arkadaşlar bu emirin yolundaki cağatay ulusoy 190 geciyor nette okadar varmıdır abartımı sizce
190 yoktur
190 gösteriyor vardır okadar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer boyum gece 180.5-181 cm arası, sabah 181.5-1.82 cm arasında değişiyor.
ben:
s1310.hizliresim. com/1g/5/t9lrr.jpg
s1310.hizliresim. com/1g/5/t9m32.jpg
n1310.hizliresim. com/1g/6/tb08g.jpg
o1310.hizliresim. com/1g/7/tcxbq.jpg (soldaki arkadaş 1.84)
o (bot giyiyor en az 2-3 cm topuklu):
s1310.hizliresim. com/1g/5/t9lv6.png
k1310.hizliresim. com/1g/5/t9lwd.jpg
k1310.hizliresim. com/1g/5/t9lyd.jpg
benim tahminim net 1.83'tür..
biraz foto daha:
hizliresimyukle . com/o9lI
hizliresimyukle . com/o9lK
hizliresimyukle . com/o9lN
hizliresimyukle . com/o9lV
hizliresimyukle . com/o9l0
hizliresimyukle . com/o9lJ
hizliresimyukle . com/o9lW
hizliresimyukle . com/o9lb
hizliresimyukle . com/o9lh
hizliresimyukle . com/o9lv
hizliresimyukle . com/o9l4
hizliresimyukle . com/o9l8
hizliresimyukle . com/o9lB
hizliresimyukle . com/o9lE
hizliresimyukle . com/o9lx
hizliresimyukle . com/o9l5
görselleri görebilmek için aralarındaki boşlukları silin.
1.90 değil yani.
dostum sen bu adamı yakından gördünmü :)
190 yok çünkü oynadığı dizilerde olsun katıldığı bazı yerlerde olsun normal bişey giymiyor farkındaysanız bot ve bot tarzı giydiği için uzun gösteriyor dizilerde ve fotoğraflarda gösterirken bazı yerlerde oynandığını düşünecek olursak fotoshop açısından mümkün değil 190 olması kaç diye sorarsanız taş çatlasın 1.82 felandır yani Googledeki siteler gerçeği yansıtmıyor bazıları Kenan imirzalıoğunu tartışamayız mesela 190 üzeri ama çağatay bariz belli 6 cm uzun yazmışlar hep sitelerde bazı oyuncuların gerçek boyu değil sitelerde yazılanlar hele böyle missturkey cart curt katılanların hepsi gerçek boylarının 6 7 cm üzeri yazılmış belki de onlar veya onları yönlendiren firmalar öyle istediği içindir bilemeyiz konu kapandı bence.
190 ı geçmez ama tam 190 vardır.sorun niye diye XD... bazılarınıza gülünç geliyodur balon gibi bu elemanın neresi 190 diye hahaha
1)beyaz show da beyaz dan rahat 4 cm uzundu beyazın 187 olduğunu biliyoruz ayrıca kıvanç(190 geçiyor) tolgahan(188 geçiyor nette) falan saçlarını kabarttıklarında bile beyaz dan ancak 1-2 cm uzundular. başka zaman geldiklerinde de aynı duruyorlardı.
2)bu çocuğun çıplak ayak boyunun 188 olduğunu yazmışlardı yarışmada.
3)bazı arkadaşlarımız furkan palalı ile bu çocuğu kıyaslamış.furkan az değildir 193-194 filandır ağzıyla söyledi 195 lik onur tuna ile aynı duruyorlardı.
4)dizilerden hatırlayın kıvanç la kenan ı.kenan 191 kıvanç da ondan 4-5 cm azdı. çocuk gibi kalıyordu yanında.furkan palalıyla bu çocuğun arasıda en fazla 2 -3 cm vardı.kıvanç ın ajanslarda 190 yazıldığı göz önüne alınırsa (ki uzun duruyo çok zayıf olduğu için 10 kg fazlası olsa 180 gibi durur çağatay gibi kalıplı değil)çağatay ın da 190 olarak lanse edilmesi yanlış olmaz.
helal olsun bu kadar arastırıp yazmıssın en iyi cevap :)
Beyaz 1.87 değil 1.84 boyunda
ayrıca gerek Anadolu Kartalları filminde 1.83-185 lik Engin Altan Düzyatan la hemen hemen aynı boydaydılar
Beyazın boyu 180 183 bir programda yan yana durdular beyazla ayni boydalardı 190 kesinlikle yok. 190 olan varsa kivac tatlituğ , furkan palali onlar
taş çatlasa 1.82 dir
190 yoktur ya furkan palalı 190 ve ondan 3-4 cm kısa gibi duruyo yanyana geldiklerinde.
evet baktım kısa duruyorda o an orda giydikleri ayakkabı bile farketirir
anladım teşekkürler herhalde bu görünüş olayı kiloylada alakalı yüz hatları hepsi uzun göstermede etken +1
Cevap
15Cevap
kardeş kıvanç 89 çağatay 1 cm daha uzun gibi duruyor.Miss Turkey yarışmalarına katılmak için en az boyunun 1.87. olması lazım zaten çağatay'ın en minumum 1.87. olduğu kesin yarışmada da 1-2 kişiden 1 kaç cm uzundu yani 1.90. var konu kapanmıştır.
eywallah :)
Hic kasmaya gerek yok youtube sunu yazin cagatay ulusoy kenan imirzalioglu yazin altin kelebek goruntusunu izleyin bide cagatay ulusoy caglar ertugrul yazin bakin kenan 1.92 caglar 1.88 cagatay 1.83 link veremedik kusura bakmayin caglar 4-5 cm uzun cagatay ulusoydan
çağatay ulusoy'un boyu tam olarak 1.87.190 arası buyrun
https://i.hizliresim.com/89286V.jpg
Kıvanç tatlıtuğ'un boyu 186-ile 1.88 arası çağatay'ın boyu 1.82-184 arası yan yana
''kundura giymiş oldukları fotoğraf var'' aralarında en az 4 cm var fotoğraf atamadım google den bakın
Serkan tanırgan 1.93 Çağatayla yanyana geldiklerinde en az 8-10 cm fark var aralarında.
https://www.youtube.com/watch?v=plc41Qkv68wİzleyin.
bence o adam 2 var birinden biri yanlıs bu duruma göre cağatay 180 küsür olamaz ya
1.90 olan bir kişinin omzu 1.57-1.58 cm dir kendimde 1.90 ım oradan biliyorum
https://i.hizliresim.com/YvQ19D.jpg
https://i.hizliresim.com/ORvW45.png
çağatay kardeşimiz 1.90 demektir televizyonda fark kapatılıyor yoksa
Berk atanla çağatay ulusoyun boyu aynı 1.88 ama berk daha uzun gibi görünüyo direk gibi aynı
Çağatay Ulusoy'un boyu 1.88 arkadaşlar boşuna tartışmayın.
asla asla asla... net 1.80-1.82 dafa fazla yok.. saç ve ayakkabı tabanıyla 1.84-1.85 gösteriyor. test edildi onaylandı...
ben 181 im 5-6 cm daha uzun olabilirde
çağatay ulusoy 186
çağatay benim yanımda sönük kalır
pehhhhhhhhhhh
bence kalmaz ama 3 numara hali kötü eski hali daha sekildi
190 gösteriyor vardır okadar
mesela ceyda ateş hande 161 ama topuk giyince aynı oluyorlar nerdeyse :)
kamera lenslerinin oyunları bunlar :D Valla bilmiyorum,neden sordun ki?Napıcaksın adamın boyunu :)
bişey hesaplıyorum .d
.d
Televizyonda insanları uzun yapıyolar mes. 150 cm Shakira gibi ama Çağatay olur o kadar inanıyorum
shakira başka yerlerden kurtarıyor o yüzden boyda onda sıkıntı olmaz ama 161 lik hande topuk giyince nerdeyse aynı bu adamla kac cm giyebiliyor en fazla bu kızlar topukları 20?
bende o boylardayım bana lazım arkadasım tv de ne kadar göründüğüm önemli
ya napıcan kim olduğunu dalga geçmeyelim lütfen
muhtemelen 1.80 küsurdur, ama yakındır 1 90 a
180 olsa okadar gösterebilirmi
180 küsur diyorum ama, yani 1.80 de olabilir 1. 89 da genelde ünlülerin boylarını yuvarlıyolar böle
vardır bence ya kapı gıbı..
Çağatay Ulusoy 1.90 yoktur. Galiba 1.83 olabilir.
çağatayın boyu 1,90.
kafayı yediniz değil mi?
ne alakası var
Vardır bence.
yok be olsa olsa 185
190 geciyor heryerde.d
Tam 1,90
war okadar
feriha da 180 zaten
feriha 158 :) ama hande 161 topuk giyse nerdeyse aynı oluyorlar
wardır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?