+1 yılLütfen azıcık aklınla hareket bak. İntihar etmek, küfre yakın çok büyük günah olduğu için, ölürken dayanılmaz acılara maruz kalınır. Ölüm acısı, sanıldığı gibi bir an değildir. İntihar edince ahirette de daha büyük acılara girilir. Ahiret sıkıntıları dünya sıkıntıları gibi değildir. Çok ağırdır. Dünya sıkıntılarına dayanamayıp intihar eden, ölüm acısına ve ahiret sıkıntılarına nasıl dayanır? İntihar eden, dirilene kadar intihar acısını duyar. Kendini öldürmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki: (Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]... gene bir Hadis-i şerifde buyuruldu ki: (Bir şeyle canına kıyana, Cehennemde onunla azap edilir.) [Buhari]
sen akıllı bir kıza benziyon.. böyle cahi bir davranışı aklının ucuna bile getirme...227 Yorumla- +1 yıl
@Sjdjsjjdd terbiyesizlik etme.. senin o ergen kuş beynin almaz bunları ve anlamazsın sen..
beynin şarj etmediği için bir fikrin olmadığı için. böyle yorumlara terbiyesizxce maydanoz olursun.. anladınmı saksağan? - 1 yıl
- 1 ay
ÖYLE BİŞEY SÖYLÜYPRSUN Kİ İNSANI TESELLİ ETME YÖNTEMİN BİLE BERBAT. ADAMA KARŞILAŞTORMA YAPTIRIYOSUN KENDİNİ ÖLDÜRMEK BAŞKASINI ÖLDRÜMEKTEN DAHA GÜNAHMIŞ. Başkasını mı öldürelim o zaman
- 1 ay
Bunu anlatmak istemedğini hissedebiliyorum ama yinede mantıken konu buraya çıkıyor kendimi öldürmemeliyim bu başkasını öldürmekten bşle daha günah kendime zarar bile veremem allah ne isterse o olur gibi bi anlama çıkıyor. Anlatmak istediğim Allahın istediği olması değil zaten kaderi yazam Allah ama çok kötü şekilde motive ediyorsun anlatamam bunun saçmalığını
- 1 ay
Daha çok intihare meyilletiyprsun insanı yapma yaparsan böyle olur.. bunu yapmamalısın yapamazsın gibisinden konuşuyosun. Adam zaten çıkdırmış bi vakitte yazmıştır bunu bide üstüne senin üst üste emri vaki cümlelerni mi duysun. Biraz anlayışlı yazın ya. Biraz anlayışlı olun yazarken ölmezsiniz
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 767 cevap paylaştı. En iyi dua şu ;Yüce yaradan üstümden şu kederi söküp at.Yaşamı anlayabileyim ve mutlu olayım.Kimse beni anlamasa da ben kendimden emin olayım.Ruhum daralsa ,umutlarım bitse ve ölümü düşünsem bu vazgeçmişlikden uyandır beni.
Bu duayı bir düşün derim.411 Yorumla
+1 yılBende ölmeyi düşünüyorum eğer bir yol bulursan bana da söyle ben de deneyeyim. Hap içtim bir şeyler olmadı. Gereksiz yere çok fazla şurup içtim gene olmadı yolunu bulursan banada söyle. faça da çektim
204 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldun
intihari aklindan cikar,inanclisinki dua istiyorsun..
kenzul ars duasi var..netten bulabilirsin,onu oku,icten inanarak okursan icin ferahlanir..44 Yorumla- +1 yıl
Simran günaydın
mesaj bölümünü açarmısın bişey sormak istiyorum. - 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Ölmek ne kazandırcak sana bu dünyadan kurtulabilirsin inaçlı biriysen ahirette Allahın sana sunduğu cana kıymanın hesabını verebilcen mi ?
Ölüm hep bi saniye ötemizdedir... Allah herkeze hayırlı ölümler nasip etsin
ne sıkıntın var bilemem ama yaşadığına şükret insanlar afrikada ölmemek için ne zorluklarla hayatlarını sürdürüyorlar... senin sıkıntının yanında onlara intahar helal gelir... bilmem anlatabildim mi81 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamıyorum galiba intihar etmek değil Allahın canımı alması için dua istedim
+1 yılÖnce sorunun nedir onu anlatmaya çalışsan? Allah Dert verir bir yandan da derman verir Derdim var diye ağlarken gözyaşlarından dermanı göremez hale gelmişsin. Derman ölmek olsa herdaim biz ne diye yaşıyoruz.
32 Yorumla
Soran+1 yılDermanım var ama o kadar süre bekleğecek kadar sabrım yok
- +1 yıl
Ne yaşadığını bilmiyorum ama çözüm hiçbirzaman ölüm değildir bu tür saçma düşüncelerden uzak dur.
+1 yılKimi cezalandırdığını zannediyorsun?Bir kaç günlük bir yas tutulacak ardından o kadar...sense aslında bir lütüf olan hayatından olacaksın..Peki ne için?
79 Yorumla
Soran+1 yılAilemi cezalandırıcam kaç kere düşündüm ölümü sonra vazgeçdim ama şimdi ciddiyim
- +1 yıl
Sen hayatı hiç güzellikleriyle yaşamamışsınki bu yüzden ölmek istiyosun... Ölmek bu kadar kolaysa hepimiz birini cezalandırmak istediğinde ölelim o zaman. öldükten sonra ne olucak ? senin cezalandırmak istediğin kişiler bir gün ölmeyecekmi ? Sen vicdanını kaybetmişsin bence bugun ölmek isteyen yarın öldürmekte ister.. yokmu senin işin gücün sevgilin arkadaşın vs. ?
Soran+1 yılKes 2 saatda aldım bu kararı bunu anlata bileceğim kimsem yok Allahdan başka günahlarım azken ölmek istiyorum o dünya daha güzel
- +1 yıl
o zaman koy başını secdeye yalvar allaha ağla...öbür dünya güzel diyosun ama intihar ettiğin zaman öbür dünyada hiçbir zaman Allahın o bahşettiği cennetine kavuşamayacağınıda biliyosundur inşallah
Soran+1 yılİşte o yüzden intihar değil dua istiyorum
- +1 yıl
önce şu doğru olmayan düşüncelerinden kurtul... sakinleşmeye çalış...acele düşünüp yanlış kararlar vermekten kaçın
+1 yıl(Sıkıntılardan dolayı ölümü istemeyin! Dayanamayan, "Ya Rabbi, hakkımda yaşamak hayırlı ise, yaşamayı, ölmek hayırlı ise, ölümü nasip et!" desin!) [Buhari]
40 Yorumla
+1 yılMerhaba, ben yeniyim burda. Bir kaç aydır ölümden kendimden herşeyden vazgeçmek istiyorum bu düşünce bu his beni bırakmıyor o kadar derdim var kı bazen vur gitsin diyorum hepsi birden kapanır bana yardım lazım ne olur el uzatın :( dayanamıyorum artık gercekten artık biktim :( Allah Rıza'sı icin yardım edin :(
44 Yorumla- 1 yıl
@Sjdjsjjdd intihar eden kurtulmıyor anasının hrlrkesimi görüyor övğr dünyada
Sabah sabah ne oluyor arkadaş ya? Bir kendine gel gizli git bi elini yüzünü yık kahvaltını et şöyle çık dolaş biraz açılırsın.
40 Yorumlaamannn bugün ölmek istiyosun yarın ne salakmışım ya bu sebep yüzünden mi ölecektim dersin herşey gelip geçiciiii
51 Yorumla
+1 yılacil olarak yaşamak için bir sebep bul kendine,öldüğüün zaman herşey düzelicekmi sanıyorsun, dostum ,bilincin aynı kalacak sadece bedenini kaybedeceksin ,
41 Yorumla- Diğer konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılbu dünya kısacık bir ömür ve az ızdıraba dayanamazken sonsuz ve ızdırabı daha fazla olan ahirette nasıl dayanacan.
40 Yorumla
+1 yılselam ben geceleri uyuyamıyorum çünkü çok korkuyorum sabah olunca uyuyorum dua ettim herşeyi yaptım ama yok olmuyor benim bilinçaltımın temizlenmesi gerekiyor ciddi şekilde var mı bunun bir yolu lütfen söyleyin ? Çok ciddiyim !!!
20 Yorumla
+1 yılBanada intihar dusunceleri geliyor ama iste yapmak istemiyoru psikolojim cok bozuk
03 Yorumla- +1 yıl
@Sjdjsjjdd acısız yöntem mi varmıs :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım Cennet Kapisinda ismi geçen HAZRETI MUHAMMET MUSTAFA SAV yüzü suyu hürmetine dunyadaki tüm iyi insanlarin yüzü suyu hürmetine canımı al.
41 Yorumla21 Aralık Bekle Derim Ben Kıyamet Kopacakmış Ya :) O Zaman Kopmazsa Sonra Konuşalım Bu Konuyu :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİpini koparan ölmek istiyo a.q.
Ne duası soruyon; arkandan okumak için mi, yoksa ölmekten vazgeçebilmek için mi ?16 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek için
Cevap sahibi+1 yıl"Allah'ım ben ölmek istiyorum; ne olur izin ver. Şayet canımı almayacaksan da, bana sabır ve derman ver..." diye dua edebilirsin.
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılVAZGEÇTİĞİNE SEVİNDİM. Yaşamak güzeldir...
İnşallah uzun ve mutlu bir ömür geçirirsin.
Soran+1 yılAMİN
+1 yılaz daha sabret intihar etmene gerek kalmıcak zaten. 21 aralıkta zaten hepimiz öleceğiz boşuna intihar edipte günaha girme...
10 YorumlaBen şu an ölmeye bile üşenirim , pazartesi sabahı ..
Titre ve kendine gel gençlik , ne ölmesi yapacak çok şey var :)21 Yorumlanazi döneminde hitlerin ve yağverlerinin kullandığı bir karışım yöntemiyle 2 sny içinde felç geçirip ölebilirsin
41 Yorumlabaşka bi ülkeye git yeni arkadaşlıklar kur bak ozaman nası yaşama sevinci geliyo kendine
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ya kolaydı zaten baska ülkeye gitmek ülkeyi bırak ili terk edip istediğim gibi yaşıyabilsem yaşama sevinci otomatik yüklenir zaten hayatımdaki tüm negatiflerden kurtulur kimseye ağız eğmem
Ne yap biliyormusun git zehir ic ki ben yarin gece saat lerinde aynisini yapacagim kesin karar verdim HA BU ARADA HERKEZ HAKKINI HELAL ETSIN 😔😔
61 Yorumla- +1 yıl
Yaptın mı
şimdi hem ergen hemde regl olunca olur bu tip şeyler hanımlarda fazla takma kafana geçer
00 Yorumlaheves ettiysen yap bence içinde kalcağına bir kereden bişey olmaz bir daha yapmassın töbe edersin
10 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. pazartesi leri herkezin başian gelçek bir olay merak etme gün ilerledikçe alişirsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir yardım bekliyorsun? sandalyene tekme mi vuralım?
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik:-(
- +1 yıl
bence senin sorun daha komik.
Soran+1 yılAnlayışsız kes sesini
- +1 yıl
intihar etmek isteyen burada afişe etmez kendini. efendi gibi gider ve ne yapacaksa yapar. sen şov yapıyorsun. zerre kadar aklından geçmiyor intihar ama burada yorum toplamak ve insanlarla dalga geçmek için soru soruyorsun.
- +1 yıl
Lan Allah korkumuz varki intihar etmek değil ölmek istiyoruz ve o yüzden dua arıyoruz lan dua. şov diyor dalga geçmek diyor ya sana bir çakarım dünya ne alemde görürsün. insanlardan bıktım ben bıktım. insanlar çok adi. sırf zaten senin gibi anlayışsız insanlar yüzünden ölmek istiyorum yemin ederim. yaşanmıyor ya. insanlardan nefret ediyorum kendimdende nefret ediyorum. tek isteğim bir an önce o iğrenç düşüncelerini bırakıp biraz düzelmeleri Allah korkuları olmaları.
hangi sorunu çözeceksin ölümle ölmeyi istemek veya uygulama kaçmaktır
00 YorumlaKeske banada yardim eden ciksa.
11 YorumlaHiç bir sebep ölmek için kafi değildir.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. liseli ergen triplerinden çık ne ölmesi lan..
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyosunuz
+1 yılBende istiyorum. Bu hayattan bıktım
11 Yorumla- +1 yıl
Bende
sorun ne ki hemen böyle hayattan vazgeçebiliyorsun
30 Yorumla
+1 yılSorun ne?Neden ölmek istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem dayanamıyorum kavgalardan bıktım
- +1 yıl
Gizlisin zaten.Biraz anlatır mısın kavgaların nedenlerini?
Soran+1 yılÖzgürlük her şeye karişıyorlar şunu giyin oraya gitme gerçekten dayanamıyorum ruh gibi dolanıyorum her kavgadan sonra küsler benle
- +1 yıl
Kavga etme.Sessiz kal.Sessizce istediklerini yap.O zaman pek dikkat çekmiyorsun.
derdin ne sabah sabah saçmalama
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de anlamadın
+1 yılölmeliydin.vazgeçmene üzüldüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende sana üzüldüm, acınasısın.
+1 yılöl öl öl öl öl öl öl öl...
00 YorumlaNasıl olsa öleceksin niye acele ediyosunki.
00 YorumlaAyetel Kürsi'yi 3333 kere oku.
00 Yorumlakelime,i şehadet getir öldükten sora işine yarar
00 Yorumla- Diğer konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yıldemiştim... :))
07 Yorumla
Soran+1 yılkessermisin sen benim o zamaan nasıl bunalımda oldugumu biliyomusun neler his etdigimi biliyomusun babam olmasa daha kötü duruma düşerdim aman bunları sana neden anlatıyorum
- +1 yıl
gerçekten bunalımda olsaydın eğer bu kadar kolay atlatamazdın.
Soran+1 yılsen nerden biliyosun bak ne istiyosan düşün umrumda değil sagol yinede en azından düşündün beni
- +1 yıl
mesleğime bakarsan anlarsın nerden bildiğimi :) rica ederim bu benim işim.
Soran+1 yılben yalancımıyım yani?
Soran+1 yılanlamıyorsun seni mahv etmek geçiyor içimden biliyomusun beni görmedim neler oldugunu bilmiyosun neyse
- +1 yıl
hala yazabildiğine göre bişey olmamış :)
derdın ne kı olmek ıstıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkle beni seni bundan vazgecireyim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBurda vazgeçir geçire bilirsen
Cevap sahibi+1 yılEkle beni yardımcı olucam.
Cevap sahibi+1 yılBazı uzun sorular soracağım.
Soran+1 yılBurda sor lütfen mesaj bölümüm arızalı
Cevap sahibi+1 yılNe diye ölmek istiyorsun�
Soran+1 yılAilem ve özgürlük
Bende ölmek istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlme be ne yapacan ölüp
10 Yorumla
+1 yılÖlümü temenni etme.
12 Yorumla- +1 yıl
iyi olmana sevindim hep iyi ol :)
Soran+1 yılsagol
Gizli Üye(36-45)+1 yılintihar günah sakın yapma