kürt diye bırsey yok kurtce dıye bırsey yok bu kişileri dünyada hiçbir devlet kabul etmedı ve bızım ulkemızın de bır zaafı var yardım ısteyenın elınden tutar ve bu serefsızlerın elın den tuttu atalarımız onlar da bız burada elımızı sallayarak gezerız dedıler bak sımdı geldıklerı nokta bu neden geçmıste olan cumhur baskanlarının ve resmı kişilerin yaptıgı hata yuzunden zamanında o apo denılen ıtı 0dar agacına gerselerdı hersey bıterdı kafasını kaldıran kürdün kafasını ezselerdı bu ulke bu halde olmazdı l*n onlarla ugrasmaktan bu ülke gelısmıyo bızı mesgul edıyorlar ama meclıse de grseler yıne aynı onlar benım içiçin sadece dag faresı
kürtler yok diye yazı yazacak bazıları faşistler bu yazıyı lutfen okuyun kurmanciler araplardan sonra ilk musluman olan ırktır ve turklere islamı oreten kurdlerdir neden dağa çıktı soyleyim kurmanciler burada islam çatısı altında mutlu mesut yaşamak istedi ama katledildi ırkçılı bir kenara bırakip yapılan sırf 30 katliama baksanız yeter anlarsınız onuda geçtim gerçekten anlamak isterseniz sen hiç kürt oldunmu şiirini dinleyin sadece ırkçılığı bir kenara bırakıp kendinizi bir kürt olarak bu katliamlara bakın şiiri bir kürt olup oyle dinleyin...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunlar Ermeni efenim araştırın Selo başkanın doğum yerini kendiniz görürsünüz Elazığ Palu tarihçesi öğrenin bilgilenin ayrıca Elazığ Selo'ya %15 oy vermiş Akp'ye %52.92 Mhp'ye %20.85 halk biliyor bunların af edersiniz ne lahana olduğunu ayrıca bende Kürdüm ama sadece Türkiyem için hizmet veriyorum Ermeniler beni bağlamaz.
bir b*k yapamazlar, tamam demokrası dedik meclise girdiler normaldir halk seçti çünkü ama kalkıp da aponun heykelini falan dikemezler. Bir ağaç için ne mücadeleler verdi bu millet gezide.. O zaman neler olur bir düşünsünler.
ya provakasyon yapmaya gerek yok bekleyelim görelim düşündüğünüz gibi kötü şeyler olmayacak, izin vermeyiz zaten akp saltanatından daha iyi olacak herşey artık bu millet de uyandı biraz da olsa ! çıktı sürü psikolojisinden.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kürtlere zamanında kötü davranışmıl olabilir ama biz mi yaptık? gidenler kötü davrandıysa geri kalanın ne suçu var? darbe döneminden bahsediyorlar l*n sanki bizimkiler burada hergün eğlenmişler. Onlardan gittiyse bizdende gitti. Tek taraflı değilki. Onlar şu an biz ne yapsak karışamaz gözüyle bakıyorlar, bu insanların sabrı bir tükensin bak memlekette kim kime ne yapıyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
laaan sizin yapacağınız provokasyona gomeyim ben, fotoğrafını niye paylasiyorsun, videosunu paylaşın da canlı canlı görelim. HDP meclise girdi mi girdi, 6 milyonluk seçmenle mi evet, o zaman hala ne havliyorsunuz? 6 milyonu mu dislayacaksiniz? işte yıllar önce Kürtlerin dağa çıkmasının sebebi de bu dislanmadir. Siz hala bu dislamaya devam ederseniz ulkemizin kalkınmasıni gelismesini unutun. taş kafalı olmayı bırakın
genç türkiyenin 70-80leri çok karışık; bu günü anlamak için o günlere bakmak lazım; oturup işkembeden sallamakla olmaz bu işler; artık her kes çatallı dilini ağzının içinde tutmasını bilmeli..
En İyi Cevaplar