Beyler takım elbise bir erkeğin olmazsa olmazıdır slım fıt veyahut siyah hafif parlaksa o zaman o kişi o kadar tatlı olur ki anlatamam biz kızlar karizmatik erkek çok severiz boyu posu yüzü falan sonra davranışa yani ben kendim öyleyim yani takım elbise erkekleri çok tatlı gösteriyor.
kaliteli takım elbise iyi bir ayakkabı içine iyi bir gömlek ve kravat yaka mendili kol saati gibi belki kol düğmesi gibi aksesuarlarla da zenginleştirirsen bence harika ötesi olur.
ben takım elbiseye geçen yaz iyi bir para yatırdım. doğru düzgün takım giymem ama giydiğimde de en iyisi olsun istedim ve 1500 tl ye siyah takım 200 küsüre 2 gömlek biri normal biri manşetli kol düğmeli yani. iyi bir kravat kol düğmesi yaka mendili gerçek deri kemer iyi bir ayakkabı aldım. bu yaza ise iyi bir saat ve fotoğraftaki gibi giymelik içine yelek alıcam. yelek özellikle yemekli davetlerde ceketi çıkarıp yemek masasına oturduğunda harika oluyor. ceketli isen kolların yemeğe girebilir ya da kravatın girebilir bu yüzden yemekli davetler içinde yelek alıcam.
gerçek deri cüzdanlarım kartvizitliklerim var takım giydiğimde uyumlu dursun diye siyah telefon kılıflarımda var. yani bir yere gittiğimde birinin bana bakmaması imkansızdır diyebilirim. günün anlam ve önemine ait rozetlerim ve kol düğmelerimde olacak yakında
giyimde renk uyumu ve gideceğin yere uygun giyinmen önem taşımaz mı zaten. siyah ya da lacivert takımın asaleti varken yeşil takımla davete gitsem ya da içine beyaz yerine pembe gömlek giysem nasıl olur sence. yani kişi bir bakıma giyimiyle karakterini yansıtır ve bana göre şık giyinen insanlar karakterleri düzgün hatta harika insanlardır.
En İyi Cevaplar