Diğer Arkadaşlar annemin doğum tarihini dövme yaptırmak istiyorum. Romen rakamlarıyla yapsam güzel durur mu? Rulingg Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dövmeyle ilgili çok soru soruyor olabilirim ama öyle işte :D bunun gibi Arkadaşlar annemin doğum tarihini dövme yaptırmak istiyorum. Romen rakamlarıyla yapsam güzel durur mu? Cevapla Tarih Soruları Doğum Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Turntablist84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Romen rakami yine 1234567890 diye gider sen en iyisi "Roma" rakamı ile yaptır resimdeki gibi. 0 1 Yorumla Rulingg +1 yıl he bozdun kardeş tamam Yorumla
BillieJoeArmstrong Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 645 cevap paylaştı. Olabilir de oraya yapma bence, kolda daha ilgi çekebilir, dış kol 0 3 Yorumla Rulingg +1 yıl aynen kardeşim oraya yaptırmıcam kola yaptırcam ama iç tarafına Yorumla BillieJoeArmstrong +1 yıl Benim çok arkadaşım var içe yaptırıpta pişman olan tam bilekten başlayıp dış kola yapsan büyüklüğü ortalama bişi daha iyi olur bence, dövmeni sürekli görmek canını sıkar :) Yorumla Rulingg +1 yıl www.google.com.tr/search böyle kardeş Yorumla
çagıl_atasun Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Yok be 0 4 Yorumla Rulingg +1 yıl neden :S Yorumla çagıl_atasun +1 yıl Abim yaptirdi erkekte hos durmuyor Yorumla Rulingg +1 yıl neresine yaptırdı abin? Yorumla çagıl_atasun +1 yıl Sag kurek kemigine Yorumla
ruhhalimguzel Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Anneni sevdigin belli Allah bozmasin 0 1 Yorumla Rulingg +1 yıl Kim sevmez ki? Yorumla
eynnam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. Ben de hafta ya kardeşimin kini yaptırıyorum :D 0 2 Yorumla Rulingg +1 yıl Nerene? Yorumla eynnam +1 yıl Yan bele Yorumla
üçdeyincegülüyorz124 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl güzel fikir evet :D 0 1 Yorumla Rulingg +1 yıl Eyv kardeşm Yorumla
En İyi Cevaplar