Hocanın da ilgisi var yabana atmayalım :)
Statü farkı bu durumda önemli olmamalı :(
Statü farkı bu durumda önemli olmamalı :(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kişilikli bir hoca olmadığı sürece karşı cinsin güzel olanlarından gelen her teklifi değerlendirir bu hocalar . Hoca istediğini alır. Sen de istediğini alırsın. Notların yükselir . Mutluluğun giderek artar. Daha sonra hoca sıkılır seni bırakır belki okulda adın çıkabilir. sen artık o hocanın suratına bakamamaya başlarsın hoca zaten senin suratına bakmaz. Notların düşer.Mutluluğun giderek azalmaya başlar dip noktaya gelirsin.Sonunda da pişman olursun..
valla hocaların öğrencilerle boool miktarda ilişki kırdukları görülmüş olmakla birlikte, evkendikleri nadir olarak görülür.
Özet geç Joker: sevişirsiniz de evlenir misiniz nbilemem :)))
Üniversitede çalışıyorum ve böyle bir olaya çok şahit oluyorum sonuç ne oluyor biliyormusun iki tarafta birbirini kullanıyor ama hiçbir zaman evlenmiyorlar.
Hacidan Hocadan uzak dur
Cevap
17Cevap
Eli ayaga düzgün güzel kızsın kim takar asistanı ögrenciyi yaaa.. biz türkler cok kibirliyiz hee aşk bu çölller dağlar dayanmamıs yaaa asistan öğrencide ne oluo :D
Asistan hocasına tutulan bir erkek öğrencinin sanırım pek şansı olmazdı. Ama senin var. Düşünsene yaşın geçiyor ama körpe bi hatun sana tav oluyor. Aşk kapında güzelim :)
Okulumdaki bir öğretmenle öğrenci bunu yaşadı evlendi 2 çocukları varken başka öğrencisine aşık oldu,karısını çocuklarını bırakıp o kızla evlendi ama hala öğrencilerine bakıyor bence öğretmen öğrenci ilişkisi böyle olmaz.
Hiç problem yok bu tarz ilişkiler yaşayanı çok gördüm :) ama ben bir asistanıda bu durumdan fena tepelemiştim onuda inkar etmeyelim ben idari personel o arş.gör didim her kuşun eti yenmezzz :d
Neden olmasın ki hoca da öğrenci de insan değil mi sonuçta
Şaka malzemezi olursunuz
hocam ayıp oluyor ama :)
şakası bir yana yürümez ve bu aşk değil sadece astın üste olan saygısı ve hayranlığıdır
evli degilse var da bu asistana tutulma da kızlar arasında bu aralar çok moda oldu nedense.
Umutsuz aşk... Zor günler seni bekliyor.
Başarabilirsen Akademik kariyer yapman daha kolay olur.
Eğer hocada sana karşı bişeyler hissediyosa neden olmasın :) Çokta anormal bi durum değil.
benim 2-3 tane arkadasım var, bolumundekı asistanla cıkan. gayet normal aranzda bisiler olması.
ya kusuruma bakma ya yanlış oldu başkasına yazıyodum sana geldi ne alaka demede.
asistanla çıkan arkadaşlarım var. Tamamen asistanın duygu yoğunluğuna kalmış
asistan hocan çok güzel götürür seni merak etme. ciddi bir ilişki diyorsan olmaz.
bulanık suya dalmadıgın gibi emin olmadıgın sevgiyede kaptırma kendini...
Bence saygınlığını yitirirsin. İlişkininizin duygusal yönünden çok ahlaki yönü konuşulur.
Üniversitede ilk senen sanırım:D ikinci sınıfta birini buldugun an geçer panik yapma:D
geçer geçer buda geçer :)
hmm. hayırlısı ne diyelim.
asistan hoca evli değilse olabilir
karşılıklı verimli bir ilişki olabilir.
geçer bizaman sonra merak etme
Gelsin notlar :)
hocadan uzak dur bence
sana yorum yok.
yasak ceza alır
Statükoya ezilme :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar