Tüm markaları denedim neredeyse, üstelik sıvı deterjan da kullandım ama bu renklilerde, özellikle de siyah çamaşırlardaki makinadan çıkan çamaşırlarda kalan beyaz beyaz deterjan izlerinden bıktım, ya nedir bunun çaresi? Sizin kullanıp memnun kaldığınız en iyi çamaşır deterjanı hangisi?
En iyi çamaşır deterjanı hangisi? Beyazlar için en iyi deterjan hangisi?
Yine kullandığınız ve aşırı memnun kaldığınız, beyaz çamaşırlar için en iyi deterjan nedir? Beyazlar için en iyi deterjan ve kullandığınız en iyi toz deterjan hangisi? Ve şu renkli çamaşırlardaki deterjan lekelerinin nedeni nedir :(?en iyi çamaşır deterjanı
En iyi çamaşır makinesi deterjanı markası hangisi?
Çamaşır yıkayan her bireyin ortak sorusu: en iyi çamaşır deterjanı hangisi? Bence konuyu ikiye ayırmak lazım 1- En iyi toz deterjan hangisi? 2- En iyi sıvı deterjan hangisi? Çamaşır için en iyi deterjan seçerken öncelikle ihtiyacımıza göre hangi deterjan çeşidini seçmemiz gerektiğini belirlememiz gerekir. Çamaşırlarımızda sıvı deterjan mı kullanmalıyız, toz deterjan mı? Bununla birlikte renkli çamaşırlar, beyazlar ve hassas çamaşırların da kendi özel ürünlerini kullanmanın çamaşırlarınızı koruduğunu ve kullanım ömrünü uzattığını unutmayın.
1-) Rinso Çamaşır Deterjanı
Rinso Matik çamaşır deterjanlarının en güzel yanı hassas çamaşırlar, siyahlar, beyazlar ve renkli çamaşırlar için ayrı ayrı özel ürünler üretilmiş olması. Rinso deterjan sadece bir ürüne özel değil yani. Rinso’nun yenilenen ürünleri çamaşırlarınızın ihtiyacına göre doğanın gücüyle oluşturulan içerikleri ile tüm çamaşırlarınız ekonomik bir şekilde, mis gibi kokarak tertemiz olacak.Beyazlar için en iyi deterjan hangisi?
Rinso Deniz Mineralleri Toz Deterjan
Beyazlar için en iyi deterjan "Rinso Deniz Mineralleri" bence güncel olarak uzak ara piyasadaki en iyi toz deterjan.
Yeni Rinsoyla Doğanın Gücü Çamaşırlarımızda
Rinso sıvı deterjanda kömür siyahlığı, aloe vera ve gül suyu çeşitleri var iken Rinso toz deterjanlarda deniz mineralleri ve limon&karbonat çeşitleri ile doğa ürünlerini makinelerimize kazandırıyor. Bence özellikle fiyat kalite oranına da bakarsak en iyi deterjan Rinso...
Yeni Rinso Doğanın Gücü Serisi
Ayrıca diğer ürün skalası da içeriğindeki koku kır bahçelerinden esinlenerek oluşturulduğu için gerçekten kendini bahçede gibi hissediyorsun. Bahar havası veriyor insana...
Rinso Gül Suyu Sıvı Deterjan
Rinso Matik Çamaşır deterjanı 6 kiloluk olanlar 59 lira. Yani cebi yakmıyor. Gayet avantajlı bir ürün. Denemenizi öneririm. En iyi çamaşır deterjanı listeme ilk sıradan girmeyi hak ediyor kesinlikle. :)
2-) Persil Çamaşır Deterjanı
Persil Çamaşır Deterjanı
Sıvı formülü tüm su sıcaklıklarında , standart ve yüksek verimli yıkayıcılarda kullanmak için güvenlidir. Parfüm ve boya içermeyen çeşitli kokuları da mevcuttur. Bence bu en önemlisi :)Persil, sert lekeleri temizlemek için gereken yüksek seviyede enzimler ve diğer temizlik bileşenlerini sunar ve en iyi performans gösteren çamaşır deterjanlarından biri olarak gösteriliyor. 35- 120 tl arasında değişiyor fiyatı
3-) Ariel Çamaşır Makinesi Deterjanı
Ariel Çamaşır Makinesi Deterjanı
Kurumuş lekeleri çıkarmada, vücut lekelerini gidermek konusunda, renkli çamaşırların canlılığını korumak konusunda, parlak temizlik sağlamak konusunda gerçekten bir numara olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Annem yıllardır Ariel kullanıyor ve çok memnun. Beyazlar için en iyi deterjan hangisi gibi soruları sık sık görüyorum. Ariel'i öneririm bunun için. :) Ariel professional deterjan kullananlar etrafımda çok var ve genelde memnunlar. Ariel toz çamaşır deterjanları 92 lira. Parlak renkler çamaşır deterjanları ise 50 lira. Ama 10 kiloluk.
4-) Omo Çamaşır Deterjanları
Omo Çamaşır Deterjanları
Yıllardır en çok kullanılan deterjan markalarından biri olmaya devam ediyor. Ariel mi iyi Omo mu iyi soruları da her zaman sorulur hatta. Omo'yu seviyorum çünkü çevre dostu bir marka. Kusursuz bir leke çıkarıcı ve beyazlatıcı olduğunu söyleyebilirim. Omo Active Fresh Sıvı Deterjan beyazlar için üretildi. Beyazlar için güzel bir tavsiye açıkçası. Omo Siyah Sıvı Deterjan ve Omo Special Sıvı Deterjan ise siyahlar için özel olarak üretilmiş. Ben kullandım. En iyi tarafı siyahları soldurmuyor. Hem ne demişler "kirlenmek güzeldir" :) Omo renkli çamaşırlar için olan deterjanı 98 lira. Omo Active toz çamaşır deterjanı ise 80 lira. Her ikisi de 9 kiloluk.
Persil toz deterjan kullandım hiç memnun kalmadım. Pervol sıvı deterjan kullandım bütün camasirlarimın yumuşaklığı kayboldu. Kaskati kesildiler. Turist toz camasör deterjanı kullandım paranızi çöpe atmayın lekeler olduğu gibi duruyo. Omo yu annem kullanirdi. Renklilerin rengini acıyor. Tavsiye etmiyorum. En iyi marka bana göre Ariel. Beyazlarin rengi bembeyaz oluyor. Ariel oxi kullanıyorum. Renklilere Ariel renklilere özel ı kullanıyorum aşırı memnunum. Yumusatiçi mutlaka kullanıyorum. Abc konsantre Mor veya beyaz renkli olanı kullanıyorum. Çok meemnunum
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 374 cevap paylaştı.
Yumuşatıcıyı genel kullan yani pek gerekli değil ama olursa olur, bence en iyi detarjan renkleri sabit tutması için perwoll göz alıcı renkler sıvı detarjan ben kullanıyorum memnunum mavi bir şişede. Ama herşeyim siyah dersen perwollun siyah şişesi var sadece siyahlar için onu öneririm
Yok sıvı detarjanlardan bahsettim onlar aynı yumuşatıcı gibiler görüntü olarak şişeleri falan aynıdır ama bahsettiklerim sıvı detarjan yani yumuşatıcı değil tozun sıvı hali gibi
Evet toz alma sakın çünkü toz detarjan siyahlar da hele hele beyaz beyaz leke bırakıyor hiç sevmem perwoll siyah ve renkliler için olanı al yeter sanırım sana
Cok tesekkur ederim.. Deterjan olarak sivi olan perwolun siyah ve renkliler icin ayri ayri 2 tanesini alicam.. Peki yumusatici icin bir oneriniz varmi? Gerek varmiki yumusatici ya.. Yumusaticininda perwoll markasi varmidir ki?
Sosyo-ekonomik seviyenin düşük olduğu, "yani olsun da ucuzu olsun" mantığının çokça işlediği şehir ve mahallelerdeki marketlerde piyasaya sürülür. Millet de bilinçli olmadığı için hiç de fark edilmezler.
Daha önce profesyonel olarak bu işte çalıştığım için bilirim. Aynı markanın aynı ürünü karşılaştır. Ucuz satılan ürünü alma. Ben evde OMO kullanıyorum.
Yumuşatıcı tabiki kullan.. Siyahlara ayrı beyazlara ayrı kullanmak daha iyi olabilir deterjan ve yumuşatıcı önerisi olarak ben omo ve yumoştan memnunum
Bazilari ise, ,1) siyah 2) beyaz 3) renkliler diye ayri ayri yumusatici alin diyorlar.. Acaba ne kadar dogru bilemedim yani her 3'u icinde ayri yumusaticilar mi almam gerekecek..
Aynen ben de bir kireç önleyici Calgonit kullanıyım diyorum bakalım yine olacak mı. Arada çamaşır makineni boşta domestos falan çamaşır suyuyla bir çalıştırmanı da tavsiye ederim. O tamburdaki ve hortum daki atık pis suları atmasına yardımcı oluyor.
Yok ya ama şöyle bir ihtimali var. Domestos geç akışkanlığı olan bir madde olduğu için fazla olan ölçek bir sonraki çalıştırman da renkli çamaşırların da suyun içine karışmasıyla renklileri berbat edebilir.
Ben renkliler için (omo) kullanıyorum beyazlar için de çamaşır sodası kullanıyorum baktım çıkmamış leke VANİŞH kosla oxi action sürüp makineye attığım an tertemiz oluyo
Perwoll kullandım onda da kaldı evet, ne mantığı diyosun sen sıvı sabunu dök ve tam durulama bakalım bir kıyafetinde beyaz leke kalmayacak mı? Yalan mı söylüyoruz yanş ayrıca peçete olsa ovalanınca çıkmaz heralde dimi