Paket dilimli tam buğday ekmeğinden kocaman bir böcek çıktı ve midem kalktı oguruyorum 1 saattir.
Şimdi ben bu firmaya yasal yoldan neler yapabilirim?
Şimdi ben bu firmaya yasal yoldan neler yapabilirim?
dogrudur canım ya annem de geçen almıştı hemen küflendi artık içine ne koyuyolarsaa.. aldığın bim şubesine git mumkunse fişinle ordaki çalışanlara danis onlar yardimci olurlar
Onların üstünü kapatacagini düşünüyorum. Bir kerede bimin peynirinden böcek çıktı. Arayip Özür mpzur dilediler
aayy ben de iğrendim bim de işi cıvıttı mı nee :/ üstünü kapatsalar bile sen yine de şikayet et etmemekten iyidir :)
Aynen. Bakalim tuketici hakem heyetini aricam
bim de sana dava açsın dimi böceğin evini yıktığın için bim onlar bim bim onlara dava da açsan beddua da etsen sana döner bak baştan söyliimde ;)
Bana nasil dönüyor ya? Ayrica bim marka ekmek değil bu. Ekmeğin firmasi farkli. Ama. aldiklari yerleri iyi secsinler
Evde olduğu için kanıtlaman mümkün değil. Orada fark edip gösterseydin dava açabilirdin.
Neyi fark edecektim? Böceğin ekmegin içinde olduğu gayet bellim dilimli paket ekmek
Cevap
9Cevap
Onlardan aldığına dair kanıtın var mı? İspatlı delilin varsa acıma aç davayı
Fiş var. Tuketini heyetini aradim inceleme yapacaklar
Böceğin ekmek içinde olduğu cok belli. Allah kahretsin hepsini ya.
yarin sinava giricem ogurup duruyorum
Yavan yeme diye içine kıyma katmışlar daha ne istiyosun
Ya kes sesini
Tamam vurma gidiyorum. Bide erkekler şiddet yapıyo diyorlardı bakın kadında yapabiliyomuş
Abow ciddi bişey bu. nasıl kanıtlıyacaksın ki sana inanmayabilirler
Ekmek duruyor...
cipsinden kıl, zeytininden kurt çikan igrenç bir yer bu bim.
Kesinlikle Bir kerede peynir aldik böcek çıktı. Ozur dileyip bir peynir daha yolladilar yine bocrk çıktı
götür böceği ordaki bir ekmeğin içine sokuştur sonra de bu ekmekte böcek çıktı dava açıcam de o zman bşyler olabilir
Ekmegin içinde hala
şikayet etme hakkın var önce bir avukata git bilgi al sonra açmak istiyorsan davayı açarsın
Acaba bana masrafi olur mu
zabıtaya şikayet edebilirsin ki et de insan sağlığı önemli
Aynen öyle ama zabita bakmaz ki buna
hiç bişey yapamazsın bimler zinciri tayyibin oğlunun :D:D
her sey yapabılırsın bıme gotur dava acacam de
Bimin üstünü kapatacagini düşünüyorum
bimere basvuruyorsun
Bim kesin ortbas eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar