Merhaba arkadaşlar, Sokaktan eve getirdiğim yaklaşık 2-3 aydır baktığım 1 yaşında kedim var Sağlıklı değildi ama toparlıyor diyebilirdik. Fakat 1 ay önce silica kumunu yediğini fark ettim engel oldum ama benim görmediğim zamanlar ne kadar yedi bilmiyorum. Ardından halsizlik başladı, Veterinere götürdüm durumu anlattım. ondan olmaz dedi başka teşhisler koydu ve bağışıklık sistemini güçlendirecek tedavi ile başladı (önce vitamin takviyesi ve antibiyotik) fakat işe yaramıyor gibi görünüyordu ilerleyen dönemde veteriner fiv teşhisinde bulundu kurtulamayacağını söyledi eğer emin olmak istersem 280 tl ile kan testi yapalım dedi fakat zaten bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalışıyoruz fivin somut bir tedavisi yok testin gereksiz olacağını da söyledi. 15 gündür 50 iğne yapılmıştır neyse ki bir kaç gün önce toparlanmaya başlamıştı fakat yine kumunu yemiş şimdi durumu çok ağır. veteriner kumdan değil fiv olduğunu söylüyor her an ölebilir özellikle hayvan sever arkadaşlar elimden birşey gelmiyor başka veterinere de götüremiyorum yapılan iğneleri o veteriner biliyor öylece bekliyorum kumundan sebep rahatsızlandıysa belki kurtulabilir diye düşünüyorum hiç çevrenizde böyle rahatsızlanan bir kedi duydunuz mu tedavi olarak neler yapıldı yazarsanız memnun olurum
Şimdiye kadar yapılan tedavi serum vitamin antibiyotik kafein nabız düzenlemesi için bazı iğneler ve kan iğnesi
Şimdiye kadar yapılan tedavi serum vitamin antibiyotik kafein nabız düzenlemesi için bazı iğneler ve kan iğnesi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer