence değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar