Asa yok bikere. Asa olsa başlıcam ama.. Özellikle avada kedavra laneti ve sectumsempra büyülerini çalışmak istiyorum. Bunları öğrenebileceğim bir yer var mı? Hogwarts demeyin. Çocuk yok sizin karşınızda. Dumbledore'un ordusuna nasıl katılabilirim?
Harry Potter gibi büyü yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
İlk olarak ağaçtan bir dal koparıyorsun, sonra ilk patronus büyüsü yap. ya da bunu oyun haline getirmek istiyorsan çok güzel bir Harry Potter oyunu var. POTTERMORE.
Çok haklısın insan oyunu türkçe yapar ilk iksiri yapana kadar anam ağlamıştı tabi ben yine anlamayıp youtube dan videosunu izleyip öyle yapmıştım. Sims den daha karmaşık. :p
Öncelikle küçük iskambil oyunlarından başlamalısın. Zamanla kendini geliştirisin. Hazır hissetiğinde YGS'ye girip puanını tuttursan onlar seni bulur. Yanlış anlama formasyon vermeden aralarına adam almazlar. Tabi meslek lisesi mezunuysan çok çalışman lazım.
TL'si bitmiş olabilir geçenlerde bana ödemeli attı. Sen yine bir dene şansını derim ben ama... Olmadı dumbledore'un telefon numarası da var, aramasını istediğinde telepati ile arıyormuş seni otomatik, o da olmazsa şansına küs oğlanım.
En İyi Cevaplar