Evden kaçmak çözüm mü sizce?

benim annem babam yok, sadece abim var o askerdeyken teyzemlere emanet etmişti beni onlarda beni istemiyorlardı abim her gün arardı nasılsın derdi iyiyim demek zorunda kalırdım aslında iyi değilim, abim askerden döndü ve kolumun arkasındaki morluğu gördü, sırtıma baktı ne oldu dedi çarptım dedim ama ikna olmadı zorla söyletti onların evine gitti teyzemide eniştemi de kuzenimi de dövdü deliye dönmüştü zor zapdettik, ve şu an abim 28 yaşında benim için uğraşıyor okula gönderiyor kıyafetlerime varana kadar her şeyimi yapıyor bir anne gibi, ben artık abimin mutlu olmasını istiyorum ben başına dert oldum sevglisi bile ben varım diye onu terk etti bunu bana belli etmedi, ama çok içine atıyor hiç öfkelenmiyor kızmıyor bana çok şefkatli ben nasıl bu kadar iyimser ola biliyor bazen aynı kandanmıyız diyorum, ya cebindeki son parasına kadar bana veriyor okulda rezil olmayayım diye en iyi kıyafetleri alıyor en iyi telefonu alıyor, kendisi işe bazen yürüme gidiyor artık kendini hiç düşünmüyor, ve benim bir tane konuştuğum çocuk var henüz bir araya gelmedik aramızda bir temas falanda yok ama bana kaçmayı teklif etti acaba diyorum kabul etsem mi?
Evden kaçmak çözüm mü sizce?