peçetede kan izi vardı ama kendi kayboldu ya
internetten okuduk zehirliymiş valla :(
o bir bordo bereli kırk ayak şimdi sizin en zayıf anınızı bekleyip öldürecek sizi bildiğiniz duaları okuyun yaptığınız bütün hatalardan dolayı bir daha yapmamak üzere tövbe edin ısırmazsa müslüman olarak yaşamaya devam edin
Düştüğü yerde muhtemelen bunu yapıyodur
https://i.hizliresim.com/1yEjrb.jpg
Yalnız zehirli olduğunu şu an duyuyorum. Şaşırdım.
Kırk ayağın zehri öldürmese bile siz korkudan ölürsünüz kızlar kaçın :D
Noluyor ya demin de bir soruda evi çiyanlar basmıştı :S
Cevap
42Cevap
Siz hiç atın intikamını biliyor musunuz bence o kirkayak gece siz uyurken çok pis şekilde intikam alacak sizden sabaha kadar uyumayin ya da bulun şu kirkayaki ;)
Öldürmeyin oda bir canlı ve emin olun sebepsiz yaratılmadı mutlaka bir işe yarıyordur iyi tarafından bakın bulursanız bir peçete ile alıp camdan atabilirsiniz
Muhtemelen ölmüştür yuva falan yaptıysa evde oraya kaçıp..
kırkayagın ısırıgı cok yakıyor ve kasıntı yapıp o blge sısıyor bır kac gunde anca duzelıyor bılırım kardesımı ısırmıstı
Karsiniza alin ve bu evden acilen gitmesi gerektigini soyleyin!!
çıyanlar zehirlidir kırkayaklar değil ama gene de öyle iğrenç bir yaratıkla aynı yerde uyuma fikri korkunç
ahaaa
adamı yer la kırkayak harbiden :D
gece uyku yok size :D
o kadar da abartmayın tabi :)
Ya eroscuk sen de bu soruyu sordun ya tamam artik. Ölürmüyüzzzzzz. Kismet hayirlisi ya
Sehirde zehirli türün olacagini sanmiyorum. Daglarda olur onlar. Kirkayakta sadece bir tür zehirlidir o da size mi denk gelicek. Hem de sehirde. Hangi sehirdesin sen
O türkiyenin cogu yerinde öyle daglarla cevrili. Ben dagin ve ormanin kendisini kastettim. Dagda ya da ormanda degilsiniz heralde
Orasi neresi ya harbiden merak ettirdin. Korkma gelmicem =)
birşey olmaz ondan..
kendisini belli etmesi gerek
bulun yakalayın sıkıştırın
terligi basın üstüne
rıfkıyı salın üstüne o yakalar :D
Kirkayaklar zehirli degillerdir bu bir. Olduyse baska yoktur bu iki rahat olun o kadar varlik sizin gibi kocaman kizlara bisey yapamaz bu da üc 😉
Bişey olmaz uyuyun evet gelmişse yapıcak birsey yok
Tabiki zehirli felç bile yapabilir yanımdan geçse hemen uzaklaşırım ama hata sizde neyini ze cam acmak
Günaydın merak ettim seni uyuyabildin mi
Yok artık ölürmüyüz falan ülkeyi terk edin hatta gece gece güldürdün ya dkdkdmnds
Ne ayak olduğu belli olmaz onun evi karantinaya alın :D
Bir böcek girdi diye mi? :D Bu kadın milletinden korkulur ya.
Dimi haklısın ilaçlayın gitsin :D
ben 7 yaşında iken elimle tuttum sokmuştu bişey olmadı sadece şiddetli acı oluyor ölmezsin :D
istisna olarak bütün şeyler zehirlidir ama kuvetlisi ve zayıf olanları var
Müge Anlıya Haber Verin... Bak Bulun Onu Sokar Falan Zehirlidir Hem Evide Temizlemiş Olursunuz :D
ölmezsiniz korkmayın. kırkayağın zehri öldürmez. sadece bazı semptomatik şeyler var
bişey olmaz ısırmaz korkma :D bizim evde de vardı genelde mutfağa gider toğrağa giderdi :D
çok değil ya dersini gördük biz. akrep bile çok ölümcül değil türkiyedeki ama sokarsa hastaneye acil gitmekte fayda var
çıkmaz ya korkma :D ağzının içine girer çiğner yersin :D
peçeteyle ezmişseniz can çekşiyodur o zaten :D yerde kalır tırmanamaz :D
can havliyle kaçtı :D
meğersem sırtında geziyomuş :D
şimdiye kadar uyutmadı di mi :d
Kirkayak zararsizdir, ciyanla karistirmayin ayaklari acik ve basikmiydi govdesi yumru ve bacaklari bitisikmiydi?
Ayaklari acik ve hafif tuylumuydu govdesi basik ve bogumlari belirgin ise çiyan
bacaklari bitisik ve govdesi yumru ise kirkayak,
yarim parmak uzunlugunda ayaklar kucuk ve kafasi belirgin deilse top bocegidir
Kirkayak olamaz o kdr cok eklembacakli varki kucuk ince tuylu kendine bile faydasi olmayanindan tut buyuk ciyana kadar bnce kirayak deildir. Resimdeki kucuk canlidir yanindakide bir çiyan
cinsiwww.kmoksy.com/images.html/Myriapoda_Chilopoda.JPG
O zararsiz kafayi koyup uyuyun ya da disari cikin bir karinca kolonisininden 5 tane alin odaya salin o 5 cesedi bulunca 1005 olur ;)
Zararsız ki yaralamanıza ne gerek vardı al kağıt parçasıyla dışarıya bırak can taşıyor o da :/
Öyle mi o zaman kaçtığı yerde arayın
Yaralıysa zaten çok yaşayamaz ki
dişi miydi erkek miydi? bu çok önemli kırkayakta
Yaralandıysa ölmüştür birşey olmaz korkmayın :D
Vur terliği kafasına ! :)
Size sokmadığı sürece sıkıntı yok salıverin gitsin
Sen hiç kırkayagın soktuğu birini gördün mü
Hangi Şehirdesin bir insanlık yapayım gelip Alıp kurtarayım su hayvancağız :)
Şimdi hayallerdesin uzaklardasın yanlız kendi halinde kendi derdin derinlerdesin :) ozaman sağlık olsun :)
Sen söyle ben sana yakın uzak derim hatta ben adresimi verin sebebini taksiye bindir gönder sana zahmet daha ne diyim :)
bir ayakta sen bas tamam olsun :)
Uan komşunun yakışıklı kaslı oğlunu çağırın
**Yan
Evet kaçın bence saldırı başlamadan
Dalga geçiyom yaw o sizden kaçıyodr saçmalama allasen sjjs
kaçmayın da bul öldür onu ya dişi kırkayaksa? yumurtlarsa her yere ıyy. d ben basmıştım bir kere üstüne çıtırttt diye ses geldi kocaman simsiyahtı iğrenç..
bişey olmaz ya merak edip korkmayın bile.
siz ondan korkuyorsunuz oda sizden korkuyordur şu an tabi eğer yaşıyorsa ve gelip saldırmaz yani siz elinizi uzatmdıkça kaçar sizden o yüzden rahatt.
sen böyle stres yaparak sadece kendini korkutursun başka bişey olmaz rahat ol bak sabah göreceksin hiç bişey olmayacak :)
sabah veya yarın diyeyim. ' baaaak yaşıyoruz hiç bişey olmadı' yazını bekliyorum :D
Isırırsa sıkıntı büyük
Hemde çok ciddiyim inanılmaz bir acısı var
Olabilir mümkündür
evet mümkün
Ne ayaksin l*n sen de :D
Kırk ayak olana kadar bekle evden çıkma.
Zehirli kirk ayak yoktur yapistir terligi
Al eline kürdanı vur ayaklarına kırılsın.
Evi ablukaya alın ve tetikte bekleyin.
ayağına çorap giydir üşümesin
O kalsın siz gidin
Peçete ile al bahçeye koy.
Bise yapmaz la
Inanma knka yalan onlar
sokarsa işiniz zor
Çabuk kaç evden :/
bence evi terkedin
eee amaa ypck bsynz yk o evde nasıl klcknz
Birşey olmaz korkma
Ayaklarini kiralim