Arkadaşlar bakmayı bilen varsa rica etsem bakabilir misiniz falıma? :)))

Kahve falında insan görmek, dostluğu, sevgiyi, mutluluğu ve huzurlu bir hayatı işaret eder. Ömrünüzün son günlerini yaşadığınıza bu vakitleri oldukça iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerektiğinin bir habercisidi olabilir. Bu dönemlerde yeni bir arkadaş ile tanışacaksınız ve bu arkadaşınızdan oldukça etkileneceksiniz. Bu tanışma aslında yeni bir ilişkinin ilk adımları olabilir.
Ömrümün son günleri? 😓
O ne demek?
Ömrünüzün son günlerini yaşadığınıza bu vakitleri oldukça iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerektiğinin bir habercisidi olabilir. Demiştin
Bu öleceğin anlamına gelmiyor.. Sadece zamanlarını öyle geçir diyor ;) Anlamı derin ;)
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Kısmetin açık yakın zamanda bir teklif alabilirsin
ayrıca içinde bulunduğun sıkıntılar da zamanla yerini mutluluğa bırakıyor
Geri dönen biri bir şey yok mu 😂
Çok net iki şey gördüm, bir kadın var, elinde 2 tane nesne tutuyor ne olduğuna karar veremedim, saçı topuz gibi, 40 lı yaşlarda olabilir bu kadın.
Bir de erkek var, sivri bir burnu, dik saçları var, zayıf, 20 li yaşlarda. Bu kişiyle ilgili bir dileğin var sanırım, kabul olacak gibi
Ağzından bal damlıyor adetaa 😍
Kadını sevmedim ama, bir işler çeviriyor gibi, iki elinde 2 tane insan var ne yapıyor bilmiyorum :)
Ben anladım kimin ne olduğunu şimdiii
Teşekkür ederim :)
Cevap
4Cevap
Önemli bir konumda bulunacaksın.
Eğitimle ilgili mi nasıl
Ne hakkında olduğunu bilemem. ama hayatının geri kalanı için çok iyi birşey olacak. bide başharfi e olan bir çocukla tanışacaksın.
hoşlandığın erkek sana verecek. hissediyorum
falcı bacı var :D
O tutturamıtor pek 😂
İçin kabarmış
Kısmet var kanka 😂
sana kısmet var
Hahhah saol
ne demek her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar