İdrarla suyu karıştırıp başından aşağı dökmek büyüyü bozarmı?

Arkadaşlar 23 yaşında genç bir kızım işyerimde herşey kötü gidiyor geçinemiyorum evde kavga oluyor geçimsizlik oluyor hanede.. vücudumda halsizlik var ölü gibiyim sürünerek hareket ediyorum resmen ve herşey ters gidiyor herşey üstüme üstüme geliyor ve olur olmaz istemdışı gülüyorum herşeye deliriyo gibi durduk yere gülüyorum yıllar önce gece uykumdan uyanıp uyku sersemiyle dişleri pis aralıklı gözleri çıkık üçgen suratlı bir kız gördüm bana bakıp deli gibi gülümsüyordu 3 kere ayetel kürsi okudum gitmedi sonrada noldu uyuyamı kaldım hatırlamıyorum gene birkerede kafa vücut var göz yok ağız yok simsiyah bişey gördüm pencereden bana bakıyo yorganı aldım kafama kaldım korkudan sonrada sabah ezanı okunmaya başladı açtım yorganı gitmiş Kuranda var büyü geçiyor böyle birşey var bendede var büyük ihtimal bütün belirtileri taşıyorum büyünün artık canımdan bezdim namazlarımı dahi tam kılamıyorum gülmekten napıcağımı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
büyüyü bozar dedi bir arkadaşım acaba yapsammı?
Güncellemeler
+1 yıl
ya da saçmalıyorum ya en güzeli bir psikoloğa gitmek bilmiyorum gerçekten zor durumdayım bunaldım
İdrarla suyu karıştırıp başından aşağı dökmek büyüyü bozarmı?