Arkdaşlar ben istanbula ilk gelişimde kendimi rüyada gibi hissettim. O muazzam bir yapıya sahip olan boğazdan geçene kadar... Boğaz'a geldikten bilincimin yerinde olmadığını fark ettim sanki gerçekten bir kıza aşık olmuştum :) siz nasıl görüyorsunuz arkdaşlar...
Cevabın nedir?
+1 yılsonraki her bogazi gordugunde o ilk gunun aklina gelecek :) ilkler unutulmuyor be dostum. ilk harem otogarina geldigimde ayasofya o kadar heybetli gorunuyordu ki gozlerim kamasmisti... hala heybetli ama yine gidiyorum ayni saatlerde ayni yerden bakiyorum..o ilk duyguyu bir turlu yakalamiyorum.. hey gidi gunler heyy.. yillar oldu yaa...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
iğrenç bir duygu daha önceden gelmiştim çok bu sefer yaşamaya geldim iş için bağcılardayım geleli 27 gün olmasına rağmen araba gürültüsünden havasından suyundan acaba bu bana bıçak sallarmı biri takip ediyormu cüzdanım alınmışmı diye kontrol etmekten bıktımmmmmmmmmm!
03 Yorumla
Senin gibi dusunemicem ik gittigimde manyak bi yagmur vardi o kalabalik o trafik kafayi yedim derken telefonumu bi araba ezdi cuzdanimi caldirdim en sevdigim montum mahvoldu sigaralarim islandi vs. Lanet olsun boyle sehre dedim sonra Haydarpasayi biraz izleyip sakinlesmistim istanbulda sevdigim ilk ve tek yapi.
09 Yorumla
İlk 5 yaşımda geldiğimde çok şideetli bir yağömur vardı ve şehir iğrençti..
Bu mu istanbul diye ağlamaışım annem anlatır..
Ama şimdi aşığım bu şehre.04 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
32Cevap
+1 yıl36 yaşında ve doğma büyüme istanbul insanı olarak artık istanbuldan kaçmanın yollarını arıyorum.Kaldırımları bile araç parkı olarak kullanılan bir memleketin 10 yıl sonraki halini düşünmek bile istemiyorum.Bana göre artık istanbul miladını doldurmuştur.İstanbuldan kazanıpta işin büyüme kısmını memleketine yatırım yapmayanlara yazıklar olsun diyorum sadece.
00 YorumlaDiğer konusunda 627 cevap paylaştı. başlı başına etkileyici bir şehir. özellikle tarihi yapısı itibari insani alıp uzaklara götürüyor. insana her türlü duyguyu ve anı yasatabılcek bı potansıyele sahıp. hayranlk uyandırıyor. orada yasayanların ovmesını kucuk gormemek lazım. en cok da paranoma da etkılenmıstım.
00 Yorumlabir kez gıttım ıstanbula bır tek bogaz turunun benı etkıledıgını dusunmustum anladım kı ılk kez gıdenlerı etkıleyen tek guzel gezıntı :) yalnız su cok meshur kız kulesını canlı canlı gormek ısterdım :)
03 Yorumla
+1 yılİstanbulu çok severim .Hep gitmek isterim . Gezmek için kusursuz bir şehir . Ama bir İzmir değil ya . İzmir'deki huzuru o kalabalık ortamda bulamadım ben
01 YorumlaUzaktan bakınca güzel. Tropikal iklimlerde ki ormanlar da uzaktan çok güzel görünür, kartpostal gibi, ama içine girdiğinizde bir Bengal Kaplanına yem olmanız an meselesidir... İşte İstanbul tam olarak budur...
00 Yorumla
+1 yılistanbul rüya gibi bir şehir. ben de her gittiğimde başka duygulara kapılırım. lakin istanbula gezmek için gidiyorsan bile cebinde bi 2000 tl olacak ki 1 haftalık felan gidiyorsan, o zaman zevk alasın.
00 Yorumla
+1 yılBazen aşık oluyorum, bazen nefret ediyorum ama yine de kıymetini bilmiyorum. İstanbul'da doğup, büyüyüp yaşamaya devam ettiğim için sıradan geliyor bana..
00 Yorumla
+1 yıldogdugumdan beri istanbuldaym :) berbat bok qibi. çok kalabalık bunaltıcı içinde her türlü pislik var lanet olsn
25 Yorumla- +1 yıl
sadece istannbuldan sıkıldm :)
- +1 yıl
insan istanbulda yaşadıkça bunalıyor. çok kalabalık berbat. gelecek planlarımda istanbldan uzaklaşmak var :D
kardeş biz de bagcılar güngören bayrampaşa gaziosmanpaşa ümraniye esenleri görünce nefret ettiğimiz adamları görmüş gibi hissediyoruz.. :D
08 Yorumla
+1 yıl16 yaşında gitmiştim..Hayran kaldım diyorum sadece..
01 YorumlaBoğazdan geçerken mide bulantımı geçirmeye çalışıyordum :D İstanbul'u kötü hatırlıyorum o yüzden :(
01 YorumlaBenİzmirliyim ve her sene İstanbul'a giderim. Ancak İzmir varken İstanbul'u tercih etamam benim byülendiğim şehir İzmir...
00 Yorumlaçok kalabalık olması ürkütücü ve karışık geliyor ama güzel şehir istanbul boşuna mı bu kadar şiirler şarkılar bestelenmiş bu şehire...
00 Yorumla
+1 yılTürkan ablan geldi :D
Valla bu İstanbul cidden aşk ya .. Sevmemek elde değil..01 Yorumlaistanbuldan nefret ediyorum.. ist den değil kalabalığından..
01 Yorumlabende de hiç etki bırakmadı. sanırım istanbul'da doğup büyüdüm ondan olabilir.
01 Yorumla16 yaşımda gördüm istanbulu deplasman yapmıştık beşiktaş idman yurdu maçı vardı ole sadece otobüsten görme fırsatım oldu bogazıda gördüm ama Mersin daha ayrı gibi geldi bi kere insanları boguyo hava soguk yani açıkcası pek etkilenmedim...
00 Yorumla
+1 yılsırf vapurda martılara ekmek atmak için bir avuç jeton harcadığım zamanlar olmuştu...ama şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim ilk hatırladığım 1998 senesinde Atrium u görmüştüm orada pizza yediğimi hatırlıyorum. sonrasında eminönü'den ortaköy e yürümüştüm.
00 Yorumla
+1 yılistanbul'un en sevdiğim tarafı Ankara'ya dönüş yoluydu. ben istanbul'u gezdim, hiçbir şey bulamadım. hiç beğenmedim. daha da gelmem oralara...
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. istanbulda en cok istanbuldan geri dönerken seviyorum. ne ilk gittiğimde nede sonaki hiçbir gidişimde sevmedim o şehri.
00 Yorumla
+1 yılHer gördüğümde ilk defa görmüş gibi oluyorum. İstanbul'a boğazına aşığım.
013 Yorumla- +1 yıl
paylaşabiliriz =)
- +1 yıl
tamam geri kalan %25lik kısımda boğazlar benimmm :)
- +1 yıl
al istanbul senin olsun bee.d
- +1 yıl
ahh keşke öyle bişe olsa yaa :)
- +1 yıl
istanbul benim olsa demek istedim .d
- +1 yıl
pekala o zaman :)
+1 yılDoğma büyüme istanbuldayım trafiği ve gürültüsü hiç bitmez bazı yolculuklar öyle uzun sürüyor ki o süre zaafın da istanbul'dan sakarya ya gidebilirsin .
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar insanı görünce insanın başı dönüyor :D bu ne kadar kalabalık diye :D
00 Yorumla İstanbul, bu şehri o kadar çok gezmek istiyorum ki :) gitmek için fırsat arıyorum aslında, hiç gitmedim çünkü. Çok merak ediyorum yaa :)
00 Yorumla
+1 yıliyi şeyler görmek isteyen iyi şeyler görür kötü şeyler görmek isteyen kötü
03 Yorumla- +1 yıl
bununla ilgili bi hikayede vardı bilirsin hastanede 3 tane yaşlı adam yatıyomuş cam kenarındaki ölmüş ortadaki cam kenarına geçmiş her gün yanındakilere dışarının çok güzel olduğunu çiçek böcek falan sonra ortadaki adam dinlemek yerine ben göreyim diye düşünmüş gece yarısı adam kalkıp kablolarımı ne çıkarmış sonra oraya kendisini geçirmişler adamdışarı baksın ne görsün büyük bi bina varmış aslında hiç bişiy yokmuş
Boğaz manzarası ten point.
Geri kalan her şey için koşarak uzaklaş.01 YorumlaBen köyde yaşıyomuşum dedim vay be ben burda yaşmalıyım artık dedim.Yaşıyorum şimdi yaşamaz olaydım
07 Yorumlatrafık,kufur.doner bıcagı.sallama.kavga.alkol.dert.: istabul
00 YorumlaTonlarca şehir gördüm yurt içinde ve yurt dışında İstanbul gibisi yok... Ancak İstanbul'da yaşamayı bilen İstanbul'u sevebilir.
00 Yorumlakimileri aşık olur, kimileri meydan okur.. kimileri ise bela.. ama eşsiz bir şehir olan İstanbul 'a Bayılıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu duyguyu hiç bilmedim valla:) istanbulda doğdum zaten
01 Yorumla
+1 yılilk başta normalmiş gibi geliyo sonradan inanamıyosun kız kulesini boğaz köprüsünü gördüğüne :D çok iyi ama :D
00 Yorumlaistanbula alışan ne vazgeçebilir nede ayrılabilir ben ayrılamam istanbul büyülü bir şehir :)
00 Yorumlaçok saçma bir il.
çok insan var bir yere gideceksin kalabalık otobüsler metrolar gürültü00 Yorumlaistanbula gitmedim hiç, trafik yüzünden mide bulandırıcı biryer yoksa medya abartıyor mu
00 Yorumla
+1 yılhaydarpaşaya inişimi daha dün gibi hatırlıyorum hele o vapura binip çay-simit yapmam sonra sigara yakmam inanılmazdı
00 Yorumla
+1 yılO duyguyu yaşamak isterdim ama İstanbul'da doğdum. :(
00 YorumlaPek öyle bi' etki yaratmamıştı bende.
013 Yorumla
+1 yılBogaz cok etkilemisti
01 Yorumla
+1 yılizmir li olsaydin icini bi huzun kaplardi :)
00 Yorumla
+1 yılneresinden gördüğüne bağlı..
00 Yorumlabeşiktaş kadiköy eminönü birde adalara hastayim
00 Yorumlaüsküdar diyorum ve çekip gidiyorum şuanda
00 Yorumlatrafikte aynı şeyleri söylemiyoruz.
00 Yorumlaistanbul kadar sıkıcı bır memleket yok
00 Yorumlaistanbulu dınle gozlerın kapalı
00 YorumlaBende bir etki yaratmadı.
00 Yorumlaher gittiğimde tekrar aşık oluyorum
00 Yorumlaistanbulun bir önemi yok bende
00 YorumlaBok kokusu
00 Yorumlagelin gezdiyerim
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı