Bi kiza santaj yapmak isteseydiniz mesela napardiniz ?
Cevap verin lutfenn ?
Cevap verin lutfenn ?
okan bayülgenin programında duymuştum adam bi kadınla çok iyi sevişip onu aşık ediyor ve sonra başkasıyla gözü önünde sevişiyor istediklerini yapmazsa onunla ilk seviştiği kadınla hiç sevişmeyeceğini söyleyerek şantaj yapıodu ilginç !
(ne bu sevişme hırsı ya Not 2 karışık olabilir yazdıklarım ama aynen alıntıdır :) )
Tesekkurler anladim ben :)
onunla kanka olur bir akşam evine kalmaya giderim yada davet ederim,en uygunsuz zamanında fotoğrafını çeker face atarım :))
Hayalini bile kabul etmiyorum... Şantaj düşünmek insanlıktan çıkmaktır bence...
Ya zaten amacim o kadar kotu bisey yapmak degil sadece biraz intikam almak istiyorum
İntikam Almak bir tek Allah'a aittir ve en acı intikamı da o alır, yapabileceğin en temiz iş, onu Allah'a havale et, bırak intikamını O alsın ki, sen de ucuz numaralar ile Allah'ın işine karışmamış ve kendini insanlar gözünde zavallı duruma düşürmemiş olursun...
Cevap
14Cevap
Bu kadar basıt degılım santaj zayıf ınsanların ısıdır ...
Ama bir soru soruldu madem ornek verılebılır... Senı bır omur unuturum buda bır santajdır...
şantaj alt tabakaya düşmektir. ama bir yandan intikam soğuk yenen bir yemektir dinle şantaj yöntemlerini yazıyorum ... :D
ben yerinde olsam önce şantajin kanunen karşılığına bi bakar sonra yöntemini araştırırım.
Sadist misin sen? Sorun bu şekliyle hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor.
Alakasi bile yok kiz bana yapmadigini birakmadi tehdit etmek istiyorum diyelim ?
Öneriler çok çirkin şeyler olacak ve googledan ordan burdan bu sayfaya gelen herkes bir yığın şantaj yöntemi öğrenecek. Belki de benzer yöntemle başkası sana şantaj yapacak ilerde.
Amacim kotu degil ki benim gercekten kizi tanisaniz siz de boyle dusunursunuz ama herkesin dusuncesi farklidir tabi bisey diyemem
bir kıza santaj yapacak kadar adileşmiyecegimden dolayı bir şey yapmazdım
hiç düşünmedim ama öyle birşey istersem istemezdim yakışmaz erkege bunu kadınlar cevaplar birazdan :)))
makyajsız haliyle resimlerini çek. ciddi şantaj hem kötü hem de suç kapsamına girer. unutma.
ayakkabilarini eskiciye vermekle tehdit ederdim
Kime bu alicengiz? Rahat bırak kızı.
Olaylari bilmeden yorum yapma.
ben şantaj yapmam menemen yaparım
ah alma ,vebali buyuktur
eve atıp videosunu çekmezdim mesela
öle bir şerefsizlik yapmazdım açıkcası
şantaj yapmak acizliktir.
bunu yapmak, erkeği de kızı da bozar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar