Hep aynı resmi kullanmaktan sıkılıyorum. Değişik bir profil fotoğrafı -ya da adı her neyse- resim falan da olur. Önerebilir misiniz?
İkinci soru: Fotoğraf ile resim arasındaki farkı ayıran, imla hataları müfettişi tiplerden hazzetmem. Siz de öyle misiniz? -de ayrı yazılırmışmış. Yazılmayınca kıyamet mi kopacak? Arapça gibi estetik bir dilden habersiz zavallı :)
Dire straits'den mark knopfler'ın gençlik resimlerinden koy. Kafana bandana varken.
İkinci soruna gelecek olursak: Yerine göre uyarırım. Çoğunlukla piçlik olsun diye. Fakat imla kurallarına dikkat etmek gerek. Anlam karışıklığı yapabiliyor. Çok detay bazı kuralları bilmemek anlaşılabilir. Mesela: Tabiki. Buradaki -ki eki bitişik mi ayrı mı. Ben ayrı yazarım. Fakat tdk bitişik diyormuş. Neyse. Temel kuralları bilmek lazım. Gerisini salla.
Başka bir dilin estetik olması ayrı bir şey. Onun dil kuralları ile kıyas çok doğru olmaz sanırım. Arapça ilginç bir dil gerçekten.
Eski resim güzeldi, siyah beyaz olan :) hem link paylaşımıyorum hem de telden bu ne böyle :D bakarsan bunu öneriyorum https:/ /lh4. googleusercontent . com/proxy/Uw6lvo1357ckSbdJ2SnNSwX668_XhgSGO7CBVw8_XV1HMuCdoY5EW9R9GGumZNA5n6t1s0N354_Aiqz-ny93yo5BkTw0WTqySQWuMDa9JVMmvxvSRbWAntH2duFf9j5t8zGiv8spHkHqXGp22cEu=w454-h324-nc
Ben niye sizleri görünce pembe zannedip ona göre cevap veriyorum yahu :( Rezil olayım diye mi yapıyorsunuz bana böyle şeyleri :/ Profil resmin konusuna gelince bu çok iyi aslında... :) :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
şimdiki troll bir resim. yakıştıramıyorum kendime.
En İyi Cevaplar