Bankada sıra numarası veren aleti hiç anlamıyorum ve yarın halletmem lazım bankadan sıra numarası nasıl alacağım? Yardımınız gerek :S banka sıra numarası alma
Bankada sıra numarası nasıl alınır yardım eder misiniz?
Banka sıra numarası almak oldukça basit bir işlemdir.
Bankaya girişte bir sıramatik olur, oradan eğer bireysel işlem yapacaksan bireysel seçeneğini, kurumsal işlem yapacaksan kurumsal seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
Sonrasında karşınıza gelen ekranda bankanın müşterisiysen müşteri numarası veya T. C kimlik numarası ile banka müşterisi değilsen sadece T. C Kimlik numaranı girmen gerekiyor.
Son olarak hangi işlemi yapacağını da seçerek numaranı alabilirsin.
Çok karmaşık gelirse oradaki güvenlik görevlisine sorabilirsin.
sıramatikten banka sıra numarası alma
Mobil bankacılık üzerinden sıra numarası nasıl alınır?
Eğer banka müşterisi isen bankaya gitmeden de sıra alabilirsin. Çoğu banka müşterisinin zaman kaybetmemesi için mobil bankacılık uygulamasına cepten sıra alma işlemini getirdi. Uygulamaya girdikten sonra belli bir zamana sıra alabiliyorsun, böylece beklemeden işlemini halledebiliyorsun.
Nasıl sıra alabileceğin ile ilgili bir video bırakıyorum, videoda Yapıkredi’den bahsediliyor fakat çoğu mobil uygulamada benzer şekilde alınabiliyor.
Müşteri hizmetlerini ara ya da arama çaldır kapat onlar seni arasın. Sonra ben bi sıra numarası istiyorum yarın bankanıza teşrif edicem dersin ! Değişik ..
En İyi Cevaplar