Bekarım ama bebek istiyorum sizce anormalmiyim?
20 yaşındayım ve evlilik uzak gibi..:(
20 yaşındayım ve evlilik uzak gibi..:(
evlilik dışıda bebek olabilir. sperm bankaları ya da anlaşmalı babalığa yönelebilirsin.
mesela benimle ilişkiye girip çocuk sahibi olursan şartlarım olur. çocuğa iyi baktığına onun mutlu olduğuna emin olmalıyım bunu bilmeliyim babası olarak onu ara ara görmeliyim vs gibi ama çocuk harici asla ilişkimiz olmaz olursa evli olmamız gerekir yani.
İstemiyorsun öncelikle belirtim çocukları seviyorsun sen birbirine karıştırma bunları.
bebegi karsidan sevmek cok guzel. Annelik zor
işte anne olmak istiyorum..
İyide nasil bakicaksin? Benimkilerden kucugu veriyim sana kalsin seninle bir hafta. Ne dersin? Alistirma yapmis olursun
4 tane yiğenim var ellerimde büyüdüler en büyüğü ilkokul dörde gidiyo :)
Evlen oyleyse. Evlenmeden bebe olmaz.
evlilik çok uzak bana erkek arkadaşım var ama maddi sıkıntılarımız var ikimizinde
Cevap
19Cevap
gayet normal her bayanın hayalidir anne olmak bebeğini kucağına almak allah sana da nasip etsin inşl
Evlilik İçin Daha Erkensin 😃 Zamanı Gelince Evlenirsin Kim Normal ki Sen Anormal Olasın 😃
Allah tez zamanda nasip etsin kardeş. Şimdilik oyuncak bebek versek?
20 yaşındasın evlilik uzakmı erkek olsan neyse kızlarda 18den sonra evlilik normal bence. d sana bebek alırım ben )) oynarsın
anormal olan bekarken istemek degil panpa bekarken cocuk yapmak. bende kiz cocugum olsun istiyorum misal :/
Tabiki anormalsin tek basina bebegi napcan muhtemelen ailenle yasiyosundur ters boyle seyler sacmalama
Yoo ben de mesela evlilik düşünmeyen biri olarak bir kız çocuğum olsun isterdim. :)
kız çocuğundan ziyade baba olmayı düşledinmi her gece? ben düşlüyorum mesela :(
sperm bankası ya da anlaşmalı baba mesela benim 2 tane var lezbiyen çiftlerde ve kayıtta babada var öldü diyecekler ama istekleri oldu
Hmmm deyisik bir fikir :/
daha yaşın erken bulursun birini
Azmış buda kudurmuş sadfsghfj
Normal olmadığın kesin
Yok çok normal. Piç yetiştirmek istiyorsan, durma.
Normal her kadın ister
yapabiliriz. mesaj atsana
Regl gunun yaklasiyodur knk olur oyle
sesli güldüm yeminlen:)
Espri degildi oysa ki :D
Gel Sana bir bebek yükleyim
Bende istiyom gel yapalım
anormal biraz yetersiz kaldı BACIM :)
bende ayni sekilde
İlginçmiş.
Evlatlık al
Bankaya git