Bende 2004 model i var bu aracın kalite olarak gerçekten kaliteli bir araba. içine binersen anlarsın zaten. yol tutuşu iyidir. konfor olarak idare eder. arkada diz mesafesi biraz az kalıyor. bagaj hacmi seni fazlasıyla tatmin eder. parça bakımından ithal arabaların hepsi zaten aynı sayılır.
yakıt olarak Ankara şehir içinde 8-9 arası yakıyor. ben taktırmadım ama rahat binmek istersen lpg taktırmak gerekebilir. performansı beklediğinden iyi çıkacaktır.
sonuç olarak tavsiye ederim. temizinden bulursan seni üzmez. fiyat/performans olarak gayet iyi bir arac
arkadaş bu tarz arabaların fiyatına göre değerlendir öncelikle araba yakıt konusunda çok iyi 50 km yolda 20 tl yakıyor ki basınca her araba yakıyor bağaj hacmi hariç içide idare eder genişlikte piyasa olarak satışı olan bir araba fazla zarar etmeden elden çıkarırsın fiyatını söylersen aydınlatim
1.4 16 v 100 hp guzel bir araba segmentinin en kaliteli arabasidir fiyati fazla gelebilir fakat peogeot renault veya fiat gibi rakiplerine bindiginizde parasini sonuna kadar hakettigini goreceksiniz
En İyi Cevaplar