+1 yılNe sacma ne gereksiz ne anlamsz ne degersiz bir soru bu ne sacmalk ulann siz o ezana kurbann olun istemeyen bile dinleyeck digter dunyada agliycksnz gebrcksnz sirf bir kelimesini duymak icin hangi mantkla bu soru soruluyor bide ustte aklica bir secnkte koymams gereksiz insansn bnce seni ve senin kafandan olanlari ortlktan kaldrsnlar ❗❗❗❗❗❗
65 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama bu dünyada rahat bırakın abi
- +1 yıl
bir git senle ugrasmycm seytan coktan aklini kavrams zatn hele bu gecede bunlri soyluyosn ya allah ıslah etsin seni sadce tek diycm bu
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=Ao5Tpjy25yY
Buda benden siz kafirleree gelsinnnn ❗❗
Soran+1 yılo geçen geceydi salak
- +1 yıl
Ne gereksiz bir insansn sen ❗❗
En İyi Cevaplar
Ezan sesi bu ülkenin istiklalibin ve bağımsızlığının sembolüdür... Ezanın sustuğu an yurdumuz ve milletimiz tehlikeye düşmüş demektir... Bizi biz yapan da ezan sesidir, beğenmeyen dinlemek istemeyen varsa da çeker gider...
73 Yorumla
Soran+1 yılhristiyanda doğabilirdin amerikada
Soran+1 yılhoca çok bağırınca rahatsız oluyorum ben
Hiç kimse ezan sesinden rahatsız olmaz. Rahatsızlık veren etken ezan sesi değil hoparlörden çıkan gürültülü ses. Aslında ezanın minareden okunması gerekir.
www.kizlarsoruyor.com/.../a24268-hoparlorle-okunan-ezanin-insanlari-rahatsiz-etmesi31 Yorumla
Soran+1 yılvalla aga bizim hoca sesi bir açıor tamda yanda cami yerimden zıplatıyo
bencede kaldırılmadı. ezan ne için? millet bilsin namaz vaktinin geldiğini. herkes biliyor zaten ezanı. dışarıdan okunmamalı. caminin içinde okunmalı. zaten herkes ne zaman namaz kılınacağını biliyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılişte bakış açısı bu ya helal olsun
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılKesinlikle Katılmıyorum çünkü Türkiye de Müslüman ülkeler arasındadır her ne kadar inancı bu tur olmayan insanlar olsa da uyumaya devam da edebilir sonuçta sabah ezanı okunurken de coğu Müslüman hemen Kalkıp Namazını kılmıyor uyumaya devam ediyor.
45 Yorumla
Soran+1 yılramazanda davul 35 kere ezan ne güzel.
Benim param ile o hoca orda ezan okuyor istemiyorum kardeşim.
Ben vergi ödüyorum paramı çöpe atıyolar ayıp değil mi- +1 yıl
Gece Yarısı arabadan son ses müzik ile gezerkende insanların 89% rahatsız oluyor da onları tinlamadigimiz gibi. Bunları da duymayıp uyumaya devam edeceksin yani. Anlamadığım şu ben bu yaşıma kadar davul sesinden uyanmadım sizler nasıl Uyanıyorsunuz
Soran+1 yılHerkezin uykusu senin kadar ağır değil tıkırtıdan uyanırım ben.
- +1 yıl
Zaten ülkeden kaldırmazlar ezanı fakat vergi için belediyeye git sor
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin. Bu daha once benim de aklima gelmisti. Bir de ramazan davulcularina sinir oluyorum. Sanki herkes uyaniyor gibi dangurdungur ses yapiyorlar kacinci yuzyildayiz kalkmak isteyen alarm kursun kalksin cok davul sesi seviyorsa indirsin onunla uyansin.
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen türkiye gerçekten aşancak memleket değil sanki biz isteyerek geldik a q hele atatürk ingilize falan gelseydi o zamann şartlarıyla dünyada tam barış olurdu hiçbişeyin kıymetini bilemiyorlar
- +1 yıl
Aman bosver ben artik sorgulamiyorum bu ulkeyi
+1 yılDünya ezan sesi ile dönüyor. Allah ismi zikredilmediği tek bir saniye olursa kıyamet kopar. İstanbul'da ezan biter başka yerde başlar, orada biter yine başka yerde başlar ve durmadan Allah'ın ismi zikredildiği için Allah'ın hikmetidir ki Dünya bu sayede döner. Tabii siz inançsızlar buna inanmadığınız için anlamazsınız. Neyse Ezan'lar dinmez, Bayrak inmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Hele hele bak ya öyle miymiş?
Hayir tabikide fransadayim turkiyeye gidince o huzur bambaska oda olmazsa ne farki kalacak!!!
97 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum çok güzel anlayana göre :)
- +1 yıl
@SeekingWifey merci
Soran+1 yılya huzurluda insan her ezan okunduğunda vicdan yapıyor bari bu dünyada rahat bırakın
- +1 yıl
Ya kardesim ne guzel iste tesvik ediliyosunuz kil namazini cik bizde de olsada vicdan yapsak keske. Inan turkiyede olunca daha baska oluyo. Ezan sesinden uzak buyuseydin sende anlardn anlamni, farkina varirdin guzelliginin. Burdada dank dank ses gelnce kiliseden agzmizi acmiorz ezan yok, birakda Turkiyede olsn
Soran+1 yılBen Türk insanını seviyorum ama artık canımı sıkıyolar zorla dayatıyolar aklı selim bir insanım doğru yolu ben bulabilirim istediğime inanmakta özgür bir insanım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHristiyan ülkelerde nasıl her pazar o çanlar çalıyorsa benin ülkemde de günün 5 vakti okunur buna karışmakta kimsenin haddine değil
64 Yorumla
Soran+1 yılorda bir kere çalıyor haftada bizde 35 kere farka bak inanmayanlara saygısızlık bu
Cevap sahibi+1 yılinanmıyorsan inanmıyorsun dur ezan senin için mi okunuyor sanıyorsun üstüne ne alınıyorsun inanmıyorsan ezanda senin için bir şey ifade etmez inadına kendinize pay çıkarmayın
Soran+1 yılkulaklarım duyuyor ve sesleri duymamazlıktan gelcek kadar zeki doğmamışım
Cevap sahibi+1 yılbende binlerce sevmediğim sesi gün içerisinde defalarca duyuyorum ee bunları kaldırmak mümkün mü boşu boşuna kuruntu yapıp kendimi rahatsız edeceğime işime bakıyorum
azınlıksınız anlayın artık çoğunlukkende başaramadınız o ezanı muhammediyi bu ülkede susturmaya kimsenin kudreti yetmez. Yeltenilirse Önve Allah sonra inançlı insanlar onlara haddini bildirmeye muktedir olacaktır!!
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Pezemengler sabaha kadar müzik dinleyip tan vaktinde uyuyor diye ezandan mı rahatsız olacaklar? Olan kaç kişi varsa gtünde bomba patlasın.
195 Yorumla
Soran+1 yılyuh abla uberin yaptığı yoruma bak
- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
+1 yılBu ezanlar ki sahadetleri dinin temeli, ebedi yurdumuz ustunde benim inlemeli.. o kadar.
82 Yorumla
Soran+1 yılmehmet akifide hiç sevmem gericidir ondan alıntı yapma bari
- +1 yıl
Kes l*n teneke
kiyede olunca ben uyurken o sesdetsiz felan olmuyorum tam tersi huzur buluyorum icime temizlik geliyor ruhum temizleniyor kulaklarimdaki seslöer beni huzura erdiriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılkomiksiniz siz ya:d
+1 yılEzandaki özellikle sabah ezanındaki sihirli sesleri başka hiç bir yerde bulamazsın
42 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum ama ben istemiyorum aga
- +1 yıl
Senin tercihin tabi
+1 yılBunu sorman bile terbiyesizlk biz ülkemizde hristiyanlarin klisesine bile karısmiyoruz kendi dinimiz mi kaldi ugrasicak?
31 Yorumla
Soran+1 yılcuma vakti okunsun sadece 35 kere ezan mı dinlenirmiş haftada
+1 yılYine sabah ezanının bir bölümüyle cevap vericem "Essalatü hayrun minen nevm" inanmayan da rahatsızsa gitsin bu memleketten çünkü ezanları kimse asla susturamayacak bunu bilsinler
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeş bizde bu ülkenin meraklısı değiliz ne yazıkki sıradan insanlarız bizi hangi ülke kabul eder benimkisi sadece bir öneri benim vergilerimle imamlar tutuyosunuz istemiyorum bide yetmiyo ezan okutuosunuz sabahın 5inde
- +1 yıl
mantığa bak :D Allahın verdiği dille Allahı inkar ediyosunuz bide verdiği vergiyi konuşuyor :D
evet kaldırılmalı çok ironik bir durum Hristiyanların kanının helal oldugu bir dinde Bir Slovak Hristiyan Katolik Rahibin iciadı olan ses ve iletişim sisteminden ezan okumak çok ironi bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle işte bu güzel kardeşim
Ciddiye almayın şöyle insanları, %1 bile etmezler %99 un kendilerine uymasını beklerler... Gerzekler... Git hristiyan bir ülkede, o dinin bir özelligi kaldırılsın de bakalım ne oluyor... Cahiller sizi...
01 Yorumla
Soran+1 yıl%99 benim gibi düşünen %30 buluraun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle herkeZ degil herkeS hala bunu ogrenememissin musluman bir ulkede yasiyoruz ezan kesinlikle olmali duymak istemeyen kulagini tikasin
34 Yorumla
Soran+1 yılben mecbur değilim özgürlükten bahsedilemez bu ülkede ismet iönüyede çok kızgınım neden kaldırmadın türkçeleştirdi
Cevap sahibi+1 yılBak canim hicbir zaman tam ozgurluk diye bisey yoktur bu sadece bizim ulkemiz icin degil butun dunyada gecerlidir cogunluk ne istiyorsa o olur
Soran+1 yılama çoğunluğun azınlığı ezmeye ve fikirlerini dayatmaya hakkı yoktur.
Cevap sahibi+1 yılEzme ve dayatma diye bisey yok senin ezan kaldirilsin demen bir dayatmadir
+1 yılBu millet bu ülkeden vazgeçmediği sürece bu ezan dinmez ! Ki bizler asla ne dinimizden vazgeçeriz ne ülkemizden.
23 Yorumla
Soran+1 yılBana zorla dayatılan bir dini kabul etmiyorum!
Ezan okunduğunda müziği sonuna kadar açarak size daha fazla zarar veriyorum!
Sizin bizlere saygınız yoksa bizimde sizin gibilere saygımız olmucak hiçbir zaman!- +1 yıl
Senin kendine saygısızlığın o.
Ve benim sizin gibi boş insanlara asla saygım olmayacak !
Soran+1 yılişte siz busunuz savaşı siz çıkartıoysunuz saygınız yok hoşgörünüz yok
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. saçma sapan hiçbir mantığı olmayan düşüncelerini kedine sakla
43 Yorumla
Soran+1 yılkaldıramadın demi
D seç - düşüncen aşırı sacma sana katılmıyorum gözüme gözükme.
32 Yorumla
Soran+1 yıla q dinci yobazı
Zamani geldigi zaman uyuyacaksin. Bidaha uyanmamak uzere
34 Yorumla
Soran+1 yılinş saygınız olsun biraz
Soran+1 yılOldu sen ozaman kulaklık tak dinle?
Ezan duymak istemeyenler dini musluman olmayan ülkede yasasn arkadasm yeterince net mi?
35 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle katılıyorum sana.. deli mi ne bu soruyu sormuş birdee...
Soran+1 yılneden bu ülkede yaşyanlar müslüman olmak zorunda mı?
Soran+1 yılpuhaha güldürdün kezo caba dini inancını ne kada yaşıyorsun
- +1 yıl
Orası beni ilgilendiren bisey brak da benim icimi bilen Rabbim le yüzleseyim senin gibi kafirle değil her koyun kendi bacagndan asılır. Sen ve senin gibi ezan sesini susturmaya çalşan kafirlere de şaşıyorum hala öğrenemediniz son nefes verilene kadar yeryüzünde ezan sesi yankılanacak
ALLAH ezan sesini ülkemizden esirgemesin...
105 Yorumla
Soran+1 yılçok gerici yorumlar ya
Soran+1 yılofffffffff
ben napcam sizle en iyisi okumak gidebildiğin kadar uzağa gitmek ama şunu bilinki ben sizin kuranınızı 3 kere okudum ve orda yazan ayetlerdede geçer buraki çoğu kişi benden daha güahkar sizin inancınıza göre
+1 yılInanmayan kardeşim olamaz. Dinlemek istemiyorsan olmayan bir ülkeye git
62 Yorumla
Soran+1 yıltayyip gibisin
- +1 yıl
Bu ülkeyi ülke yapan ayakta tutan ezandır.
+1 yılUykuna bu kadar düskünsen bu saate kadar oturacagına git zibar dingil
138 Yorumla
Soran+1 yılben normal uyuyan kardeşlerimizden bahsediyorum
- +1 yıl
Kankii love you :)
- +1 yıl
Soran+1 yılistediğim saatte yatarım ayrıca
- +1 yıl
Bizimde ezanımız susmaz ayrıca
+1 yılezan sesini dinlemek istemeyen gitsin başka ülkede yaşasın
21 Yorumla
Soran+1 yıltayyip gibisiniz *
+1 yılBence kesinlikle ezan kaldırılmalı. Burası Arabistan değil. Dininizi nasıl yaşayacaksanız yaşayın ama bana şu saçma çöl bedevisi şarkısını dinletmeyin.
Bu şekilde yapılınca islamcılara küfür etmekten başka bir şey yapmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmiyorsan eğer ezanı s. ktir olur gider başka bir ülkede yaşarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılezanı beğenmemekle ne alakası var ama inanmıyan insanlar ezanı duymak zorunda mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
bence kaldırılmamalı uzun uzun yoruma ve detaya gerek yok görüştür bu da.
00 YorumlaBu gereksiz paylaşımı şikayet edin! Ben ettim gereksiz nifak tohummu ekiyor bu kişi!
04 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyorsun sen ben sadece görüşümü paylaştım hani özgür bir ülkeyiz herkez düşüncelerini özgürce paylaşıyor ya
Soran+1 yılben bana dayatılan herşeyi reddettim bunuda reddediyorum ne zaman ki hak yerini bulur insanlar cehaletten kurtulur ozaman benim gibiler bellimi olur sizlerin safına katılır ama önce saygıyı sevgiyi ve hoşgörüyü öğreniceksiniz ama türklerden bahsediyoruz biz orta asyadan geldik ddeğil mi?
Barbarlık kanımızda var bu söylediklerim imkansız
İnanmayanlardan banane kardeşim. İstemeyen yaşamasın tutan kim.
20 Yorumla
+1 yılezan her zaman olmalı ama bildigimiz bir dilde olsa iyi olurdu.
04 Yorumla
Soran+1 yılya hehe hakları yok inanmayanlara dinletmeye
- +1 yıl
sizin sorununuz bu bide müslüman olucaksınız nerden biliyosun benim inanmadıgı mı?
Soran+1 yılkurandaki allaha inanan cahillersiniz.
O kadar açığı olan bir kitabı çoğunuz okumamışken.
Eğer gerçekten bir tanrı olsaydı önce kendini bana gösterirdi sonra inanmayan * ama görmediğim kimseye inanmam.
Ozaman adamın biri geliyo ben mehiyim dyo onada mı inancam.- +1 yıl
kuranda ezan arapça olcak diye bir kaide var mı? konuyu baska taraflara cekme uzar yoksa ben türkçe biliyorum tükçe olsaydı daha çok ilgimi çeker ve dine daha fazla yönelirdim yine söylüyorum dinime düşkün biriyim senin gibi beyni yıkanmış yobaz değil.
+1 yılVatanımız herkesin dinine saygı gösteriyor vatanımın dinine saygı göstermeyen bizim kardeşimiz değil düşmanımızdır ve kafasını koparmak da boynumuzun borcudur.
00 Yorumla
+1 yıltövbe bismillah kızım sen ne içtinnn gece gece nerden çıktı bu...
10 YorumlaDiğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. biizim arkadaş caminin hopörlerine ateş etti öyle susturduydu..
00 Yorumlaezandan rahatsız olanlar ALLAH hepinize hidayet etsin doğru yolu bildirsin amin
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır girmiyodum giriyim dedim mesaj gördüm 30 tane bide bunu gördüm 2 yllık konuyu hortlatınca eline ne geçti reis?
+1 yılKafir işte ne dese yeridir.
76 Yorumla- +1 yıl
Türkiye Bayrak inmez! Ezan dinmez! Şehitler ölmez vatan bölünmez!
Soran+1 yılbu sözünden dolayı cennete giremiyebilirsin inanmadğını kanıtlarsın sadece
- +1 yıl
Gercekten asenasin :)
- +1 yıl
@0nlinepich teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Soran+1 yılsize acıyorum sizin kitabınıza göre benden daha çok günha girdiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer cehennemi iğne ucu kadar görebilseydiniz
Başınızı SECDE, DEN kaldıramazdiniz13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle ama görmedik eğer allahı görseydikde kaldırmazdık kardeş ama görmedik biz aptal değiliz tamam mı görmediklerimize inanmayız.
Cevap sahibi+1 yılİmtihanda olduğun için göremiyorsun birader
Görebilseydin o zaman bunların hiç birine gerek kalmazdi
Ne ekersen onu biçersin
Bu dünyada ne ekiyorsan
Öbür tarafta onu biçeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardeşim o kadar da değil tamam bende dindar sayılmam ama o kadar da değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNe okadarda değil benim senin gibilerin vergileriyle ne görkemli camiler yaptırılıyor bliyor musun?
Leptop alıcam dolar 2.5 lira olmuş bide +%20 kdv sen ne bilirsiki
bide sınav haftamda sürekli ezan dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılFikirlerine saygı duyarım iyi geceler
Sana ne diyebilirim ki.
22 Yorumla
Soran+1 yılneden ya zorundamıyız saat bile yaptırıyoruz sizi düşünüp
beğenmiyosan terket ülkeyi tutan mı var
42 Yorumla
+1 yılSenin yapacağın anketi gibiyim
20 YorumlaAma bu inanan insanlar icin de cozum olmuyor ki.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKulaklık tak her ezan zamanı duymassin
00 Yorumla
+1 yılAllah size akıl fikir versin ılımlı ılık müsül man
10 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. ezan avrupada bile var
00 YorumlaEzan okunmayan bir ulkeye git lanet uykunu uyu
10 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılMemnun olmayan ülkeyi terkedebilir.
20 Yorumla
+1 yılLaik eğitim sisteminin prematüre çocukları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet katılıyorum kesilikle olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ezan okunmalı, belki diğerleri imana gelir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKatilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol en azından ugun bir dille söyledin
Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. kaybol
20 Yorumla
+1 yılnoldu zormu geldi
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen ne demek istedin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri