babam araba alalım diyor ben altına yatırım yapmaya devam edelim diyorum. bir türlü birbirimizi ikna edemedik, siz ne dersiniz?
Altın yapın
Araba alın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikiside iyi yatırım bence. ama altının vadesi çok uzun. yani şimdi aldıgın 1000 tane çeyrek altıgını bundan 10 sene sonra çok değerlenmiş şekilde sana kâr olarak dönebilir.
araba öyle degil iyi biliyorsan 20000ye aldıgını 22000ye bırakır kâr edersin
Altın borsa demek! Birden batabilirsiniz.
Araba da kazaya bakar.
- siz ev alın madem para var 😉
keşke o kadar bütçemiz olsa dostum. peşinata anca yetiyor ama taksitleri bana yıkma derdinde babam ki benim maaşım da taksit için hayli düşük maalesef
altın 77 tl civarındayken toplu alım yapıp gramını 104 tl den okuttum zamanında. şu an likitte tutuyorum parayı getirisi az ama az da olsa bir şeyler damlıyor götürü riski de yok üstelik. ama babam likiddeki parama göz koymuş olmalı :D tutturdu bekletme parayı araba alalım değerlendirelim diye
İkiside değil parayı dolara çevirin ya da euoraya sonra vadeli hesap açtırıp yatırın bankaya
Cevap
2Cevap
ikisi de değil, en iyisi arsa
o kadar bütçemiz yok maalesef :(
valla bilmiyorum ama gerek altın olsun gerek araba olsun, bu yatırımlar ancak iddia oynamak kadar para getirir, ve ayrıca para kaybetmekte riski de var. aklıma başka bişey gelirse yazarım
araba.. km düşükse her şartta alınır..
vergisi, benzini, muayenesi bakımı süsü püsü bir ton masraf bence. neden araba?
nedenını acıkladım.
Guven bana araba tasarımcısıyım altından az para gelır yanı düşerse falan. Ama araba her zaman aynı paraya satılır.
Araba alın
nedenini açıklayabilirsen memnun olurum
ev dir
Altın yapın
Araba alın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar