Sosyal medya tarzı bir site kuruyorum isim önerisi sunabilirmisiniz?

sosyal medya tarzı bir site kuruyorum isim önerisi sunabilirmisiniz?

sosyal medya tarzı bir site kuruyorum arkadaş ekleme arkadaşları ya da tüm akışı takip etme seçeneklerim olacak.

sadece akıştan ibaret bir site olacak mesela soru sorabileceksiniz birşey paylaşabileceksiniz arkadaşlarınız ya da tüm akış onu görecek. hastanglar olacak mesela #okul #araba #teknoloji gibi dilediğiniz hastangları takip edebilir siz oluşturabilirsiniz vs bu gibi bir site için isim önerirmisiniz. amacım insanların sosyalleşmesi ve soru öneri görüş ya da herhangi bir şey hakkında bilgilenmesi olacak. forum siteleri bana göre çok eskidi anlık iletişim kurulmuyor birşey yazıyorsun her insan görmüyor görse cevaplar hemen gelmiyor ama burada anında bildirim sesleri felan olacak. bana isim önerileri sunabilirmisiniz forum sitelerinin modern hali ve tüm insanları 1 noktada toplamış bir sistem olacak. teknoloji meraklısıda otomobil meraklısıda yemek tarifi arayanda güzellikle ilgili makyaj önerileri isteyende herkes kullanabilecek. bu gibi bir siteye isim önerirmisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin ben çok ciddiyim. lütfen dalga geçmeden yorum yapın
Sosyal medya tarzı bir site kuruyorum isim önerisi sunabilirmisiniz?