30 Türk kızına bedel Rus kızı fotosu görmek isteyen var mı?(resimli+1)?

Anca resimde görürsün Türk kızıyla evlenir hayatım akşama mantı yap yiyelim dersin :)
Bu ne yemek bilir ne temizlik makyaj üstüne makyaj var bunda makyajı silsem altından b*k bile çıkabilir güvenemiyorum :)
Simdi ki kizlar tuvalete bile giderkennmakyaj yapiyorlar birader haberim yok mu? Ve ayrica simdi ki kizlar 2 yumurta bile kiramiyorlar bence sus sen
Bu tuvalete giderken çekindiği resim mi?
Sen sus bence birader değil abi diyeceksin itaat edeceksin
Kedi canini senin :)
Bende esmer meraki var sarisindam pek haz etmem lakin seker sey suna baksana :)
Bu kiz size bakmaz beyler
Ve etrafinizda boyle kizda yok
Yine gidio bir Turk kizinin pesinde dolanacaksiniz
Hani kasmayin yani
Ay yarabbi ben ne diyorum sen ne diyosun
www.campaigntr.com/.../Zesty-Italian.jpg Bak buda erkek bize laf soyluyosunuz da siz kendinize bakın
Buna erkek mi diyorsun :) Ben bir kıza çiçeği sadece ölünce alırım onuda mezarına koymak için anladın ;)
Cevap
12Cevap
bu mu a m k -,-
benim galerimdekilerden 1 tane fotonun çeyreğini göstersem kalp krizi geçirirsin buna güzel diyorsan.
hepiniz biscolata erkekleri gibisiniz ya, türk kızlarını beğenmiyorsunuz. türk kızlarına kurban olun hepiniz.
Neden olalim? bir sebep söyle.
Herkes de sana bedel. * . Kendi ırkının insanlarını beğenmiyor. Seni sokakta görsem suratına tükürürüm be
beğenmemekten değil biz türk kızlarına sevgili olak diyoz asıl tükürüğü o zaman atıyorlar işte bu yüzden sevmiyoruz kendi kızlarımızı Saygılar -Eruhlu_Muhdi
Kız güzel ama bundan daha güzel Türk kızları gördüm mesela ben :)
Ben bu resimdeki kızdan bin kat daha güzel neyin kafasını yaşıyosun sen
bencede tatlım çok güzelsin onun gibi 260 kişiye bedelsin
@ahmetdalar Sağol
rica ederim öyle ama
Kız güzel tabiki ama kesin sende kıllı göbeklisindir ne yapıcaksın hayat böyle :)
Herkes eski sevgililerin gibi olacak değilya :)
30 degil 130 türk kizina bedel bu :D
Aynen kardeşim :)
Anca böyle görüyorsunuz foto olarak garipler uzuldum size
Yürü la helal sana şunuda belirtim:ben bizim kızlara çirkin demiyorum kendini beğenmişler şimdi saçma sapan yanıt atipta uğraştırmayın beni
Şu tatliga bakarmisin ya bu bilbortlara duvarlara felan asacaksin kızlar güzellik ne görsün adı ne bunun
Ne kadar hafife aliyosunuz vu rus kizlarindan baska kizlari Turk degilim ama sacmalik bu yaptiginiz
bu kizdan cok daha guzel turk kizlari taniyorum..
Abarttin. Buna taş çikartacak türk kizlari var.
Bence 10 bin Türk kızına bedel
Kızlar kendime bakıyorum ve çok yakışıklıyım :DDD
kadın heryerde kadın...
türk kızına değişmem bunu bilader :D
türk kızlarını hafife alma isteseler afet olurlar
Yoo ben bu şırpıntıdan bin kat daha güzelimdir
yok istemiyom :D
30 az bence
Sana noluyoki
Öyle mi olduk :D
Guzel kiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?