Yurtdışına bakıyorum konuştuğum kadınların çoğu.. aa üniversite dönemlerinde denemiştim deyip kıs kıs gülüyor. ve sanki bu ufak bir kaçamakmış gibi büyük bir tebessümle anıyor o günleri. Acaba diyorum.. hayır asla diyen kadınlar ya da evli olan kadınların ya da bekar olan, heteroseksüelim bisex değilim diyen kadınların aklından hiç acabaa dediği bir an olmuş mudur?
Kızlar, Heteroseksüel olan kadınların aklından hiç eşcinsel birliktelik geçmiş midir?
sophia2015 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben beğendiğim bir kadını kıskanırım ve kıskandığım kadınla da ilişkiye girmek falan istemem :D ama böyle saçma takıntılarım olmasa deneyebilirdim belki.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşcinselim annem heteroseksüel. Beni kabul ediyor her zamanda arkamda ve destekçimdir sağolsun. Bana hep iyi ki seni dogurmusum ama acaba babanı bosayip eşcinsel bir evlilik mi yapsam der kıs kıs güler :) her ne kadar ciddi olmasa da bunu söylemesi bu konuyu düşünmüş olmasını değiştirmiyor.:)
victorias secret melekleriyle olacaksa neden olmasın hahah
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben heteroseksüelim fakat biseksüel olabilir miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum :D bakireyim sonuçta ve ne malum belki kızlardan da zevk alacağım. bazen diyorum acaba bir şeyler yaşamalı mıyım :) sırf fantezi olsun diye ama :D bunun gibi mi yani?