Bende böyle bir durumla karşı karsiyayim evli ve ciplak fotoğrafları başkasında olan bayan sizi çok iyi anlıyorum ama ben tehtit edilmiyoum benim resimlerimi atmışlar sitelere. 2 yıl önce yaptığım bu hata yeni yeni gün yüzüne çıkmaya başladı benimde birinde fotoğraflarım vardı sildim demişti sonra sosyal medyadan bana mesajlar gelmeye başladı şu sitelerde resimlerin var diye polis e gittik ama fazla ilgilenmediler blof yapıyor elinde bişey yok dediler verdikleri siteye girip yüzler ce fotoğrafa baktım ama benim fotoğrafım yoktu 6 ay önce oldu bu geçen gün yine biri mesaj attı fotoğrafın var diyor o siteye girmeye çalışıyorum VPN kullanarak. Ne yapabiliriz bilmiyorum işin işinden çıkamıyorum şu anda polise gitsek ilgilenmiyorlar fotoğrafı gönderdiğim kişiyle konuştum ben yapmadım diyor bana dava acabilirsin ama temiz çıkarsam ben sana karşı dava açarım istediğimi alırım diyor. Yaptığımız çok büyük bir hata bı anlık gaflet mı desem nasıl desem ama pişmanlığı çok büyük benim bu çıplak fotoğraflarım 2 kişide vardı iki yıl önce ikisi de inkar ediyor şu an bana eski erkek arkadaşım yardım etmeye çalışıyor ailemden de bir kişi biliyor sadece.
411 Yorumla- +1 yıl
@Bernagdnl Berna hanım hesaba baktım ama hangisi yardımcı olabilirmisiniz
- +1 yıl
@Bernagdnl yardımcı olabilir misiniz hangi hesap bu profil fotoğrafı ne
- +1 yıl
- +1 yıl
Sorunu çözebildiniz mi Berna hanımın söylediği yardım etti mi
- +1 yıl
ben bir hata yaptım birine çıplak fotoğraflarımı attım. Sadece adımı ve telefon numaramı biliyor. sonra beni tehdit etti. Eğer telefon numaran kimin Üstüneyse ona fotoğraflarını atarım dedi. Sonra ben bunu engelledim. Gizli numaradan falan aradı telimi gizli numaraya kapattım. Aradığında fotolarını yayarım falan dedi diye hatırlıyorum. Korkuyorum sizce ne yapmalıyım. Ailemdende kimse bilmiyor lütfen çok acil yardım edin
- +1 yıl
@gizli_iste0 berna hanımın önerdiği kişi size yardımcı oldumu
- +1 yıl
@Bernagdnl yardımcı olur mu
- +1 yıl
- 1 yıl
@Bernagdnl ne yazdınız da yardımcı oldu rica etsem söyler misiniz
- 1 yıl
@Bernagdnl banada yardım edebilirmi çok ihtiyacım var
En İyi Cevaplar
çıplak fotolarını tanımadıgın bırıne attın anladık bır hata yaptın ama ortaya cıkmasın diye sıkayet etmekten çekinme telefondan yada p.c.den tehdıt ettiyse hemen ortaya cıkar zaten şıkayet edecegini söyle eger hala korkmaz resımlerı internete atarsada internet fenomeni olursun bellimi olur.d
00 Yorumla
+1 yılDurum kötü tabi ciddi bir hata yapılmış ama artık bu saatten sonra sizi yargılamamnın hesap sormanın anlamı yok. Sizin resimlerinizi cesaret edip verecek olsa bile mutlaka bir şelilde yüzünüzü tanınmaz şekilde shoplaması lazım. Size bu şekilde tehdit eden bir kişi kendi başının yanacağını adı gibi biliyordur. Bu ne yi değiştirir derseniz en azından p.rn. sitelerinde tanıdıklarınız dolaşsa dahi tanınma farkedilmeniz zor olur. Bu da bu kötü olayın rahatlatan sonucu. Sizde eğer bu tip sitelere bakarsanız resimlerin özellikle yüz kısmlarının mozaikli vs olduğunu görürsünüz. Vücüdunuzdanda sişzi tanıycak eşiniz haricinde bir tanıdığınız yoktur heralde. Geçmiş olsun artık ağlanıp sızlanmayın boyunda eğmeyin. Ve ona verirsen savcılığa bildirceğinizi söyleyip ne hali varsa görsün deyin geçin sert durun yani.
112 Yorumla- +1 yıl
Biri benim ifşamı facebookta paylaştı. Sil diyorum silmiyor. Konustum düzgünce, işe yaramadı. Hemen engelledi. Ne yapmalıyım silmesi için? Yardım edinn
- +1 yıl
@Bernagdnl Merhaba banada yardımcı olur musunuz? Facebook'ta sayfayı bulamadım.
- +1 yıl
@goddessalina buldun mu ablacım?
- +1 yıl
@Kazanansensin2 Yardımcı oldular mı
- +1 yıl
@Bernagdnl merhaba ben buldum
Yazdım dönüş olmadı benimle iletişime gecermisiniz - +1 yıl
@Kalenderyufa tolga demirbaşa ulaşabildiniz mi sorunu çözebildiniz lütfen cevap verin
- +1 yıl
@Bernagdnl kim acaba banada yardım gerej
- +1 yıl
@Kalenderyufa dönüş yapıldımı size yardımcı oldularmı cevap verebilirmisiniz
hiçbirşey olmaz merak etme. zarf meselesi bu iş. zarf atıyor yerse muhabbeti yapıyor. psikolojik savaş yani. eğer kazanırsa onunla kaç defa yatmak ve para vermek zorunda olacağını düşünmek istemiyorum bile. tehtit mi ediyor etsin. durma şimdi ver internete de. emin ol veremez. haber de mi dinlemiyor okumuyor izlemiyor bu? internete verdiğinde her şekilde bulunacağını biliyordur zaten. şantaj ve özel hayatı aşikar beyan etmenin baya pahalıya patlayacağını biliyordur gerizekalı. yemez yani internete vermek. sana hangi yolla ulaşıyorsa da o yolu yok et. telefon değiştir face msn nerden ulaşıyorsa ışte.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılbence dediğini yapma dediğini yaparsan her zaman seni kullanacaktır bu sefer daha çok şey isteyecektir ve eline daha çok koz geçecektir ama bu fotolar onun eline nasıl geçti önemli olan bu eğer senin haberin olmadan birşeyse savcılığa git ne olursa olsun boyun eğme evli olsanda çünkü siz boyun eğdikçe bu şerefsizler daha çok baskı yapıyor rezil et
27 Yorumla
Soran+1 yılşimdi aman yapma etme dersem her seyde aynısını yapar verırse internete bir şey olurmu acaba
- +1 yıl
bence boyun eğmeyin siz boyun eğdikçe o üstünüze gelecektir daha çok şey isteyecektir bu sefer hatalar çoğalacak ve işin içinden çıkamayacaksınız
- +1 yıl
merhaba ben şu an 16 yaşındayım ve geçen sene internetten tanıdığım birisine foto attım ama çıplak değil atletli bir foto ve sporcu atletli bir foto ama bu fotoğrafları benden zorla aldı ve bunların daha açığını istiyo şimdi ne yapacagimi bilmiyorum bana bir akıl verin yardım edin fotoları aileme yaymakla ve internete atmakla tehdit ediyo ve nasıl buldu bilmiyorum ama ailemin numaralarını bulmuş bir akıl verin lütfen
- +1 yıl
@Bernagdnl Bana yardımcı olur musun lütfen..
- +1 yıl
@Bernagdnl hocam merhabalar iyi aksamalar bana yardımcı olabilir misiniz
Benimde var dulken yaptim her gün biri diyor senin resimlerini su sitede gördük surda gördük ilk tvitira atılmışti ordan kaldirdim ama adam bana demişti bir sürü yere atildi diye İki sene falan oldu arada bir gün yüzüne çıkıyor ama napabilirimki Evlendim Eski Esimle canım gibi ona anlattim Oda benimle tekrar evlenmezsen senin bu hatani herkese yayarim dedi Ki Yaydida yinede evlendik Şimdi egliligmde kötü buda var bazen diyorum intihar edeyim ama oda çare değil 6 yaşında oğlum var Lütfen burdan evli olsun dul olsun genc kizlarimiza yalvarıyorum Allah askina öyle seyler yapmayın ne olur
11 Yorumla1 Senin çıplak fotoğrafın olduğunu nerden biliyor?
2 Bu çıplak fotoğraflar bu vatandaşın eline hangi sebepten ve nasıl geçiyor.?
3 Evliysen Böyle bir olaya nasıl zemin hazırlıyorsun?
Bu 3 sorunun cevabını az çok tahmin edebiliyorum, Evliyken başka bir kişi ile bu seviyeye gelebilecek bir ilişki kurduysan bence bu başkalarının yatağına girmekle eşdeğier. Karşıdakini aldatmak demek illaki cinsel ilişkiye girmek demek değildir.
Kusura bakmayın ama size müstehak,20 Yorumla
+1 yılmerhaba ben geçen yıl çok kötü bisey yaptım internetten tanıdığım birisine foto attım ama çıplak değil sadece atletli bir foto ve bir tanede sporcu atlatıyor çekilmiş bir foto attım ve beni kandırarak bu fotoları aldı ozmn 15 yaşındaydım ve bu güne kadar devam ediyo beni tehditleri ve attigim fotoların daha açığını istiyo ben atmıyorum atamam ama bu attigim fotoları aileme yaymak ve internete atmakla tehdit ediyo çok korkuyorum napicami bilmiyorum yardım edin ailemin numarasını nasıl buldu bilmiyorum ama bulmuş
03 Yorumla- +1 yıl
@Bernagdnl benim için de konsuun lutfen
+1 yılEvlisin, çıplak fotoğrafların sadece ismini bildiğin birilerinde öylemi. Nasıl birşeydir bu anlamadım.
Boyun eğersen o saçma ilişki yumağına seni daha da çok çekecektir. Farklı tehtitler sunacaktır ve unutma bu iş yakında eşinin kulağınada gidecektir.10 YorumlaAdam işi bilen bir puştmuş boyun eğersen daha beter olucaksın internete verse bile öyle milyonlarca resim var zaten ne isterse istesin kabul etme biraz duygusal davranıp etkilemeye falan çalış kadınsın sonuçta becerirsin yada bi hacker falan bul para ver pcsini havaya uçursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılo başka şehirde okadar bilgim yok beni çevremide tanımıyor
bir sorum olacak...çıplak fotoğrafların nasıl onun eline geçti...dürüst olursan daha iyi yardımcı olabiliriz...eşini mi aldattın onunla birlikte olduğun zamanmı resimler çekildi...nasıl oldu bu olay...bu konuda bilgi verrebilirsen yardımcı olabiliriz sanırım...
10 Yorumlabence yapamaz. istediklerini yaptırmak için blöf yapıyor sana. eger fotografları paylaşırsa da istediklerini alamaz. paylaşırsa da boşu boşuna başına sorun alabilme riski var. bence bu riske girmez diye tahmin ediyorum ama yine de ne kadar ileri gidebilir orası da sizin aranzdaki ilişki durumuna bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş kusura bakmada sen koca bi aptalsın evlisin ve birinde çıplak fotoğrafların var başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabiliyon mu peki ? hayır da bi halt yerken bi sonuçlarını düşünün be ablam neden bu kadar düşüncesiz hareket ediyosunuz ? cidden anlam veremiyorum herifi şu seviyeden sonra biraz zor ikna edersin. üstelik birbiriniz hakkında az buz şeyler biliyonuz nereye gidiyor bizim bu millet yahu..
20 Yorumlaben bir hata yaptım birine çıplak fotoğraflarımı attım. Sadece adımı ve telefon numaramı biliyor. sonra beni tehdit etti. Eğer telefon numaran kimin Üstüneyse ona fotoğraflarını atarım dedi. Sonra ben bunu engelledim. Gizli numaradan falan aradı telimi gizli numaraya kapattım. Aradığında fotolarını yayarım falan dedi diye hatırlıyorum. Korkuyorum sizce ne yapmalıyım. Lütfen acil bir şey yazın kokruyorum. Ailemden falan kimse bilmiyor
121 Yorumla- +1 yıl
@Elif_____ bence korkma sen daha çok fotoğraf at diye ayak yapıyo
- +1 yıl
bu konuyu unutmaya çalışıp daha dikkatli olmalısın bundan sonra
- +1 yıl
@budahaneki peki paylaşmazmı bir yerden fotolarımı ya da anneme falan söylemeli miyim
- +1 yıl
bence paylaşmaz daha faza atman için tehdit etmiş gibi duruyor
- +1 yıl
@budahaneki teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. bidaha yüzün görünmesin
- +1 yıl
@budahaneki zaten bidaha kimseye öyle bi fotoğrafımı atmıyacağım için
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok takma kafanı üzülme boşuna
- +1 yıl
@budahaneki bişey sormak istiyorum. Şimdi ilk başta ben mal gibi bu tanımadığım kişiye 1 2 tane fotomu attım. Sonra beni tehdit etti ve yüzümünde gözüktüğü fotoğraflar var. Eğer polise ihbar etsem hiç bir kanıtım yok ama polis yardımcı olur mu yani fotolarımı sildiğinden bi şekilde emin olur muyum?
- +1 yıl
Yaşın kaç
- +1 yıl
Eğer 18den küçükse ailen öğrenir o yüzden söyledim
- +1 yıl
Polise gideceksin ifadeni alacaklar eğer çocuk seninle aynı yerdeyse onu da çağırıp ifadesini alacaklar aynı yerde değilse evrakı hazırlayıp savcılığıxa gönderecekler
- +1 yıl
Sonra eleman ifadeye gidecek. Yok öyle bişey ben öyle bir şey yapmadm demedim diyecek büyük ihtimalle
- +1 yıl
Çünkü senin elinde ispat edecek bişeyin yok sanırım eğer konuşmaların ekran görüntüleri varsa iş değişir şantajdan işlem yapılır bi ceza alır ama hapis yatar falan diye düşünme
- +1 yıl
En fazla savcı isterse çocuğun teline el koyulup incelemeye gider sonrası da artık mahkemenin bileceği iş
- +1 yıl
Süreç böyle soracağın bişey olursa t akip edip yazabilirsin
- +1 yıl
@budahaneki 18 den küçüğüm ama ailemden birine söylicem gerekirse
o sorun değil - +1 yıl
18 den küçüksen sıçabilir eleman
- +1 yıl
@budahaneki nasıl yani
- +1 yıl
yazdım mesajda
+1 yılAynı şey başıma geldi aslında tam olarak aynı şey değil. Az önce instagramdan birisi bana normal, sadece yüzümün olduğu fotoğrafları seks sitelerine koyduğunu söyledi onları hemen arşivledim 12 yaşındayım çok korkuyorum ama Allah mazlumlarin yanındadır inşallah. 12 yaşındayım aileme gerçekten böyle birşey yapıldıysa söyleyeceğim. Ve kişiyi mahkemeye vereceğiz ve 3 farklı hesaptan yazdı bana ve tek fark isimler ve fotoğraflardı benim fotoğraflarım vardı hesaplarda😖😓
10 YorumlaTaviz verme, istediğini de yapma. Unutma, taviz tavizi doğurur ve isteklerinin sonu gelmez...
Öyle birşey yaparsa soluğu emniyette alacağını da belirtirsin. Orada polisler güzel güzel yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatırlar...10 Yorumlabir tek ismini bilen birinin eline çıplak fotoların nasıl geçtiki?
12 Yorumla
Soran+1 yılyaptım bir hata internetten işte
Sadece ismini bilen birinde o fotoların ne işi var acaba. Bırak versin ünlü olursun. Ondan sonra da yeni çevren olur zaten. Senin için çok da sıkıntılı bir durum yok bence ortada.
00 Yorumlaohh iyi oluyo evlisin elalemin adamına ne atıyorsun çıplak resimlerini sana sorsak kocamı aldatmadım dersin. yaysa keşke resimlerini böyle bilboardlara yapıştırsa internete atsa
10 Yorumla
+1 yılah be ablacım bir tek ismini biliyor olmasına ragmen çıplak fotograflarına nasıl sahip olabiliyor ?
hurmaların tadı iyi olsaydı bari :\ .s00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi tek ismin varsa bişe olmaz. onu görmezden gel, hiç sallama. bi kaç havlar, sonra bişe yapamayacağını, saf olmadığını düşünür gider. yapabileceği en fazla şey fotolar bilgisayarnda kaytlı kalır.. o kadar.
00 Yorumlasende ona ait bişeyler var ise sende onu tehdit et.ama rahat davranmaya çalış ona ona korktugunu sezdirme verirsen ver gibi şeyler soyle.onu bulup daha kotu seylerin olabileceğini soylemeyi düşünebilirsin bu benim fikrim tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldediğim gibi hiç bişey olmaz. eğer saf gibi en başta ona korktuğunu belli edersen peşinden koşar ama hiç sallama, cevap verme, hiç bişe yapamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılbende ne yaparsan yap dedim kortugumu hissettirmemeye calıştım
Cevap sahibi+1 yıliletişimini sürdürme, hiç cevap verme, köpekler gibi havlar durur bi kaç gün ama ondan sonra bişe yapamayacağını anlayıp susar. sen cevap verdikçe üstüne gelmeye çalışır. o yüzden söylüyorum :)
Soran+1 yılhaklısın bende öyle yapayım diyorum
+1 yıltehtit et.babam şu meslekten diye.seni bulduracam hapisden çıkamayacaksın falan de.işin zor.
00 YorumlaBence haketmişsin evli barklı kadınsın resimlerinin ne işi var başkalarında..
00 Yorumla
+1 yılBence o fotolar ortaya çıkmalı sende gerçeğin acı yüzünü tatmalısın. Yaptığın şeyin sorumluluğunu alamayacaksan neden yaptın demezler mi insana
10 Yorumlacok basit fotoları getir ne yapmak istiyorsan yapcam de 2 3 sağlam erkek arkadasını topla bi güzel dövsünler ve fotolarıda alsınlar
00 YorumlaEvli evli bu haltları yemeyeydın.Savcılıga vermezsen dagıtır.
30 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun :/ yapılabilcek bişey kalmamış senin için...
02 Yorumla
Soran+1 yılniye kotu cok mu kotu
- +1 yıl
savcılık tavsiyesine gidemem diyorsun, karşındaki kişi kim tanımam ama yapacağından bu kadar korkuyorsan bi sebebi olmalı bu özel bir sebep olabilir, orası beni ilgilendirmez ama sorunun çözümlenebilmesi için adli yollara başvurman en mantıklısı...
şantajın 4-5 yıl hapis cezası var. savcılıga verecegını soyle. ve gıt savcılıga basvur. kım oldugu tesbıt edılır ve tutuklanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilinir tabi. sen onu çıplak fotoğrafları elin adamına atmadan önce düşünecektin. kusura bakma ama sana müstehak.
10 Yorumlakusura bakmada hata sende sadece ismini bilen birinin fotografların onun elinde olması ilginç
10 YorumlaSorusturmanın gizli acılmasını talep et ve bana dusmez ama bir daha boyle hata yapma..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnette bir sürü foto dolaşıyor ailene direkt gönderebilir mi peki tanıyor mu sizi?şikayet edersin tamam da bunun sonrası var hadi diyelim ceza aldı çıkınca ne yapacaksın daha beter kimliğini tanımış olacak.korktuğunu çaktırma naparsan yap de.
00 YorumlaTakip et sana da yardımcı olalım kardeşim başımdan geçti böyle bir olay Türkiye'de kime sorsak yapmadı yapamadı. Bir tane adam bulduk ama sağolsun işimizi halledebildi..
03 Yorumla
evli kadının bir başkasında çıplak fotoları varsa bir şeyleri göze alacak kadar cesurdur!10 Yorumla
+1 yılbence onu bi yere çağır ve unutamayacağı bi ders ver
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 737 cevap paylaştı. polıse gıtcem de..bundan sonra akıllı ol kımseyle ole fotolar cekınme sonra bak bole yapıyolar..
00 Yorumlaakrabalarım arasında savcı var de falan tırsar zaten
01 Yorumla- +1 yıl
bence de savcı akrabam var demesin çok klişe olur. akrabalarm arasnda savcı var desin hemen tırsar
Savcılığa şikayette bulun. O da hapse girsin gerekirse ya da adli para cezası alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni neyle tehtid ediyor acaba ?
Ne yapmanı istiyor senden ?00 Yorumla
+1 yılSen bana o karaktersizin numarasini adresini falan ver gerisini ben hallederim
08 Yorumla- +1 yıl
Olguncangungorbuca sana mesaj atamıyorum acil bana mesaj atarmisin
- +1 yıl
Lütfen banada yardım et abi insatgramdan bana yazdı arkadasimmis gibi biri bende inandım güvendiğim bir arkadaşım sonra 4 5 tane foto attım beni tehdit etti instagramdan arkadaşlarına ailene gostercem dedi Allah rızası için yardım et abi ya bir kaç arkadaşıma yayılmış abime babama direk ailem öğrenirse beni çok kötü yapar Allah aşkına yardım et Abi😢😓😭
- +1 yıl
@Bernagdnl her yerdesin
- +1 yıl
Bana yazar mısınız
- +1 yıl
@Bernagdnl bana ulaşır misin abi çok zor durumdayim Allah rızası için yardım edin yazamıyorum size. Ulaşın bana lütfen.
- +1 yıl
@Bernagdnl İyi akşamlar bende bu durumdan müzdaribim bi anlık gafletle size mesaj gönderemiyorum lütfen ulaşabilir misiniz
hiç korkma sen üstele tehdide boyun eğersen üzerine gelir
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle fotoğrafların varmı peki?
13 Yorumla- +1 yıl
Edit: Evlisin neden böyle şeyler yapıyorsun?
Soran+1 yılaptallık işte
- +1 yıl
Bence önce vicdan muhasebesi yapmalısın. Bende aldatıldım. Kocanın yüzüne bakabiliyormusun?
vermeyen şerefsizdir..yiyorsa ver desene bi...
00 Yorumla
+1 yılmaden evlisinde neden böyle şeyler yapıyon
00 Yorumlanasıl çekmeye ikna etti
00 Yorumla
+1 yılsize hersey mustehak. pis fahise. kocana yazik.
10 Yorumlabirşey yapamaz yemez rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo da evlimi?nerden buldun
00 Yorumla
+1 yılSorunu çözebildiniz mi?
00 Yorumlapolise şikayet etmen lazım
00 Yorumlaniye vercek peki bu yaramaz insan
00 YorumlaSavcılığa koş.
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir imkanım yok
Soran+1 yılgidemem de yaparmı dedigini
Detaylı bilgi