Herhangi bir eşyanıza isim verdiniz mi, ismi varsa nedir :)
Ben arabama yük ceylanım, bilgisayarıma çin işkencem diyorum
Sizin de var mı?
Ben arabama yük ceylanım, bilgisayarıma çin işkencem diyorum
Sizin de var mı?
günlüğüme ahmet diye isim vermiştim.Ona ahmet diye hitap ediyordum.Sonra saçma olduğunu anladım. Birde artık erkek erkeğe konuşmak baymıştı.Sonra ona Pelin adını verdim. O aralarda kızlardan nefret ettiğim için Ona da yolverdim. YOl verebildiğim tek kız Pelindir. Sonra hepsinden vazgeçtim adını günlük koydum. En güzeli bence.
İlkokula giderken giydiğim tek bir ceketim vardı, adı "siyah şey" idi. Akılıma gelen ilk şeyle sorardım yerini anneme, öyle kaldı ismi. Küçük gelmeye başlayınca kimseye verilmesine gönlüm razı gelmedi ve makasla parçalamıştım onu. Gönülden bağlıydım ona.
küçük floy yanaklarını mıncıklayasım geldi sjhdgjkfgakgfl
bak şuna nasıl da laflar ediyor büyümüş de küçülmüş sjdhlafhalsdfh
evet bir tane siyah çantam var uzun zamandır kullanırım çok büyük durmuyor ama içine çok şey alıyor o yüzden adı cehennemdi sonradan cehennet yaptım ben onu '' Dirim kısa ölüm uzundur cehennette herhal abiler '' dizesinden ötürü Ece Ayhan'ın :))
evet <3
okul zamanı herkesin sevgilisinin olup benim malak gibi takıldığım günlerde yatağıma süleyman adını koymuştum
ehe :)
al kız sana 5 yıldız :)
Cevap
10Cevap
ben değilde annem bulaşık makinesine hanım kız
süpürgeye de has kız
çamasır makinesine de benim evlatlık diyo :DD bu gidişte öz kızını kapının önüne koyacak :DD
Arabama Süreyya ismimi vermiştim..
Beni rahat rahat, tek kelime etmeden taşıyan, kadife koltukları ile sarmalayan,İçinde Küba tınılarının dahi eksik olmadığı, büyük ve geniş, beyaz tenli, koca memeli anaç bir kadındı Süreyya.. :/
link
Eşyalarımla duygusal bağ kuruyorum, onları cinsiyetlere ayırıyorum ama kedime bile isim vermedim, onlara da vermiyorum.
arabalara isim veririm. öncekinin farklıydı bunun farklı mesela. kahve makinamın da bir ara garip çalışmasından dolayı taktığım bir ismi var. işyerine götürdüm orada kullanıyoruz, orada bir kez teklemedi mesela namussuz. allerjisi banaymış
ağzıma ne gelirseydi eskiden.karşıdaki anlamış anlamamış pek umrumda değildi.kafam çokoştu filan.şimdilerde masaya masa kapıya kapı diyorum.güzel isimleri.evet.
yastığıma sevdiğim kişinin adını vermiştim şayet yastığa sarılıp uyuyan bir insanım böylede saçmalarım işte:D
beyaz laptopumun adı "white chick"
terliklerimin hepsi "la-di-da"
bi tane tüylü yastik var adı 'bonzo'
evet o çağrışım bu isim bir inat uğruna
daha var da ilk aklima gelenler. örme kedim vardi komsu ormustu kucukken. Adi Mehmet idi.
küpelerm ve bn ayrılmaz bi butunuz 90 çift kadar var.. hergun mutlaka yanımda bır kacı oluyo can yoldaşlarım :D
arabama beyaz güvercinim diyorum bazende dertleşiyorum... tüm sırlarımı biliyo şıllık :D
bilgisayarıma kadersiz diyorum biraz banabenziyor :)
bende bazı kitaplarıma iyi ki varsınız,canlarım diyorumm:)) laptopuma da çatlak diyorum:))
arabama sevtap
leptopuma mehtap
telefonuma taptap
kafiyeli olsun diye yaptim taptapladim :)
hicbiri :)
asil onlar benden uzak dursun :)
gunahimi alma :)
Pincirla tincir adı verdim iki şeye ama o şeylerin ne olduguni soyleyemiycem. =)
Hepsinin bir isimi var zaten.Mesela su an 'Bilgisayar'dan yazıyorum
alana dek resimlerle tacize devam :(
vicdanlı qalbini yirim <3
cep telefonuma osman diyorum
Bi ara vardı şuan yok..
Anahtarlığıma sevgilimin ismini değiştirip vermiştim :)
anahtarlığıma rahmetli dedemin ismini verdim
annene anahtarlık demistin degil mi?
Kemanıma Caroline diyorum :)
evet verdim ama söylemicem
benim ufaklığa coni derim bende
telefonumun adı uysalll
kalemim adı ibiş :)
Hiç olmadı benim. :I
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar